Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנבזבז אנרגיה בחיפושים תוודא שזה הדרייבר- תחליף את הדרייבר בדרייבר מגוף תאורה אחר שעובד ותראה אם הלדים תקינים בכלל. אם לא חבל על המאמץ, תקנו גופים ודרייברים חדשים.

לגבי שאלתך על מתח קבוע- בנורות קטנות (נניח ספוט לדים) לעיתים קרובות עושים שימוש בלדים בעלי הספק נמוך ונגדים (שרשרת של לדים ונגד טורי לכל לד) בתצורה הזו יש צורך במתח קבוע. במקרים אחרים הדרייבר נמצא בתוך הגוף ולכן צריך לספק רק מתח קבוע. יש גם מקרים מיוחדים שמפעילים את הלד במתח גבולי על נקודת העבודה ובנקודה הגבולית הזו אין לזרם אפשרות לעלות מעל לערך קריטי. אתה יכול לראות את זה למשל בשרשראות לדים האלה ששמים על הבלונים השקופים לקישוט. בקיצור תוצאה של מחיר ותכנון.

פורסם

צודק. יבדק.

האמת שהופתעתי מכך שמדובר בדרייבר CC מכיוון שבגוף התאורה יש פס לדים שמודבק מסביב.

יצא לי דווקא לעבוד לא מעט עם לדים (אני עובד במקום שהוא גם סטודיו לעיצוב תעשייתי) ותמיד פסי הלד שבהם השתמשנו הצריכו דרייברים CV, בדרך כלל 12 או 24 וולט.

בדרייברים CC יצא לי להשתמש רק בגופי תאורה שבהם השתמשנו בלד smd בודד וחזק.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

מצאתי לך בעלי:

https://www.aliexpress.com/store/product/LED-Driver-9W-18W-Power-Supply-Constant-Current-75mA-150mA-Automatic-Voltage-Control-Lighting-Transformers-For/2292027_32849332664.html?spm=2114.12010612.8148356.2.11511aebse6VAL

דרך אגב, אתה יכול לפתוח את הפלסטיק של הדריבר במשיכה של החלק העליון.

תצטרך להלחים את החוטים. לא מצאתי בשליפה מהירה אחד עם חוטים מולחמים מראש.

קניתי כמה מאותו מוכר דריברים, כי 2 גופי תאורה שקניתי בעלי התקלקלו אחרי חודש (שהדרייבר התחמם הוא התחיל להבהב).

מה שקיבלתי נראה יותר איכותי ממה שהיה מורכב בתוך הגוף תאורה, ועובד בנתיים בסדר.

אבל היה צריך להלחים, וזה מגיע ללא הפלסטיק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני עובד מלא עם לדים

כיבוי והדלקה אכן הם בעיה של השנאים. !!

מקומות שהם עובדים קבוע השנאים פחות בעייתים. !

ולכן אני הייתי מתקין מערכת כפולה.

שעון שבת שהתאורה תעבוד קבוע. - לשעות העמוסות נגיד 18- ועד 01 בלילה.

ובין השעות 01 בלילה -ועד 18 לפי לחיצה. שימוש מועט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...