Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי ליאנה 2002

רוב הנסיעות שלי הינן בינעירוניות, וכאשר אני מדליק מזגן (שעובד בסדר גמור), לאחר זמן מה מד החום מטפס ..

עם כיבוי המזגן המד חום חוזר למצב רגיל

בבדיקה שערכתי נראה כי המאווררים עובדים כרגיל, ברדיאטור לא חסר נוזל קירור ואין נזילה

במוסך נאמר לי שייתכן כי הרדיאטור סתום,

האם זו באמת יכולה להיות התקלה או שייתכן שמדובר במשהו אחר?

כמה אמור לעלות רדיאטור?

תודה

פורסם

רדיאטור עילה סביב 600-700 לליאנה בלי עבודה.

השאלה אם הרכב מתחמם גם בלי מזגן או לבדוק צינורות, עליון ותחתון להרגיש הבדל טמפ.

פורסם

חייב לבדוק שוב בהפעלת מזגן שהמאוורר פועל היטב המהירות השנייה.

אם הרדיאטור סתום,אפשר לנקות ולא חובה להחליף אם אין נזילות ככעל שזה יהיה האבחון (אני בספק גדול) בעלות של בערך 1/3 ממה שנכתב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאחר התייעצות נוספת הוחלט להחליף רדיאטור

החלפנו רדיאטור ועם זאת הבעיה עדיין מתמשכת, הרכב עדיין מתחמם בעת הפעלת מזגן

יש לציין שהחום יורד עם כיבוי המזגן

משך הנסיעות שלי הוא כחצי שעה - 40 דקות על כביש מהיר, וללא מזגן הוא לא מתחמם, אך ייתכן שזה בגלל משך הנסיעה הקצר יחסית..

בבדיקה במוסך בעת התנעה המים קפצו מהרדיאטור, המוסכניק אומר שזה מעיד על כך שיש איבוד לחץ במנוע ומכאן שייתכן שהלך ראש מנוע..

האם האבחנה שלו נכונה?

איך הייתם ממליצים להמשיך מכאן?

• תוכן חדש...