Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה מוזרה...הופיעה לי אתמול הודעת שמן נמוך בעת הדלקת הרכב מסוג ניסן OIL LO.

בדקתי ובאמת היה מעט שמן. הוספתי שמן בתחנת דלק ולמרות זאת כעת כל פעם שאני מדליק את הרכב מהבהב לי במשך מספר שניות שמן נמוך למרות שמד מציג שמן מלא.

מה דעתכם?

אפשר להמשיך לנסוע?

פורסם

ניסאן נוט 2011.

לא מופיעה הודעה או סמל של לחץ שמן נמוך רק הבהוב של הודעה של שמן נמוך במשך 20 שניות בהדלקה ואז נעלם. באמת אתמול היה חסר שמן אבל עכשיו מלא מלא.

פורסם

1. בדוק שוב פעם את מפלס שמן המנוע לאחר הדממת המנוע והמתנה של 10 דקות במקום מפולס.

2. בדוק את תקינות החיבור של החיווט החשמלי המגיע לחיישן מפלס שמן המנוע הנמצא מתחת לפילטר השמן.

איזה כייף לי :)

פורסם
תופעה מוזרה...הופיעה לי אתמול הודעת שמן נמוך בעת הדלקת הרכב מסוג ניסן OIL LO.

בדקתי ובאמת היה מעט שמן. הוספתי שמן בתחנת דלק ולמרות זאת כעת כל פעם שאני מדליק את הרכב מהבהב לי במשך מספר שניות שמן נמוך למרות שמד מציג שמן מלא.

מה דעתכם?

אפשר להמשיך לנסוע?

יש כנראה איזושהי בעיה עם החיישן מפלס.

אתה יכול להשתמש ברכב ללא חשש, במידה ואתה וודאי כי מפלס השמן הוא תקין ונורת הלחץ שמן לא דולקת בזמן שמנוע עובד.

• תוכן חדש...