Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברשותי סיאט לאון 09 והציריות הלכו בשני הצדדים, וכמובן שאני רוצה להחליף לבד את הציריות...בזמן האחרון זה התחיל להתחזק הרעש בשני הצדדים.

וגם כשאני מסובב מעט את ההגה(תוך כדי נסיעה) לימין יש רעש גם של תיקתוקים אבל שונים, יכול להיות שזה גם קשור לציריות פשוט החלק הפנימי שמחובר לגיר?

הבנתי שלקנות חדש בארץ היותר נפוץ זה הסיני ופחות נפוץ המקורי ובגלל זה לרוב עושים שיפוץ למקורי (שאני פחות רוצה לעשות את זה, אני מעדיף חדש ולא סיני)

וראיתי שיש גם אופציה לציריות מחוזקות (ואין לי מושג כמה הם עולות)

מה לעשות?

יש אופציה להזמין מהאינטרנט?

פורסם

תנסה לבדוק בחנויות החלפים אם קיימים פעמוני ציריה לציריות לקניה בניפרד..יש סוכי גבוה שכן. אתה מתאר בעיה של פעמון ציריה בלוי ולא לבעיה בכל הציריה. בעיה בכל הצירייה תיצור לרוב רעידות במרכב באהצה..אצלך המצב הוא נקישות בסיבובים אז זה פעמונים. אם לא תמצא פעמונים אנסה לחפש לך ציריות קומפלט מפירוק במצב תקין לחלוטין. רק תעדכן.

פורסם

וגם כשאני מסובב מעט את ההגה(תוך כדי נסיעה) לימין יש רעש גם של תיקתוקים אבל שונים, יכול להיות שזה גם קשור לציריות פשוט החלק הפנימי שמחובר לגיר?

יש לי עוד רעש אחר כמו שתיארתי פה שהוא קורה רק כשמסובבים את ההגה ממש מעט לכיוון ימין ככה שזה לא הפעמונים...

לגבי שיפוץ ציריה אחת שאלתי ואמרתו לי 750-800 לצד...

הבעיה בלהחליף רק את הפעמונים זה להתעסק עם הגריז ועם הגומיה וכשמחליפים את כל הציריה אז זה כולה כמה ברגים שלדעתי הרבה יותר נוח לעשות את זה.

אם לא תמצא פעמונים אנסה לחפש לך ציריות קומפלט מפירוק במצב תקין לחלוטין. רק תעדכן.

תודה רבה.

פורסם
יש לי ברשותי סיאט לאון 09 והציריות הלכו בשני הצדדים, וכמובן שאני רוצה להחליף לבד את הציריות...

זה משהוא שעשית בעבר? יש לך נסיון טכני/מכני?

אם לא, לך למוסך לבחירתך וסגור עניין, זאת לא עבודה למי שלא בקיא.

בנוגע לשיפוץ, לא רואה הגיון בשיפוץ רק חצי מהציריה ועוד חודש החצי השני יתחיל לדפוק.

אם כבר פותחים, מחליפים ומשפצים, עושים את זה קומפלט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה משהוא שעשית בעבר? יש לך נסיון טכני/מכני?

אם לא, לך למוסך לבחירתך וסגור עניין, זאת לא עבודה למי שלא בקיא.

בנוגע לשיפוץ, לא רואה הגיון בשיפוץ רק חצי מהציריה ועוד חודש החצי השני יתחיל לדפוק.

אם כבר פותחים, מחליפים ומשפצים, עושים את זה קומפלט.

עשיתי כמה דברים מכנים ברכב והצלחתי ללא כל בעיה ואחרי לא מעט סרטונים שראיתי באינטרנט הבנתי שזה לא כזה מסובך(וכמובן יש אבא שלי קצת ידע אז אני נעזר בו)

ולגבי שיפוץ הציריה אני גם חושב שלשפץ עדיף את כל הציריה בדיוק מהסיבה שאמרת...

לגבי הרעש הנוסף שציינתי יש לך/לכם מושג מה זה?

• תוכן חדש...