Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליטת GPS במנהרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הרפיטרים שאתה רואה באתרים הסיניים אני ממליץ לא לטרוח - הם על הפרצוף אפילו ליישומים פשוטים.מנסיון.

בכל זאת המחקר שהם עשו היה קצת יותר מלחפש מודעות בעלי אקספרס.

סתם להבהרה- לא יודע מה מוכרים באליאקספרס ולא יודע מה מוכרים באתרים סיניים שונים.

אבל כל הכבוד לשניכם שאתם יודעים בדיוק מאיפה המידע שלי ועל מה הוא מתבסס. הצניעות והענווה פה בפורום זה משהו שאני תמיד נפעם ממנו מחדש.

אני עובד עם רפיטרים כאלה. כל יום. למעשה, ברגע זה, כשאני יושב מול השולחן במשרד יש מולי שניים כאלה.

ולא, הם לא סיניים וגם ממש לא יקרים. וגם עובדים מצוין.

אבל מי אני, זב חוטם שכמותי, שאעיז לתת לכם עוד נקודה למחשבה. הרי כל אחד שלא חושב בקנה אחד מתואם איתכם הוא איזה טמבל שראה קישור באתר סיני וחושב שהוא גילה את העולם.

נו, מה אומר ומה אגיד- שיהיה לכולם יום נפלא.

פורסם (נערך)
סתם להבהרה- לא יודע מה מוכרים באליאקספרס ולא יודע מה מוכרים באתרים סיניים שונים.

אבל כל הכבוד לשניכם שאתם יודעים בדיוק מאיפה המידע שלי ועל מה הוא מתבסס. הצניעות והענווה פה בפורום זה משהו שאני תמיד נפעם ממנו מחדש.

אני עובד עם רפיטרים כאלה. כל יום. למעשה, ברגע זה, כשאני יושב מול השולחן במשרד יש מולי שניים כאלה.

ולא, הם לא סיניים וגם ממש לא יקרים. וגם עובדים מצוין.

אבל מי אני, זב חוטם שכמותי, שאעיז לתת לכם עוד נקודה למחשבה. הרי כל אחד שלא חושב בקנה אחד מתואם איתכם הוא איזה טמבל שראה קישור באתר סיני וחושב שהוא גילה את העולם.

נו, מה אומר ומה אגיד- שיהיה לכולם יום נפלא.

היתרון של ממסרי GPS על פני משואות BT הוא שהם עובדים עם כל מקלט GPS. בשביל להשתמש במשואות צריך מקלט BT, חיבור לאינטרנט כדי להתחבר למאגר מידע שיתן את המיקומים של המשואות וכמובן תוכנה שיודעת לעשות את זה ולשלב בין המידע שמגיע מה-GPS וממקורות אחרים. זה בעיה במטוס, למשל, אבל לא בעיה לוויז. החסרון בממסרים, שכבר ציינו אותו פה,הוא שהמיקום שיתקבל הוא המיקום של האנטנה הקולטת שלהם. אם מדובר בהנגר של מטוסים אין בעיה להציב את האנטנה על הגג, אבל במנהרות שעוברות מתחת להר או נהר זה לא מעשי להוציא אנטנה ישר למעלה כל 50 מטר. הרבה יותר פשוט להתקין משואה שכל מה שהיא עושה זה לשדר את הזהות שלה ולהוסיף שורה בבסיס נתונים שמשואה מס׳ X נמצאת במיקום Y.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

יש גם מכשירים שמיצרים אות GPS מזוייף שמאפשרים להגדיר את המיקום והזמן שמקלטים יראו. בתערוכת ג׳נבה האחרונה מישהו השתמש בכזה מכשיר והביך את כל היצרנית שהראו מיקום וזמן לא נכונים במערכות הניווט של המכוניות בתצוגה.

https://jalopnik.com/theres-something-very-weird-going-on-with-cars-gps-syst-1833138071

• תוכן חדש...