Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם ושבוע טוב :)

כבר הרבה זמן שאני רוצה לרכוש סיאט איביזה FR חדשה והגיע הזמן...

זה הרכב הראשון שאני מתכנן לקנות חדש ולכן יש לי כמה שאלות שאשמח למענה המקצועי שלכם,

הלכתי לאולם תצוגה של סיאט בראשון לציון ושם קיבלתי את ההצעה הזאת:

IBIZA 1.0 TSI 115HP A FR

צבע רכב - שחור

Connect it + save + מצלמה

איתוראן

מערכת CONNECT IT צ'מפיון

תוספת מצלמה אחורית למולט'

סים גלישה 2G ל12 חודשים

חיישני חניה אחוריים עם צג

אחריות יבואן 3 שנים

כל זה בסה"כ של 119,258 ש"ח

הנחה ע"ס 5680 ש"ח

סה"כ 115,103 ש"ח כולל מע"מ ואגרת רישוי

ועכשיו השאלה שלי היא האם דרך חברות הליסינג (אלבר למיניהם) יותר משתלם לקנות רכב חדש? מה דעתכם?

אשמח להסבר והמלצות לרכישת רכב ראשונה, תודה רבה :)

פורסם

לא נתקלתי בחברת ליסינג שמחזיקה את רמת איבזור fr, לכן תבדוק שהדבר קיים.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב נראה אש גם הרמת גימור

הצעה טובה לפי דעתי...כי בגימור של הגירסא הזאת יש הכל כולל סאן רוף אם אני לא טועה

ו בפנים הרכב נראה מושלם!

אני בתור סופר מיני בדקתי כמה והיא הכי שווה

בסוף לקחתי משפחתית i30 הרבה יותר יקרה

והסיאט נראת לא פחות טוב ומבפנים אהבתי יותר את הסיאט

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ממליץ לוותר על המערכת של צ'מפיון(הקונקט איט), כמה שפחות לתת לייבואן להתעסק ברכב(מכיוון שזה איביזה בטח אי אפשר לוותר על איתורן אם תגלה בביטוח שאפשר לוותר גם עליו).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כמו שאחרים שמו לב ראיתי ישר כשפרסמת אך לא הגבתי, ישנם המון התקנות מקומיות והן יכולות לגרום לבעיות לכן אפשר לוותר על מספר מערכות אם אתה יכול לחיות בלי חיישני רוורס עדיף גם ככה רוב הזמן החיישנים בהתקנה ישראלית הם עובדים אחת ל10 ניסיונות לכן אם יש מצלמה לפי דעתי אפשר לוותר על חיישני רוורס בנוסף שמעתי שהמערכת של צ'מפיון לא כל כך תורמת ישנה מערכת מולטידיה נהרך עם אפל קארפליי ואנדרואיד אוטו וזה מספק שוב לפי דעתי...

פורסם

תודה רבה לכל העונים, אז אני מבין שבשביל לקנות את רמת הגימור FR האופציה היחידה זה דרך צ'מפיון?

ועל איזו מערכת אתם ממליציים לוותר? כי הCONNECT IT + SAVE + מצלמה זה בעלות של 2678 ש"ח וכל השאר זה כלול מלבד השנה נוספת לאחריות ב1000 ש"ח

פורסם

העצה הזאת נכונה לכל רכב - לפני שאתה קונה, קח לנסיעת-מבחן.

ספציפית לרכב- יש לי איביזה והבעיה שמפריעה לי זה העברת ההילוכים המאוחרת בתיבת ההילוכים. הרכב פשוט מעביר הילוכים מהר מדי ואתה מגיע להילוך גבוה במהירות נמוכה - מה שלא בריא למנוע ולתיבה (העברות הילוכים נוספות ב"קיק דאון").

יש כמובן "מצב ספורט" שמשפר את ההעברת ההילוכים, אבל הוא לא מתאים לכל מצב (למשל בנהיגה בפקקים), וגם הרכב צורך יותר דלק ב"מצב ספורט".

לכן, זה מה שאני ממליץ שתבדוק בנסיעת-מבחן לפני שאתה לוקח את הרכב, בנוסף לדברים האחרים שחשובים לך.

בהצלחה

פורסם

יש לי את הרכב הזה ,אתה תהנה מכל רגע הוא פשוט מושלם בקטגוריית הסופר מיני.

עצה שלי תוריד את המערכת של צ'מפיון...עושה הרבה בעיות ותוסיף פנסי full led משדרג את הרכב ואת הבטיחות שווה 4000 ש"ח

פורסם
העצה הזאת נכונה לכל רכב - לפני שאתה קונה, קח לנסיעת-מבחן.

ספציפית לרכב- יש לי איביזה והבעיה שמפריעה לי זה העברת ההילוכים המאוחרת בתיבת ההילוכים. הרכב פשוט מעביר הילוכים מהר מדי ואתה מגיע להילוך גבוה במהירות נמוכה - מה שלא בריא למנוע ולתיבה (העברות הילוכים נוספות ב"קיק דאון").

יש כמובן "מצב ספורט" שמשפר את ההעברת ההילוכים, אבל הוא לא מתאים לכל מצב (למשל בנהיגה בפקקים), וגם הרכב צורך יותר דלק ב"מצב ספורט".

לכן, זה מה שאני ממליץ שתבדוק בנסיעת-מבחן לפני שאתה לוקח את הרכב, בנוסף לדברים האחרים שחשובים לך.

בהצלחה

למה זה לא בריא למנוע ולתיבה?

מה רע בזה שהוא שומר על סל"ד נמוך?

• תוכן חדש...