Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לדעת מה הייעוד של שני השקעים האלה שמצאתי ברכב שלי - סיטראון C5 שנת 2010. השקע/מחבר הלבן ממוקם בדופן תא המטען בצד ימין והמחבר השני, הכתום, ממוקם בדופן השמאלית של תא המטען.

IMG_20190228_155646.jpg

IMG_20190302_172224.jpg

פורסם

הלבן זה של דלקן שהיה מותקן, הכתום זו כנראה הכנה לאביזר מקורי כלשהו שקיים ברמות האיבזור היותר גבוהות.

פורסם

אני מניח שההנחה שלך לגבי הדלקן איננה נכונה מכיוון שחיפוש בגוגל על הכיתוב שמופיע על המדבקה של המחבר הלבן הניבה כמה תוצאות בטורקית, דווקא. מכיוון שאני לא מבין טורקית, זה טורקית בשבילי. לא נראה לי סביר שסיטרואן עשו הכנה לדלקן. הפתרון כנראה שונה.

פורסם

סיטרואן לא עשו הכנה לדלקן.

המחבר הלבן היה מחובר לדלקן שהתקינו בארץ. גם את החוטים האלו התקימו בארץ. את הדלקן עצמו פירקו, את החוטים השאירו.

רוב הסיכויים שזה של דלקן ואם לא אז של מערכת אחרת כלשהי בהתקנה מקומית, זה לא מחבר מקורי של היצרן.

המחבר הכתום הוא מקורי, הכנה לאיבזר כלשהו שקיים ברמת איבזור יותר גבוהה. חימום כיסואות או משהו כזה.

פורסם (נערך)

כפי שציינתי קודם, יש איזה פוסט טורקי שבו מופיע המחבר הזה בדיוק, כך שלדעתי זה מוריד מהפרק אפשרות של התקנה מקומית. מה שעולה אולי בדעתי שזה מחבר עבור החשמל של התקן גרירה. החוטים הדקים יתכן ומשמשמים עבור ה- CAN BUS והחוטים העבים יותר - מתח ומינוס, אבל זו השערה פרועה שלי. לגבי ההנחה שלך שהמחבר הכתום עשוי לשמש לחימום כיסאות, אני די בספק מכיוון שכאמור הוא מותקן בתא המטען, על הדופן השמאלית, לא רחוק מהפנס השמאלי אחורי.

עריכה אחרונה על ידי avz
פורסם

הפלג הלבן בוודאות התקנה מקומית, יכול להיות שהמכשיר שהותקi מיוצר בתורקיה. אין פה שום סתירה.

פורסם

תודה. שכנעתם אותי. מה שאני לא מבין זה היכן נמצא החיבור לחשמל של וו הגרירה. לפי מה שהבנתי, ההכנה הזאת קיימת ברכב.

• תוכן חדש...