Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. זה התכנון. בקיץ. בין שבוע לשבועיים. מגששים לכיוון בעיקר בגלל שמדובר בטיסה יחסית קצרה וגם כי טרם היינו שם. וכן, גם בגלל המחירים.

אשמח לכל מידע והמלצה, החל מ- עם מי לטוס ועד מה יש לעשות שם, איך להזמין מלון (ישירות או דרך בוקינג וכו'). איפה להזמין מלון. מה המטבע שם. לא מעונינים לשכור רכב - אז איך התיבורית שם? למה לשים לב וכו'.

תודה מראש.

פורסם

חם ולח שם מאוד, בטוח שאתה רוצה את זה ?

אם כבר גיאורגיה בעונה הזו, עדיף לדעתי לעלות לכיוון ההרים (סוואנתי, מסטיה).

טיסות - לא משנה עם מי, מי שהכי זול. מדובר בשעתיים בערך בלבד.

להזמין מלון כמו שאתה מזמין בכל מקום אחר, אני מעדיף דרך בוקינג וכד' כי זה פשוט יותר נוח.

המטבע הוא לארי, כל לארי בערך שקל וחצי. המחירים באופן כללי זולים ביותר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש מלא לעשות, יש טיולי יום מבטומי לפארקים סמוכים, אם אתם מרחיקי לכת ב5 שעות נסיעה תוכלו להגיע למסטיה לראות את הרי הקווקז. כפר עם אווירה של לפני 200 שנה עם מגדלי השמירה המפורסמים.

בדוק בקבוצות הפייסבוק השונות יש שם כמויות של מידע.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

באטומי זה אילת של גרוזיה. לטעמי לא נעים להיות שם יותר מיום. כמו שהמליצו לך, עלה להרים ותכיר את גרוזיה הנעימה והאמיתית.

קח בחשבון שמחוץ לבאטומי הידע באנגלית שואף ל-0, ותצטרך איתך דובר גרוזינית או להתמודד עם סימני ידיים ואנגלית מרוסקת.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...