Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כך לפי אתר יד2 לדגמי 2017-18 מסתבר...

לפיהם הג׳יפון הצרפתי הפופולארי מבלה בממוצע 15 יום בלוח עד שהוא נמכר, כאשר הטויוטה ראב4 והדאצ׳יה דאסטר במקום השני עם 16 יום בממוצע.

צמד האחים לבית ניסן, הקשקאי והאקסטרייל במקום השלישי עם 17 יום בממוצע, ואם תרצו למכור את המאזדה CX-5 שלכם תקחו בחשבון כ20 יום עד

שתיפטרו ממנה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=7186&docID=306706&lang=HE

IMG_0730.jpg

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

מספר הימים הללו שצויינו לגבי כל הרכבים גדול מהמספר בפועל, מאחר וחלק או רוב האנשים לא מוחקים את המודעה מייד לאחר המכירה אלא כמה ימים לאחר מכן או לא מוחקים כלל עד שהמודעה נמחקת לבד.

אבל הפער של הימים בין הדגמים מייצג והפיז׳ו 3008 אכן נהנה מביקוש גבוה כמשומש. (חבר שלי חיפש פיז׳ו 3008 משומש בזמן האחרון ונוכח בכך, בסוף הוא רכש פיז׳ו כזאת ביום שהוא פורסם).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

איפה הבחור עם הקלאץ של הדאסטר שאמר שאין ביקוש לרכב?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חשבתי שאליהו מגיע בפסח. ימות המשיח, פג׳ו מבוקשת יותר ממאזדה.

רק מוכיח שרכב טוב ובאופנה ימכר טוב.

חבל שהמחיר שלה עלה מעט. מקווה שזה לא יפגע במכירות שלה כחדשה כי הדרך הכי טובה לשקם מותג זה למכור רכב טוב שלו והרבה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

Untitled.jpg

לפי תוסף HANDZ, זה לא נראה כך, ואני מדברים כאן על פרטיים בלבד.

פורסם
מספר הימים הללו שצויינו לגבי כל הרכבים גדול מהמספר בפועל, מאחר וחלק או רוב האנשים לא מוחקים את המודעה מייד לאחר המכירה אלא כמה ימים לאחר מכן או לא מוחקים כלל עד שהמודעה נמחקת לבד.

אבל הפער של הימים בין הדגמים מייצג והפיז׳ו 3008 אכן נהנה מביקוש גבוה כמשומש. (חבר שלי חיפש פיז׳ו 3008 משומש בזמן האחרון ונוכח בכך, בסוף הוא רכש פיז׳ו כזאת ביום שהוא פורסם).

אכן.

אישית אני מכיר שני בעלי 3008 שמכרו את הרכב בשנה האחרונה (הראשון בגלל רילוקיישן והשני החלפה ל5008), ובשני המקרים הרכבים נמכרו תוך יומיים ובמחירון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

פרסמתי שלשום, מכרתי היום. קיבלתי שיחות רק מרציניים שממש רצו את הרכב.

נסגר על פי המחירון המשוקלל.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

פורסם
[ATTACH=CONFIG]515646[/ATTACH]

לפי תוסף HANDZ, זה לא נראה כך, ואני מדברים כאן על פרטיים בלבד.

זאת ההטיה הכי קלאסית כשמסתכלים על יד 2. הרכבים שאתה רואה על הלוח הם רק אלה שלא מצליחים למכור, בד"כ נבלות או אנשים שלא מבינים מה מחיר השוק האמיתי של הרכב שלהם, אלה האנשים שיישארו יותר זמן על הלוח ולכן אתה תראה אותם יותר. אתה לא רואה את כל המודעות שנסגרו בשבוע האחרון.

פורסם
פרסמתי שלשום, מכרתי היום. קיבלתי שיחות רק מרציניים שממש רצו את הרכב.

נסגר על פי המחירון המשוקלל.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

למה מכרת?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

השבוע הכנסתי את הרכב לטיפול בשורק ויצא לי לבלות שם מספר שעות.

כמות המסירות של 3008 (ו- 5008 שזה אותו רכב עם יותר מושבים), גם באופן אבסולוטי וגם ביחס לרכבים אחרים שנמסרו, אותי הפתיע (או שלא) מאוד.

לדעתי ההצלחה הגדולה של הדגם הזה, זה שהוא מביא למותג קהלים חדשים, שקודם לא התקרבו לפיג'ו (או שהתרחקו).

יש נתון של כ- 3,000 רכבים על הכביש, על מנת שהרכב יתחיל להיראות (והוא בהחלט נראה) וככול שיתגלה יותר לעיני הציבור, בשילוב עם צבירת רקורד של אמינות, כך יצמח גם הביקוש.

אמנם נתון המסירות נמוך ביחס למתחרים הקוריאנים (צריך לבחון כמה נמסרו ללקוחות פרטיים), אך כשלעצמו הנתון טוב מאוד.

זה לא עניין של מה בכך ולוקח זמן לרכוש אמון, לכן, עקומת הביקוש של הרכב הזה הינה הדרגתית ולא מיידית (כמו הקוריאניות).

במשפחה של אשתי יש דורות של חובבי צרפתיות (גם רכבים :lol:) והחלוקה שם היא בין אלה שכבר עם 3008 ואלה שבדרך.

אני באופן אישי מעדיף 0 אחד פחות ( 308 ).

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

Belior

הכל עניין של ביקוש והיצע,

קוריאניות יש מלא, ממש אין סוף היצע, וביקוש בהתאם,

3008 יש לא מעט ביקוש, אך מעט היצע, וזה הופך את הרכב הזה לדי סחיר.

פורסם (נערך)

עריכה: טעות בהבנת ההודעה של קודמי כנראה

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...