Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני מספר שבועות החזרתי רכב בעסקת ליסינג פרטי לאחר שנה עם חברת אופרייט ליס.

יצויין שבשלב זה הם חייבים לי דמי שכירות על חודש אחד (פחות 3 ימים) שכן החיוב מתייחס לחודש הקרוב (כלומר משלמים בתחילת ינואר נניח על השימוש העתידי בחודש ינואר) והחזרתי את הרכב 3 ימים לאחר החיוב.

בזמן שחברת אופרייט התעכבה בתשלום הזיכוי, נשלחה אליי בדואר חשבונית על נזקים לרכב, באופן לא מפתיע מדובר בסכום כמעט זהה לזה שחייבים לי. הבעיה מתחילה כאשר תיאור התיקונים עמום ולא אינפורמטיבי. אין פירוט של הנזק אלא תיאור ״מוקד קדמי״ ועלות, ״מוקד אחורי״ והעלות.

קצת על מצב הרכב כשהוחזר:

הרכב הוחזר במצב מצוין, ללא תקלות וללא מחלות אופייניות. בזמן שהיה אצלי הוא קיבל מכה מאחור, נשלח למוסך פחחות מטעם אופרייט על ידם והוחזר אליי, כך שהעניין הזה נשלל (גם לא היה נזק והאוטו לא עבר תיקונים כל שהם).

ישנה מכת חניה קטנה באחת הדלתות ונזק קל לדיפון הדלת בצד הנהג. אף אחד מאלה לא עונים לקריטריון של ״מוקד אחורי״ או כל דבר בסגנון.

בכוונתי לבקש מהם דו״ח שמאי מלא ומפורט, לבחון אותו ולהבין במה מדובר.

בקרוב גם אעלה צילומים של המכתב (אני כולב מהטלפון) אך עד אז הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות במצב שבו הרכב כבר לא ברשותי ומדווחים על נזקים שלא קיימים?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

האם לא בוצעה בדיקה מטעמם בעת החזרת הרכב , וקיבלת העתק מהדו"ח לידיך?

האם לך אין תמונות של מצב הרכב לפני שהחזרת אותו?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצ"ב הדוח מהחברה.

יצוין שהסימנים בחלקו האחורי של הרכב הם מהמכה שהוא קיבל (זו שצוינה בפוסט המקורי וצוין שהרכב היה אצלם לבדיקה אז).

Screen Shot 2019-01-27 at 18.57.11.pngScreen Shot 2019-01-27 at 18.57.36.png

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בקש לקבל פירוט נוסף על מהות הנזקים, צריך להיות בדמות דו"ח שמאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...