Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

זימנו אותי לטיפול 4 שנים לרכב במוסך המורשה..עד היום הרכב עבר 60000 קילומטר (לא נסעתי עליו הרבה). טיפלתי ברכב תמיד במוסך מורשה ועד לאחרונה היה לו עדיין אחריות. בטיפול הנוכחי קיבלתי הצעת מחיר לאיפול שנראתה לי קצת מוגזמת 2600 שח. אני אוהב לטפל במוסך מורשה ככה שאם אמכור את הרכב הקונה אחראי יכול להיות שקט שהרכב טופל.

הדברים היקרים שם היו (מחירים ללא מעמ)

1. עבודה 790 שח

2. פלאגים למנוע (ארבעה) - 380 שח

3. רצועה +מותחן- 580 שח

נראה לי קצת מחירים יקרים....אני לא מבין יותר מידי..אבל סתם חיפשתי באינטרנט פלאגים לרנו קליאו ומצאתי ב 35 שקל לאחד....

מה המלצתכם? ללכת למוסך אחר? ( ואם כן איזה- באיזור המרכז)

תודה

פורסם

היי דודו

מה כולל טיפול ה-60 אלף? האם שמן מנוע, פילטר שמן מנוע, פילטר אויר, פילטר מזגן, פלאגים והחלפת רצועה? אם כן, איזו רצועה?

הייתי ממליץ לך לא לבחור מוסכים לפי מורשה או לא מורשה אלא לפי המלצות והגינות. אני הייתי מטפל במורשה ואחרי שהתחלתי לטפל בעצמי ברכב ראיתי כמה דברים איומים שהם עשו, החל מברגים שפשוט "נעלמו" ועד לשבירת בורג בתוך המנוע. המחיר שקיבלת מאוד מוגזם, הוא יחתך בחצי במוסך לא מורשה, והוא יחתך בעוד חצי-לפחות- אם תטפל לבד

פורסם
שלום

זימנו אותי לטיפול 4 שנים לרכב במוסך המורשה..עד היום הרכב עבר 60000 קילומטר (לא נסעתי עליו הרבה). טיפלתי ברכב תמיד במוסך מורשה ועד לאחרונה היה לו עדיין אחריות. בטיפול הנוכחי קיבלתי הצעת מחיר לאיפול שנראתה לי קצת מוגזמת 2600 שח. אני אוהב לטפל במוסך מורשה ככה שאם אמכור את הרכב הקונה אחראי יכול להיות שקט שהרכב טופל.

הדברים היקרים שם היו (מחירים ללא מעמ)

1. עבודה 790 שח

2. פלאגים למנוע (ארבעה) - 380 שח

3. רצועה +מותחן- 580 שח

נראה לי קצת מחירים יקרים....אני לא מבין יותר מידי..אבל סתם חיפשתי באינטרנט פלאגים לרנו קליאו ומצאתי ב 35 שקל לאחד....

מה המלצתכם? ללכת למוסך אחר? ( ואם כן איזה- באיזור המרכז)

תודה

גם המורשה מאוד מאוד אוהב שאתה מטפל אצלו עם סכומים אהובים שכאלה ומאמינים שטיפול אצלם הוא ערובה לכך שהרכב יימכר כמו שצריך בסכום שתרצה..פה הטעות לצערי! מי שיירצ. לקנות את הרכב ומבין עניין יבחין מייד טם הרכב מטופל ולא משנה אם טטפל בו במוסך מורשה או מוסך מידרכה. את 99 אחוז מהרכבים שמכרתי בחיי לא היה לי קבלות כי טיפלתי לבד וכמה שקיבלתי עליהם היה בהחלט מה שרציתי או קרוב לכך. שרואים שאתה בחור רציני שאוהב.אל הרכב מבינים שהרכב גם מתוחזק. לעניין הטיפול הקרוב תעשה סקר שוק עזוב את המורשה תחסוך המון כסף. שקול לרכוש את החלפים בעצמך אתה תחסוך עלויות תיווך ותמצא כבר מי שירכיב יש לא מעט שיסכימו לעשות את העבודה אם תבוא אליהם עם החלקים.

פורסם

על תעשה פופוליזם.

במעמד המכירה לא יקבלו כמה שיירצו... אבל בהחלט יהיה משא ומתן קל יותר לטובת המוכר, ברכב שמטופל במוסכים מורשים של היבואן בלבד.

פורסם
היי דודו

מה כולל טיפול ה-60 אלף? האם שמן מנוע, פילטר שמן מנוע, פילטר אויר, פילטר מזגן, פלאגים והחלפת רצועה? אם כן, איזו רצועה?

הייתי ממליץ לך לא לבחור מוסכים לפי מורשה או לא מורשה אלא לפי המלצות והגינות. אני הייתי מטפל במורשה ואחרי שהתחלתי לטפל בעצמי ברכב ראיתי כמה דברים איומים שהם עשו, החל מברגים שפשוט "נעלמו" ועד לשבירת בורג בתוך המנוע. המחיר שקיבלת מאוד מוגזם, הוא יחתך בחצי במוסך לא מורשה, והוא יחתך בעוד חצי-לפחות- אם תטפל לבד

זה הצעת המחיר שקיבלתי הטיפול הינו 48 חודש

הצעת מחיר.jpg

פורסם

אפשר לחסוך משמעותית.

תתכונן מראש ותקנה הכל מחו"ל. כנס למוסך שאתה סומך עליו ובקש ממנו לרשום את כל החלקים בקבלה ושאתה סיפקת אותם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
זה ההצעה שאני קיבלתי שנה שעברה ממורשה - הלכתי למוסך שאינו מורשה יבואן, ושילמתי כ30% פחות.

attachment.php?attachmentid=486187&d=1492706531

לא רואה סיבה להחליף מצתים כשהיבט הזמן הגיע קודם, ק"מ כן אבל זמן?

מסיר פיח היה אפשר לוותר.

למה הכוונה אום לציר אחורי?

אני גם כן עם אותו מנוע, וטיפול 60,000 מתקרב (בתוך שנה וחצי :-().

למה לא ביקשת הנחה? בדר"כ נותנים 15% על עבודה ו 10% על חלקים.

עבודה על מסנן תא נהג ומסנן אויר של המנוע-60 שקלים מיותרים, עם דיון קטן היה אפשר לדלג על זה.

עם טיפה "וויכוח" עם היועץ שירות היה אפשר להוזיל בקלות כמה מאות שקלים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לא רואה סיבה להחליף מצתים כשהיבט הזמן הגיע קודם, ק"מ כן אבל זמן?

מסיר פיח היה אפשר לוותר.

למה הכוונה אום לציר אחורי?

אני גם כן עם אותו מנוע, וטיפול 60,000 מתקרב (בתוך שנה וחצי :-().

למה לא ביקשת הנחה? בדר"כ נותנים 15% על עבודה ו 10% על חלקים.

עבודה על מסנן תא נהג ומסנן אויר של המנוע-60 שקלים מיותרים, עם דיון קטן היה אפשר לדלג על זה.

עם טיפה "וויכוח" עם היועץ שירות היה אפשר להוזיל בקלות כמה מאות שקלים.

דיברתי איתם הסכימו להוריד ל 2100 ש"ח

בנוגע לרכישת חלקים באינטרנט אמרו לי שניתן לרכוש ולהביא להם אך הם אינם לוקחים אחריות אם משהו קורה לרכב...

מה המלצתכם?

פורסם

מה הדגם מנוע ? מדובר בפלאג אירידיום או ניקל ? אם מדובר בפלאג אירידיום, ובתכלס ההחלפה שלו אמורה להיות אחרי 120 אלף ק״מ ואתה רק ב- 60 אל תחליף בכלל. אם ההוראה היא החלה כל 60 תחליף. בגדול בפלאגים אירידיום לך לפי המלצת הק״מ ללא יחס לשנים.

לגבי רצועות אביזרים - אין מה להחליף סתם, תסתכל אם הן יבשות, קרעים, סדקים. אם לא אל תחליף רק כי כתוב בטיפול.

בנוסף, ממליץ מאוד לרכוש חלפים לבד, אך כמובן להקפיד על תקן וצמיגות השמן, נוזל הבלמים המתאים (לדעתי מדובר ברנו דוט 4 קלאס 6), פילטר שמן מקורי וכו' וזה גם יחסוך לך לא מעט כסף. את העבודה כל מוסך נורמלי יכול לבצע, לא חייב מוסך מורשה של רנו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...