Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר רציתי לשחרר רישיון האופנוע מההפקדה, נאמר לי שזה בלתי אפשרי משום שחסר "דגם מנוע". לא עזרו טענותי שהמסמך שלי הוא מקורי כפי שנמסר לי במשרד הרישוי לאחר "ההקפאה", לא עזר הטיעון שזהו המסמך כפי שהם מסרו לי וכך היה כול השנים עם האופנוע; עלי לפנות ליבואן (...) של האופנוע כאן בארץ, על מנת להמציא את דגם המנוע. הכול כמובן מלווה עם אינספור התרוצצויות בין הבוחנים למיניהם בחולון, כאשר האופנוע נסחב אחרי במשאית קטנה (המומחים הרי דורשים לראות, לא?)

חלם, זה כאן.

נ.ב.

משהו יודע מיהו היבואן של BSA בארץ?.....

פורסם

יבואן של BSA?

5.0 אחוז נשארו בארץ מזמן המנדט האנגלי, והשאר הובאו בדרך לא דרך.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

הבעייה הזו ידועה והסיבה לכך הוא שינוי של תוכנת המחשב המרכזי של מישרד הרישוי אם אני לא טועה לקראת שנת אלפיים.

השינוי גרם לכך שלא ניתן להדפיס את הרישיון בשום דרך אם חסר נתון באחד הרובריקות או השורות ברישיון

לפני כן בעיה זו לא היתה קיימת,אצלי לדוגמא לא הגיע חידוש בזמן ,ברור שעשיתי במישרד הרשוי העלה כי חסר תאריך רישום הרכב עם הגיעו לארץ

לשימחתי בעיה זו ניפתרה במקום כאשר הוסיפו סתם תאריך כלשהו, כעשר שנים לאחר תאריך היצור.

ירחמיאל, האם הצלחת לסדר את זה בסוף באותו היום ?

פורסם
הבעייה הזו ידועה והסיבה לכך הוא שינוי של תוכנת המחשב המרכזי של מישרד הרישוי אם אני לא טועה לקראת שנת אלפיים.

השינוי גרם לכך שלא ניתן להדפיס את הרישיון בשום דרך אם חסר נתון באחד הרובריקות או השורות ברישיון

זה גם מה שהסבירו לי. אבל למשל חסר גם וו גרירה...:wink: ועל כך לא נאמר כלום...

לפני כן בעיה זו לא היתה קיימת,אצלי לדוגמא לא הגיע חידוש בזמן ,ברור שעשיתי במישרד הרשוי העלה כי חסר תאריך רישום הרכב עם הגיעו לארץ

לשימחתי בעיה זו ניפתרה במקום כאשר הוסיפו סתם תאריך כלשהו, כעשר שנים לאחר תאריך היצור. השאלה היא מי מילא הפרטים? הם צריכים ניירות "מוסמכים" של מישהו שהם מכירים בו ו"סתם כך" לא עבד אצלי, לצערי.

ירחמיאל, האם הצלחת לסדר את זה בסוף באותו היום ?

הענין בשלבים. תודה בכול אופן. לא ברור לי כול ענין הקטנוניות והעקשנות שלהם: הרי מספרי המנוע והשלדה תואמים, הרי לא גנבתי כלום, הרי הנייר שהבאתי לשחרור הוא המקורי כפי שהם ספקו לי, הרי האופנוע הוא רכב אספנות והרי והרי והרי... עוד בירוקרטיה מטופשת ונבובה שאפשר להעמיד כנגף לפני האזרח הקטן, אז למה לא?
פורסם
יבואן של BSA?

5.0 אחוז נשארו בארץ מזמן המנדט האנגלי, והשאר הובאו בדרך לא דרך.

דווקא היה יבוא מסודר (קצר אומנם) של BSA לארץ. כמו גם ייבוא לא מסודר ע"י דילרים זריזים שקנו מלאי מקפריסין.
  • תוכן חדש...