Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר חודשים קיבלתי דוח על מהירות בסך 750 שח + 8 נקודות וערערתי עליו. היום קיבלתי זימון למשפט בבית המשפט השלום לתעבורה ולצערי הרב מועד המשפט נקבע לתקופה בה אני נמצא בחו"ל בנסיעת עבודה. בדיעבד אני מאוד מצטער שערערתי על הדוח והייתי מעדיף כבר לשלם את הדוח מאשר להיקלע למצב הנוכחי (למרות שיש הרבה פאשלות בדו"ח).

רציתי לדעת האם קיימת אפשרות בה אני עדין אוכל לטוס לחו"ל:

1. האם ניתן לתת ייפוי כוח לאחד מבני משפחתי שהוא לא עורך דין לייצג אותי במשפט?

2. האם ניתן להודות כיום באשמה ורק לשלם את סכום הקנס המקורי?

3. כל אפשרות אחרת שעולה לכם לראש?

פורסם

אפשרות בדיעבד, אבל סתם שתדע לפעם הבאה שיש ביטוח ביטול טיסה מכל סיבה. שווה לבדוק לפעם הבאה.

דבר שני, תבדוק אם יש אפשרות לדחות את מועד המשפט, בד"כ יש

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

למה שזה יהיה ברור לו?

לי נשמע שההיפך ברור לו.

אחרת אפשר לסגור את הפורום ולהחליף בהודעתך...

לדעתי פנה בכתב לבית המשפט ותבקש לדחות, צרף מסמכים. אפשר גם להודות בכתב ולבקש את הקנס המקורי, כדאי לפרט לגבי הכשלים.

למיטב ידיעתי בן משפחה שאינו עורך דין לא רשאי לייצג אותך.

פורסם

לפני שנים דחיתי משפט תעבורה,

שלחתי מכתב, והתקשרתי למזכירות בית המשפט.

לא צריכה להיות לך בעיה.

אפילו לא ביקשו סיבה,

אבל תמיד תוכל לכתוב בסיבה שאתה צריך ללמוד את הראיות וכו' או לשכור עו"ד.

או פשוט לרשום את הסיבה האמיתית

בית המשפט עמוס לעייפה לא מאמין שתהיה לך בעיה.

פורסם

ככל שהסיבות מוצדקות, אתה רשאי לבקש שינוי מועד. שים לב שמדובר ב-שינוי, ולאו דווקא ב-דחייה; דהיינו - ייתכן ויקדימו את מועד הדיון.

רצ״ב נוהל נשיא בית המשפט העליון לטיפול בבקשות לשינוי מועדי דיון. כאן תמצא את כל הפרטים.

נוהל טיפול בבקשות לשינוי מועדי דיון.pdf

פורסם
שלום,

לפני מספר חודשים קיבלתי דוח על מהירות בסך 750 שח + 8 נקודות וערערתי עליו. היום קיבלתי זימון למשפט בבית המשפט השלום לתעבורה ולצערי הרב מועד המשפט נקבע לתקופה בה אני נמצא בחו"ל בנסיעת עבודה. בדיעבד אני מאוד מצטער שערערתי על הדוח והייתי מעדיף כבר לשלם את הדוח מאשר להיקלע למצב הנוכחי (למרות שיש הרבה פאשלות בדו"ח).

רציתי לדעת האם קיימת אפשרות בה אני עדין אוכל לטוס לחו"ל:

1. האם ניתן לתת ייפוי כוח לאחד מבני משפחתי שהוא לא עורך דין לייצג אותי במשפט?

2. האם ניתן להודות כיום באשמה ורק לשלם את סכום הקנס המקורי?

3. כל אפשרות אחרת שעולה לכם לראש?

אל תמהר להרים ידיים. גש למזכירות בית המשפט, עדיף עם כרטיס הטיסה ובקש דחייה.

בלי קשר, ספר את פרטי האירוע וסרוק לפורום את הדו"ח. (הסתר פרטים מזהים).

תופתע עד כמה עצות החברים בפורום, יכולות להועיל.

ארז רונן

פורסם

אני בדעה שבהתחלה צריך למצות את האפשרויות שלך אצל השוטר שתפס ובמשטרה במטרה להמיר לאזהרה.

אבל אם מחליטים על משפט כדאי ללכת בעזרת עורך דין.

לא להגיע למשפט לבד. לא להסתמך על מזל. אפשר להסתבך קשות.

פורסם
...

אבל אם מחליטים על משפט כדאי ללכת בעזרת עורך דין.

לא להגיע למשפט לבד. לא להסתמך על מזל. אפשר להסתבך קשות.

אתה מודע לעלויות עורך דין?

ארז רונן

פורסם
אל תמהר להרים ידיים. גש למזכירות בית המשפט, עדיף עם כרטיס הטיסה ובקש דחייה.

בלי קשר, ספר את פרטי האירוע וסרוק לפורום את הדו"ח. (הסתר פרטים מזהים).

תופתע עד כמה עצות החברים בפורום, יכולות להועיל.

כבר השתמשתי בחוכמת חברי הפורום, לכן הגשתי את הערעור וזומנתי למשפט. זה בוצע בעבר תחת משתמש אחר (אם יש למשהו יש טיפים נוספים אשמח לקבל למרות שכאמור לא בטוח שאני בכלל אגיע למשפט):

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?656462-%D7%A2%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%93%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%96%D7%AA-%D7%9E%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%93%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94

קיבלתי את הדוח ביולי 2018 והזימון למשפט הוא לפברואר 2019. האמת שידעתי על הנסיעה הזו כבר הרבה זמן אבל מכיוון שתמיד אומרים שגלגלי הצדק פועלים לאט ויש עומס בבתי המשפט, חשבתי שתעבור לפחות שנה עד שייקבע מועד למשפט. זה גם קצת מדאיג שהם הצליחו לקבוע משפט כל כך מהר אולי מעיד שאין להם כזה עומס.

מה שאני מתכנן לעשות עכשיו - אני אפעל בכל האמצעים לבקש דחייה. בהתחלה אימיילים וטלפונים, ואם לא יעבוד אז הגעה לבית משפט ותחנונים למזכירה. אם בכל זאת לא יידחו לי את המשפט, אני כנראה אבדוק את האפשרות לשלם את הדוח המקורי (בתקווה שזה עדין אפשרי).

• תוכן חדש...