Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות תיקון שפשוף מאחורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שפשפתי מישהי בחנייה לגמרי אשמתי ואני רוצה לשלם על הנזק

היא רוצה לתקן את השפשוף (מבלי שנערב את הביטוח)

השאלה שלי היא כמה אמור לעלות התיקון (היא בדקה ואמרה שזה 800 ש"ח לי זה היה טיפה מופרך ולכן רציתי לוודא)

הרכב הנפגע הוא מיצובישי לנסר 2008 מחירון 10-12 אלף

(וגם אם אתם מכירים מישהו באזור רמלה והסביבה שהוא זול אשמח לשמוע)

IMG-20181117-WA0004.jpg

פורסם

פעם הייתי במצב דומה.

אני לא מתייחס לסכום כי אז הנזק היה גדול יותר ואני לא יודע להעריך. אלא באופן כללי לסיטואציה עם שני טיפים קטנים ושימושיים.

לדברי הנהג שפגעתי ברכבו (אשמתי לגמרי....) עלות תיקון אצל מוסך של מכר שלו תעלה לו 1200 ש"ח (לדעתי שלח תמונה מהסלולר כדי לקבל הערכה. או רק העמיד פנים....).

מדובר היה בסכום שנראה היה לי מעט על הצד הגבוה אבל לא מופרך.

אני אציין שלי עשו פה ושם נזקים כאלו ותמיד אמרתי לנהג שיהיה בריא והכל בסדר. אני אישית לא מבין מה הטעם לתקן שריטות כאלו. ואם אני לא מתקן אני לא מחפש לקבל כמה שקלים מנהג שטעה. אבל זה עניין של סגנון.

אמרתי לו שאני מוכן אבל ארצה לראות חשבונית. אמר שאין בעיה רק שבאופן טבעי עדכן את הסכום ל 1200+מע"מ.

מייד במקום אמרתי לו שאין לי בעיה. אבל אני מציע חלופה. נלך עכשיו לכספומט ואתן לו במזומן במקום 600 ש"ח. זה מה שעשינו. והחתמתי אותו על הצהרה שכתבתי במקום לפיה הוא מסתפק בסכום זה בכל מקרה ולא יעלה טענות על נזק נסתר.

זה מה שהיה.

מבחינתי זה חסך לי זמן וכסף. אני מניח שהוא תיקן בסכום הזה או שסתם התפנק עם האישה במסעדה טובה.

פורסם (נערך)

לא צריך לפרק טמבון, והמחירים אצל פחח רגיל לא בחברה עד 500 ש''ח. אני לא מזמן צבעתי טמבון ב-400 ש''ח, אבל לא באזור שלך.(כולל שיוף, מילוי, שיוף, צבע יסוד, שיוף עם נייר אפס, צבע, ולכה, עמדתי ליד הבנאדם)

פוליש ווקס יעלים חצי אבל אתה חייב לעשות לו תיקון טוב. נסה לסגור איתו על 500 ש''ח זה לא רכב שצריך צביעה בחברה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

לא מאמין שזה יעלה לך יותר מ400 ש"ח. עבודת פחחות פשוטה עם מילוי קטן וצביעה בלי פירוק.

אני אישית צבעתי 4 חלקים ואחד מהם היה הטמבון עם מכה קטנה בצד ועלה לי 800 אבל זה כי שלמתי מזומן וכו.

פורסם
פירוק טמבון, צביעה בתנור, 800 שקל זה מחיר הגיוני לדעתי.

ב-800 ש"ח אף אחד לא יפרק את הפגוש...

בסך הכל, בשביל צביעת פגוש, 800 ש"ח זה לא מחיר מופרך מדי לדעתי.

• תוכן חדש...