Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנמכתי את האוטו יום שישי עם קפיצים מתוצרת אייבך(35מ"מ) והנסיעה הפכה בלתי נסבלת!

כל 2 מטר אני נחבט ברצפה! זה הגיוני או שיש לי איזה בעיה באוטו?(הבולמים מקוריים..).

קראתי בחיפוש על מישהו שהבולמים שלו עשו לו רעש ואני שומע נקישה חזקה בכל בור או מכסה של ביוב..

אנשי מקצוע אמרו לי לנסוע בזהירות אבל מה הטעם לשפר את ההתנהגות של האוטו אם אתה רוצה לנסוע על 30?:?

עזרה אנשים,אני מבולבל.

שי.

8)
פורסם

תסביר מזה נקישה חזקה ? האם הרכב נוגע ברצפה ? האם הגלגל נוגע בפח ? מה בדיוק אתה מרגיש ומה נוגע במה ? תיהיה יותר ספיציפי ונוכל לעזור .

בעיקרון קפיצי הנמכה של אייבך בסיוויק לא צריכים לעשות בעיות חוץ מזה שהבולם נכנס פנימה ולכן הנסיעה הופכת לקשיחה בהרבה ולא נעימה, ויתכן כי בגלל זה בבורות או בלימות האוטו בולם פחות את הזעזועים ונשמעים רעשים מהתושבות או המשולשים או שאר החלקים הבלויים שעכשיו מורגשים יותר בגלל הקשיחות .

JDM :twisted:

פורסם

ייתכן שזו אותה הבעיה שהיייתה אצלי - הכיסוי נגד אבק (שעשוי ממתכת) ירד למטה יחד עם הכל בעקבות ההנמכה והוא נוגע בתושבת של הקפיץ - א ב ל היות ואתה אומר שהבולמים מקוריים אם אכן זו התופעה אתה נמוך מידי... (וכנראה מגיע לנעילה של הבולם) וזה משום שבבולם המקורי ישנו שקע שמאפשר לכיסוי הזה לרדת למטה, ואמור למנוע מצב של התנגשות ביניהם. גם במצב הכי "עמוס" מבחינת הבולם אל אמור לקרות מצב שבו תקרה התנגשות.

אפשרות אחרת היא שהגומי העליון שיושב על הבולם עצמו וזז יחד איתו (BUMP STOP) גמור וזה מה גורם לבולם להינעל.

פורסם

הבולמים שלך גמורים , וסוגרים מהלך בכל בור, ומכאן הנקישות.

כאשר שמים הנמכה, רצוי להחליף בולמים שכן הבולמים הרגילים כבר חלשים ואינם רגילים לעבוד בחצי מהלך.

פורסם

ממתי מנמיכים רכב על בולמים מקוריים??? :?

במקום להנמיך את הרכב היית משקיע בסט בולמים איכותי... התוצאה בטוח הייתה טובה יותר...

Scooby WRX

פורסם

למה לא להנמיך על בולמים מקוריים ?

ראיתי מלא שעשו את זה בסיוויק ואין שום בעיה עם זה , סה"כ 3 וחצי ס"מ על הבולם המקורי שהוא ארוך גם ככה בסיוויק ולא צריך להגיע לסוף שלו אם וכאשר הוא תקין .

JDM :twisted:

פורסם

בולמים מקוריים לא נועדו להנמכות.

לדעתי זה דיי ביזבוז של כסף, אבל יכול להיות שאני טועה...

אגב שייקה, כמה עברו הבולמים שלך?

Scooby WRX

פורסם

במוסך הונדה נאמר לי שהבולמים לא גמורים עדיין..יש להם עוד זמן.(עברו 70אלף ק"מ)

אני חושב שהאוטו פשוט נמוך מדיי והמגן הקדמי למטה דופק את הרצפה..כנראה שאני אצטרך לנסוע לאט בכבישים משובשים.

בנוגע להתנהגות האוטו היה מתרומם בכל סיבוב והקפיצים ביטלו את זה,האוטו יושב פלטה על הכביש.

8)
פורסם

מתוך המאמר ש-NIKIG קישר, הנה החלק שמדבר על הבעיה שלך כל עוד לא תחליף את הבולמים -

קפיצים בעלי קשיחות גבוהה יעבדו רע מאוד על הבולמים המקוריים של המכונית, מכיוון שדירוג השיכוך של הבולמים (כן, יש להם דירוג גם כן!) אינו מתאים לקפיצים קשיחים. זה יוביל לאיכות נסיעה גרועה, קופצנית ולא נוחה על כל כביש שאינו חלק לגמרי.

שינוי בקפיצים הוא משהו שצריך להיעשות ביחד עם שינוי בולמים, אלא רק אם קשיחות הקפיצים שאתם בוחרים היא גבוהה רק במעט מזו שהגיעה עם הקפיצים המקוריים. אבל אם זה כך – אז מה המטרה בכלל?

עשית טעות ועבדת בסדר הפוך - אם מחליפים חלקי מתלה אחד אחד מחליפים בולמים קודם.

מוטי.

• תוכן חדש...