Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

208 יהיה נוח בצורה משמעותית,אוחז יותר,מהנה יותר לנהיגה,וקרוב לוודאי שגם יותר אמין,רק קח בחשבון שהדגם מוחלף בדגם חדש במהלך 2019.

תודה רבה על הסיקור המקיף.

פורסם (נערך)
אתה נסעת את כל המרחק הזה של 100K ק"מ בתוך העיר? או בשיוט בכבישים עירוניים? כי אני מחזיק באיביזה, וזה פשוט לא אוטו שמהנה לנהיגה בנסיעות בינ-עירוניות, בתוך העיר היא אכן זריזה ממשפחתית ממוצעת אבל לא בנסיעות ארוכות.

אולי כי לא ניסית את המתחרות עם מנוע האטמוספרי וגיר ארבעה הילוכים.

מנוע ה tsi בשילוב dsg מציע את הביצועים הזריזים בקטגורית הסופר מיני.

ולפי מבחנים השוואתים מהיר יותר מהשילוב של הצרפתיות ( 1.2 טורבו עם תיבה פלנטרית).

מנסיעה בסיטרואן c3 אכן מורגש שתיבה לא זריזה כמו הdsg.

לאיביזה מתחיל להיגמר הכוח במהירויות שיובילו לשלילה, אבל היא מאיצה יפה מאוד ל100-120 ובזכות הגיר הסל״ד נמוך במהירות הזאת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה נסעת את כל המרחק הזה של 100K ק"מ בתוך העיר? או בשיוט בכבישים עירוניים? כי אני מחזיק באיביזה, וזה פשוט לא אוטו שמהנה לנהיגה בנסיעות בינ-עירוניות, בתוך העיר היא אכן זריזה ממשפחתית ממוצעת אבל לא בנסיעות ארוכות.
חוץ מהמושב של הנהג הרכב היה לגמרי סבבה בבין עירוני, מבחינת רעשי רוח ומתלים הוא עושה אחלה עבודה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

האיביזה בסדר גמור בכבישים בינעירוניים ולא מעייפת.

ל-3 ילדים וכלב במשקל של פרה הייתי בוחר משהו אחר,

אבל נו, איש איש וטעמו. אין ספק שעם הנסועה שלך החיסכון בדלק הוא פקטור משמעותי.

תודה על הסקירה המפורטת!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפילו עם הקליאו הטורבו ידנית שלי אני נוסע בכבישים בין עירוניים מהמרכז לדרום כמעט בכל שבוע והכל בסדר ואין שום בעיה של עייפות (אומנם לרוב לא יותר מ 2 אנשים אבל עדיין) אז למה שאיביזה חדשה ומודרנית יותר תהיה כל כך מעייפת?

פורסם

זאת האיביזה מדגם הקודם, במה היא מודרנית יותר?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אז למה שאיביזה חדשה ומודרנית יותר תהיה כל כך מעייפת?

נעזוב לרגע את המקרה הפרטי של קליאו או איביזה משנתון מסוים -

יש לא מעט מכוניות קטנות שנראות טוב ״על הנייר״ עם כל הנתונים המתאימים,

אבל בגלל רעשי רוח / בידוד כושל / סל״ד גבוה מדי בשיוט הן פשוט מעייפות לנהיגה ממושכת.

יש עדיין יצרנים שכושלים גם עם מכוניות חדשות לגמרי בתחום הזה, לכן השאלה במקום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נעזוב לרגע את המקרה הפרטי של קליאו או איביזה משנתון מסוים -

יש לא מעט מכוניות קטנות שנראות טוב ״על הנייר״ עם כל הנתונים המתאימים,

אבל בגלל רעשי רוח / בידוד כושל / סל״ד גבוה מדי בשיוט הן פשוט מעייפות לנהיגה ממושכת.

יש עדיין יצרנים שכושלים גם עם מכוניות חדשות לגמרי בתחום הזה, לכן השאלה במקום.

היית מכניס לרשימה הזאת את הקליאו וה208 טורבו?

פורסם

גם לי יש את הבעיה עם ההודעה :

'Error workshop! Leave vehicle only when selector lever in In position P'.

כמובן שאני בעל אותו רכב של פותח האשכול.

חודשיים לפני סיום האחריות ניגשתי למוסך להתלונן על הופעת ההודעה לשנייה מידי פעם, לאחר בדיקה שלהם (לדעתי רק חיברו מחשב) טענו שאין תקלה וקיבלתי את האסמכתא לתלונה שלי במסגרת האחריות והמלצה להגיע שוב במידה וקורה.

טרם זה קרה שוב אך אני יודע שאם זה יקרה, תשובתם תהיה זהה לתשובה הראשונה. אין להם מה לעשות עם התקלה הזו בטח שכשמדובר בחיישן בתיבת הילוכים שמשתחרר לשנייה וחוזר.

מה גם שהבנתי שהפתרון הוא החלפת התיבה כולה, יקר מאוד ואני מעריך שמבחינת עלות מול תועלת אין להם שום סיבה להתרגש מהתקלה. הכי חשוב שהתלונות שלי היו במסגרת האחריות.

פורסם

היו דיווחים פה על בעיות בגיר גם בקליאו.

פורסם
גם לי יש את הבעיה עם ההודעה :

'Error workshop! Leave vehicle only when selector lever in In position P'.

כמובן שאני בעל אותו רכב של פותח האשכול.

חודשיים לפני סיום האחריות ניגשתי למוסך להתלונן על הופעת ההודעה לשנייה מידי פעם, לאחר בדיקה שלהם (לדעתי רק חיברו מחשב) טענו שאין תקלה וקיבלתי את האסמכתא לתלונה שלי במסגרת האחריות והמלצה להגיע שוב במידה וקורה.

טרם זה קרה שוב אך אני יודע שאם זה יקרה, תשובתם תהיה זהה לתשובה הראשונה. אין להם מה לעשות עם התקלה הזו בטח שכשמדובר בחיישן בתיבת הילוכים שמשתחרר לשנייה וחוזר.

מה גם שהבנתי שהפתרון הוא החלפת התיבה כולה, יקר מאוד ואני מעריך שמבחינת עלות מול תועלת אין להם שום סיבה להתרגש מהתקלה. הכי חשוב שהתלונות שלי היו במסגרת האחריות.

כבר התייחסתי לתקלה בשרשור - זאת בעייה בקונקטור של בורר הגיר, לא בעיה בגיר עצמו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
כבר התייחסתי לתקלה בשרשור - זאת בעייה בקונקטור של בורר הגיר, לא בעיה בגיר עצמו.

כשפניתי למוסך כבר אמר לי אחד מהעובדים לא לצפות לתיקון התקלה (שהם מכירים את זה ויקר מידי עבורם לתקן את זה, מוסך מורשה של הקונצרן כמובן). אכן כשישבתי מול הנציג של המוסך לאחר שעשו את כל הבדיקות, הוא אמר לי שאין מה לתקן ועוד אמר לי שהוא מוותר לי על עלות הבדיקה (לטענתו אם אין תקלה אני אמור לשלם, כביכול הבדיקה לא הראתה תקלה). עזוב שכמעט זרקתי עליו את הכיסא כשהוא אמר לי את זה אבל קיבלתי את סיכום הבדיקה והעיקר שהתלונה שלי מוכיחה שהתקלה החלה במסגרת האחריות.

כך שאני לא הצלחתי לקבל מהם טיפול ראוי שיתקן את התקלה

פורסם

על תשובה כזאת שקיבלת ממוסך מורשה, הייתי פונה לשרות הלקוחות של צ׳מפיון.

תחליף מוסך.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
היו דיווחים פה על בעיות בגיר גם בקליאו.

זה לא מה שהוא שאל. חוץ מזה בהקשר להודעה שלי אני נוהג בקליאו הידנית ככה שהעניין עם הגיר לא פקטור.

פורסם
גם נוחות זה דבר אינדווידואלי, יש אנשים שיכולים לעשות 60 אלף קילומטר על שברולט ספארק ויש כאלה שבלי מרצדס s קלאס כל נסיעה תהיה להם סיוט.

גם בסופרמיני יש מדדים, לדוגמא אני שומע מוזיקה בפול ווליום שאני נוהג אז הרעשי רוח של הקליאו לא מפריעים לי בכלל - יש אנשים שזה מוציא אותם מדעתם.

כנ"ל נוחות מושב ומתלים - כל אחד מפריע לו משהו אחר.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...