Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסגירה של LIONETWORK היא בולשיט.

עדיין ניתן להוריד סרטים בעזרת האתר בקלות - פשוט יש להעתיק את שם הקובץ שניתן בסוף הסקירה לתוך האימיול, ולבצע חיפוש. הקובץ הראשון או השני שיעלה הוא הקובץ הנכון.

הרבה יותר מדאיגה אותי העובדה שהולך ומתקרב היום שיגישו תביעות משפטיות נגד משתמשים שמשתפים קבצים. זה באמת עלול להיות הסוף של הטכנולוגיה הנפלאה הזאת (ותחילתה של טכנולוגיה חדשה..).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי אין שום דרך לעצור תופעה בקנה מידה כזה.

כן, יש אפשרות להרתיע ולהמעיט את התופעה באופן "נקודתי", אבל מרגע שכדור השלג (או כדור האש! :twisted:) הזה של השיתוף התחיל להתגלגל, שום ארגון, חזק ככל שיהיה, לא יצליח לבלום אותו.

לכל נסיון חסימה שיעלה מצד הארגונים (RIAA, אמ"י וכיו"ב) ימצא פתרון טכנולוגי עוקף.

יתחילו לחסום אותך דרך ה-ISP? אז מה? אז יתחילו להעביר קבצים בפרוטוקולים מוצפנים. יחסמו לך פורט מסוים? אתה תעבור בפורט אחר.

לזה אני קורא "לשחק בקקי". אם באמת יש לארגונים האלו מעט שכל בקודקוד, שימצאו דרכים יותר יעילות להתמודד עם הבעיה - להוריד את מחירי הדיסקים. לפתוח אתרי מכירות באינטרנט בהם אפשר להוריד שירים חדשים בסכום סמלי או תמורת מנוי במחיר צנוע. להוריד את מחירי הסרטים בקולנוע ואת מחירי ה-DVD. לאפשר צריבה של שירים בחנות עם מחיר פר-רצועה (ולא להכריח את הצרכים לקנות דיסק שלם בשביל 2 שירים נחמדים).

מלחמה ראש בראש נגד מאות מליוני אנשים עם תוכנות שיתוף קבצים - זה לא הפתרון.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

הרבה יותר מדאיגה אותי העובדה שהולך ומתקרב היום שיגישו תביעות משפטיות נגד משתמשים שמשתפים קבצים. זה באמת עלול להיות הסוף של הטכנולוגיה הנפלאה הזאת (ותחילתה של טכנולוגיה חדשה..).

אין לך מה לדאוג מהדבר הזה בישראל יש חוק שאוסר לחברת אינטרנט להביא פרטים על הלקוחות שלה

(אגב זה לא רק באינטרנט זה בכל חברה ) כל אחד שמתחבר לאינטרנט בעצם חותם על זה שיהיה לו פרטיות והמידע עליך לא ימסר לאף אחד

תאמין לי שחברות האינטרנט לא יפסידו אנשים בגלל הדבר הזה

ואם בכל זאת החברה מביא פרטים עליך אז אתה רשאי לתבוע אתה !!!

בתודה רפי

פורסם
אין לך מה לדאוג מהדבר הזה בישראל יש חוק שאוסר לחברת אינטרנט להביא פרטים על הלקוחות שלה

(אגב זה לא רק באינטרנט זה בכל חברה ) כל אחד שמתחבר לאינטרנט בעצם חותם על זה שיהיה לו פרטיות והמידע עליך לא ימסר לאף אחד

תאמין לי שחברות האינטרנט לא יפסידו אנשים בגלל הדבר הזה

ואם בכל זאת החברה מביא פרטים עליך אז אתה רשאי לתבוע אתה !!!

כעיקרון, אתה צודק. לחברות האינטרנט יש אינטרס גדול להמשיך את שיתוף הקבצים, מאחר ורוב החיבורים המהירים לאינטרנט משמשים לשיתוף קבצים.

הבעיה היא שחברות האינטרנט לא יוכלו להסתיר את הפרטים של הלקוחות שלהם אם בית המשפט יחליט שיש סיכוי סביר שהלקוחות ביצעו עבירה על החוק. ברגע שבית משפט יוציא צו המחייב את ספקית האינטרנט, לא תיהיה להם ברירה והפרטים יועברו לגוף הרלוונטי.

ואכן, אני מאמין שהרצון לשתף קבצים באינטרנט גדול. כבר היום מתחילים לשמוע על פתרונות שיתוף קבצים אנונימיים לחלוטין, מוצפנים ובלתי ניתנים לגילוי, כמעט. אם חברות המוזיקה ימשיכו בכיוון בו הם ממשיכות כעת, אין לי ספק שהטכנלוגיה תפנה לכיוונים כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
. לאפשר צריבה של שירים בחנות עם מחיר פר-רצועה (ולא להכריח את הצרכים לקנות דיסק שלם בשביל 2 שירים נחמדים).

.

בואנה זה רעיון חבל על הזמן אם היה לי איזה שהוא קשר לתעשיה הזאת הייתי מנסה לקדם את זה!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

ליונטוורק באמת עלו על שיטה שעוקפת את החוזה.

לחבר שלי יש אתר מוכר לשירים בעיקר במזרחית, האתר צבר תאוצה ועבר מזמן את ה1000 משתמשים, הוא גם קיבל התרעה מאקו"ם שלא לעלות קבצים לא חוקיים לשרת שלו.

הוא מעלה את הקבצים לשרתים פיראטים מחו"ל ולא על השרת של האתר שלו, אז בינתיים הם לא יכולים לדבר. אם הוא יעלה לשרת שלו אפילו קובץ אחד. הוא יקנס ב25 אלף ש"ח.

בקשר לתביעת משתמשים. בעלי זכויות היוצרים כבר הבינו שהם לא רוצים לתבוע את קהל היעד שאוהב את המוזיקה והסרטים שלהם. במקום ללכת ראש בראש עם הלקוחות הם מעדיפים ללכת יחד עם הזרם (ע"ע הורדת שירים מהאינטרנט בתשלום).

לנו בינתיים אין מה לדאוג. לגבי האתרים - כמו שהם קמו, יקומו נוספים, ונוספים, ונוספים, ונוספים.

בעלי זכויות היוצרים מצויים בבלאגן מעל הראש בגלל האינטרנט. לי נראה שהם יוותרו בסוף, לפחות בקטע של התביעות ויהיו קצת יותר ריאליסטים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...