Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני מתכננת לקנות אוטו ראשון, התקציב הוא עד 15000 ש"ח. האוטו ישמש לנסיעות בעיר+בינערוני מדי פעם.

ביד 2 ממש אהבתי את פיאט פנדה, רנו קליאו וסוזוקי אלטו, שנת 2012-2013, ידנית.

מה אני צריכה לדעת לגבי שלושת הדגמים האלה?

מה יותר שווה מבחינת תחזוקה, דלק ואמינות?

פורסם

כולם אמינות ופשוטות, לקליאו יתרון של תא מטען גדול, מרווח ונוחות נסיעה ואיבזור.

בין הפנדה לאלטו הייתי בוחר בפנדה עקב מהוע 4 צילנדרים שלא רועד, תא מטען גדול יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האלטו פחות בטיחותית ומאוד ספרטנית. רכב עירוני נטו, וגם זה בקושי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בס"ד

הרכב ספרטני זה נכון (אלטו), מבחינת צריכת דלק, אמינות, הוצאות תפעול, הרכב הוא ללא מתחרים.. (מנסיון של 3 רכבים בבית).

נ. ב: האחים שלי, הגיעו עם הרכב כמעט לכל חור בארץ.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אני אוסיף רק שהאלטו רועדת בסרק יותר מכל רכב משולש צילינדרים אחר שניסיתי, יש אנשים שזה לא מזיז להם, לי אישית זה כן והייתי פוסל את האוטו על זה.

פורסם
בס"ד

נ. ב: האחים שלי, הגיעו עם הרכב כמעט לכל חור בארץ.

האוטו בוודאי יגיע, השאלה אם אתה תרצה להגיע ביחד איתו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בס"ד

אני לא מנסה לשכנע, אבל תאמין לי, אני מדבר על זוג עם 2 ילדים +ציוד, הבחור מאוד מרוצה, מאוד מהרכב.

אני לא אכחש, שהרכב מרגיש זול, אבל, אם את מכוונת לחיסכון בהוצאות זה הרכב בשבילך.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

היתה בבעלותי סוזוקי אלטו ידנית במשך כשנתיים ולא אוכל להמליץ עליה בלב שלם.

אמנם הרכב היה חסכוני ממש ממש והיה מאוד אמין במשך כל התקופה אבל מצד שני הרכב אינו היה קל לנהיגה ואני לא ממליץ עליו כאוטו ראשון.

המנוע חלש ועם מומנט נמוך, דבר אשר מקשה את הנהיגה ומצריך העברות הילוכים רבות. זה לא היה הרכב הידני הראשון שלי ועדין הזינוק בעליה היה לא קל בכלל. בנוסף, בגלל המנוע החלש עבודת הקלאץ קשה יחסית והוא נגמר יחסית מהר ביחס לצפוי מקלאץ.

לא פחות חשוב זה עניין הנוחות - הרכב ממש לא נוח, בקטע שאפילו מחזירי אור בכביש ממש לא נעימים בגב.

הייתי מסכם את האלטו לרכב מדהים לזמן בו הוא יצא (2009 אם אני זוכר נכון) ביחס למחירי שאר המתחרים, עם זאת מאז יצאו אלטרנטיבות טובות יותר.

פורסם

פנדה והקליאו רכבים הרבה יותר טובים מהאלטו, רק מה שכן, לוודא שהרצועת תזמון לא רגע לפני החלפה שכן, זה הוצאה לא כיפית במיוחד.

*ברכבים זולים, הנטייה היא להפטר מהם רגע לפני הטיפולים היקרים.

פורסם

הייתי בעלים של פנדה 2014 במשך 4 שנים והייתי מאד מרוצה ממנה. אצלי גילתה אמינות אבסולוטית, תא נוסעים נעים, תפעול מעולה של גיר ומצמד, ישיבה גבוהה (לי כמי שסובל מהגב זה היה מעולה) וראות טובה סביב.

מה שלא תקנה בסוף, וודא שמדובר ברכב מטופל ושמור עם קילומטרז' סביר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...