Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הבן אדם לא מבין אז צריך שירשור שלם לצחוק עליו? אפשר להעמיד אותו על הטעויות שלו ודי...

וזה לא שאני מתחסד, פשוט במידה ואני יטעה פעם( וזה לא אמור לקרות כי אם אני לא בטוח אני סותם...)

אני לא ארצה שיעשו לי את זה...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סע בזהירות, דע את מיגבלות הרכב, ואת תסיים את חיים של הרכב באיזה עמוד או גדר...

אין עוד הרבה כאילו...

תתחדש!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אז זהו - שיש מחשב ברכב הנ"ל.

לידיעת המגיב מעלי!!

אז זהו, שזה לא בדיוק מחשב, זה קופסא עם גמד קטן שמסובב שיניים!

או בקיצור, מחשב מאוד ישן ופרימיטיבי, אין לו צ'יפ , בטח שלא "צ'יפים" , ה"שיפור" שאפשר לעשות זה להחליף אותו במחשב של אונו טורבו שהוא בדיוק אותו מחשב, רק מזרים כמות דלק כפולה (מה שגורם לאוטו לנסוע על 1:5 ולהוציא עננים כאילו מלחמת יום הכיפורים רק החלה)

בקיצור אחי, לא נעים להגיד, אבל קצת שיקרו לך , סביר להניח שהרכב נוסע אולי כמו 1600 רגילה וגם זה צריך לבדוק, ל ביצועים של 1900 הוא לא יגיע אלא אם תחליף כמה דברים (כמו מנוע?) , בקיצור תתחדש, הרכב נפלא, אבל שמור עליו, בעיקר על הקטנות שאומר: דשבורד, גג, הפתח הזה בדשבורד בשביל הכסף הקטן רצוי שלא תפתח אותו שלא ישבר (בהנחה שהוא לא שבור), מערכת קירור לבדוק! כנ"ל אטמי שמן.

בהצלחה.

פורסם

א. יש לאוטו הזה מחשב והוא לא "פרימטיבי"

ב. לאוטו הוכנס צ'יפ וכן אפשר עוד "לשפר" אותו וכנראה אתה לא יודע עד כמה

ג. למה לרשום תגובה אם אין מושג? :idea:

פורסם

בפעם השניה לאוטו הזה אין שום צ'יפ זה לא מחשב מנוע מודרני כדי לשפר אותו אתה יכול להחליף רק מחשב קומפלט כמו אורן אמר...

למה? ככה!

פורסם

מה קורה פה לאחרונה ? נהיינו פורום מקס טיונינג ? להתחיל לצנזר את הקטינים...

בכל אופן יש את ה-CTI הצהובה של ramigt מהפורום, שאני בטוח שאתה ראית לפחות בפורומים אם לא במפגשים. היא אחרי תאונה, רובה שלמה ולמכירה בחלקים.

אם תרצה מספר פנה אלי בפרטי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
בפעם השניה לאוטו הזה אין שום צ'יפ זה לא מחשב מנוע מודרני כדי לשפר אותו אתה יכול להחליף רק מחשב קומפלט כמו אורן אמר...

זה שאתה תצעק שטות פעמיים לא תעשה אותך צודק.

יש לרכב הזה מחשב - יש לו צ'יפ (של סופר-צ'יפ) - כנס לאתר ותבדוק. מוסיף 8 עד 10 כ"ס לפי האתר שלהם. נכון אפשר להרכיב מחשב של אונו טורבו - אבל הוא לא משפר בכלום - שוב סיפורים של ילדי רייסים. אני הרכבתי מחשב כזה ב 205CTI1.9 שלי ובצעתי בדיקה בקומפיוטסט - לא הייתה כל עלייה בהספק לעומת המחשב המקורי של ה 1.9 - ההפך, המנוע עבד פחות עגול בסרק ונכבה כל פעם שנוסף עומס (מזגן / מאווררים). היום הוא עובד עם מחשב של 1.9 + אותו צ'יפ של סופר צ'יפ.

(בוש 0280000359).

בגלל שאני עצלן בשעות כאלו - אני אשאיר למישהו חרוץ להכנס לאתר סופר-צ'יפ ולהוריד משם את הלינק לצ'יפ עבור ה GTI שיסגור סופית את הויכוח עם הלא מבין שצועק פה ועוד מעיז להמשיך ולצעוק אחרי שמתקנים אותו....

אלון

פורסם

pixt.gifpixt.gifpixt.gifpixt.gifpixt.gif

Results of my car search for -

Make : Peugeot

Model : 205

Engine : Non-turbo.

pixt.gif

There has been more than one match.

If the same model has more than 1 application available and you are unsure of which one you require, please check with your local dealer.

pixt.gif

The following list of Superchips available is delivered in alphabetical order.

getacro.gifTo view any of the Power Curves power_curve_icon.gif or Road Testsroad_test_icon.gif available on this list you will need to have Acrobat Reader installed. Power Curves are graphs highlighting expected Power & Torque increases over the Rpm range.

Peugeot 106 1.3/1.6 Rallye +8 bhp£293.75Peugeot 306 GTi-6/Rallye +10 bhp£293.75power_curve_icon.gifPeugeot 205/309 1.6/1.9 +8 bhp£293.75Peugeot 205/309 1.6 Gti/1.9 Gti +5 bhp£293.75

UK prices inc. fitting & VAT. Regional variations may apply.

pixt.gif

למי שאין כוח לחפש! בפחות מ 300 ליש"ט!

הויכוח נעול לדעתי.....

אלון

פורסם

אלון, ושאר ירקות.

פעם אחרונה שהייתי אצל גיא פרילינג, שברוך השם הבנה יש לו, הוא אמר לי, שהצ'יפ של סופרצ'יפ הוא סה"כ טיונר ווסט קטן, זתומרת 2 עיגולים, קטן וגדול, לכיון גס ועדין של הדלק... זה הכל, עשיתי את זה אצלי באוטו , והשיפור לא היה רציני כלל. למען האמת לא הרגשתי

זה לא נקרא צ'יפ. המחשב של 205 מאוד פרימיטיבי, עובדה.

פורסם
אלון, ושאר ירקות.

פעם אחרונה שהייתי אצל גיא פרילינג, שברוך השם הבנה יש לו, הוא אמר לי, שהצ'יפ של סופרצ'יפ הוא סה"כ טיונר ווסט קטן, זתומרת 2 עיגולים, קטן וגדול, לכיון גס ועדין של הדלק... זה הכל, עשיתי את זה אצלי באוטו , והשיפור לא היה רציני כלל. למען האמת לא הרגשתי

זה לא נקרא צ'יפ. המחשב של 205 מאוד פרימיטיבי, עובדה.

גיא פרילינג - הוא אליל של הרבה ילדים... אני יודע....

גם הייתה עליו כתבה יפה באחד ממוספי הרכב.... אז כנראה שהוא גם מקצועי (לא חולק על זה בכלל).

אבל, אני נתתי לו מחשב של GTI לשחק איתו לפני מספר שנים והוא - אחרי ששיפר אותו - הוציא מאותו מחשב בדיוק אותו ההספק (המחשב אצלי עד היום למי שרוצה לבדוק בעצמו). כמו שאמרת אתה, לא הרגשת הבדל!

אז גיא פרילינג אמר... סו וואט. פרימיטיבי לא פרימיטיבי - זה מחשב הזרקת דלק. נקודה. הציפ' של סופר צ'יפ נראה כמו ג'וק מחשב (ולא כמו שתארת) ואכן מוסיף רק 8 כ"ס במקסימום סל"ד. נבדק על ידי בעבר על דיינו.

אני מניח שגם גיא פרילינג מתייחס למחשב של GTI כמחשב - לפחות כשהוא דיבר איתי הוא קרא לזה מחשב הזרקה. אני מוכן לבדוק כל מחשב על הרכב שלי - ולראות על דיינו אם יש שיפור בהספק. אם מישהו יוציא יותר מ 8 עד 10 כ"ס נוספים, אני משקיע בו כסטארט אפ.

אלון

פורסם

אני לא יודע מה יש בGTI או CTI.

אבל אני יודע כזה דבר,סתם בשביל הספורט הרצתי חיפוש באתר של סופרצ'יפ על רנו 5 GT טורבו,ולמרבה ההפתעה החיפוש מצא לי צ'יפ ב225 ליש"ט שאמור להוסיף לרכב 30 כ"ס,רק שיש בעיה קטנה רנו 5 GT טורבו זה רכב קרבורטור...

אז החיפוש באתר של סופרצ'יפ לא מייצג כלום.

פורסם
אני לא יודע מה יש בGTI או CTI.

אבל אני יודע כזה דבר,סתם בשביל הספורט הרצתי חיפוש באתר של סופרצ'יפ על רנו 5 GT טורבו,ולמרבה ההפתעה החיפוש מצא לי צ'יפ ב225 ליש"ט שאמור להוסיף לרכב 30 כ"ס,רק שיש בעיה קטנה רנו 5 GT טורבו זה רכב קרבורטור...

אז החיפוש באתר של סופרצ'יפ לא מייצג כלום.

גם אם אני אסכים אתך שאכן מנסים למכור שם צ'יפ לדגם שאתה חושב שמצאת....

לניסיון יש משמעות. היות ואני קניתי והתקנתי צ'יפ כזה וגם מדדתי את ההבדלים על דיינו אז אני יכול להעיד שקיים הבדל. לגבי העבודה של פרילינג - שמעתי שהיא מעולה, אבל לי הוא לא הצליח לעזור ולאור השרשור הזה מסתבר שלפחות לעוד GTI אחת הוא לא גרם לשינוי בהספק.

השרשור הזה מתחיל להיות ויכוח סרק.

נשאלה שאלה וניתנה תשובה. לכן לסיכום ויכוח דבילי זה:

ל GTI יש מחשב - עובדה (ככה הוא נקרא גם בחברה ECU).

למחשב הזה יש צ'יפ - עובדה (מורכב לי ברכב ועובד - אתה מוזמן לבדוק)

הצ'יפ הזה מוסיף עד 8 כ"ס - אתה מוזמן להאמין לי או לא....

אלון

• תוכן חדש...