Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר טיפול 10 (הוחלפו גם פלגים לבקשתי לאחר שבשני הטיפולים הקודמים לא הוחלפו) כשהגעתי למוסך לקחת את הרכב נאמר לי שהיה קצת שמן על הפלאגים.

שאלתי למה יש שמן אם החלפתי גומיות לפני כ30,000 ק"מ וענו לי שיכול להיות שלא ניקו בהחלפת הגומיות.

כמו"כ בשביל לנקות הוא שפך לי תוסף חלק למיכל הדלק וחלק ישירות למנוע.

מיד לאחר הטיפול בקילומטר הראשון קרה לי 3 פעמים שהרגשתי כשתי שניות שהרכב לא סוחב והבעיה הפסיקה לאחמ"כ הרכב נסע כ200 ק"מ מצויין ללא בעיות, אחרי יומיים מהטיפול קרו לי פעמיים אחת אחרי השניה שהרכב ניכבע מיד בהתנעה.

רציתי לשאול האם יכול להיות שיש קשר לתוסף או לטיפול או שזה לא קשור וזה במקרה יצא אחרי הטיפול וזה משהו אחר?

אשמח מאוד להבין ממה זה יכול להיות מושפע

תודה!

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם
הרכב עבר טיפול 10 (הוחלפו גם פלגים לבקשתי לאחר שבשני הטיפולים הקודמים לא הוחלפו) כשהגעתי למוסך לקחת את הרכב נאמר לי שהיה קצת שמן על הפלאגים.

אטם מכסה שסתומים כנראה זקוק להחלפה

שאלתי למה יש שמן אם החלפתי גומיות לפני כ30,000 ק"מ וענו לי שיכול להיות שלא ניקו בהחלפת הגומיות.

אילו גומיות הוחלפו ?

כמו"כ בשביל לנקות הוא שפך לי תוסף חלק למיכל הדלק וחלק ישירות למנוע.

תוסף דלק שמנקה שמן על המצתים - על זה לא שמעתי.. מעניין ..

מיד לאחר הטיפול בקילומטר הראשון קרה לי 3 פעמים שהרגשתי כשתי שניות שהרכב לא סוחב והבעיה הפסיקה לאחמ"כ הרכב נסע כ200 ק"מ מצויין ללא בעיות, אחרי יומיים מהטיפול קרו לי פעמיים אחת אחרי השניה שהרכב ניכבה מיד בהתנעה.

רציתי לשאול האם יכול להיות שיש קשר לתוסף או לטיפול או שזה לא קשור וזה במקרה יצא אחרי הטיפול וזה משהו אחר?

אשמח מאוד להבין ממה זה יכול להיות מושפע

תודה!

תשובותי באדום ומעבר לכך,אם הרכב נכבה לאחר התנעה צריך לחזור למוסך לבדיקה.

עניין תוסף הדלק גורם לי לחשוש בעדינות,שהמוסך אינו מקצועי ברמה הנדרשת אבל בוא ניתן לו צ'אנס להוכיח אחרת ולטפל ברכב כמו שצריך- אם הכנסת לטטיפול רכב תקין ונוסע על אחת כמה וכמה שאחרי טיפול לא צריכה להיות בעיה,אלא אם יש תקלה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בס"ד

אני יחזק את דבריו של קולאוטי לגבי התוסף.

גם אני, לאחר הוספת תוסף על רבע מיכל, משהו ברכב הרגיש לי לא טוב (גם אצל חבר), אמור לעבור לאחר תדלוק או שתיים.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...