Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה על התקנת שלטי נוחות למאזדה 6 פרימיום 2011 איזור ראשלצ והסביבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז ככה אכן יש קוברה ואני יודע שלא ניתן באמת שאותו

"שלט נוחות" יהיה נוח ויצליחו לקודד לי אותו אז יודע שאצטרך להתסובב איתו פלוס ה"שלט נוחות"

פשוט מעצבן אותי להתסובב עם מפתח כזה מכוער ואין לי מושג למה מאזדנ לא עשתה לרכבי המנהלים האלה ועוד לפרימיום שלט עם קצת "פוזה" אפילו הונדה סיווק וסיאט איביזה בשנים האלו הגיעו עם שלטי ומפתח קפיץ

לסיכום אני רוצה להפוך את המפתח למפתח קפיץ שישב בתיבה יפה וכמה שיותר מזכירה את פולסווגן והגרמניות

למישהו יש מקום לשלוח אותי אליו? אני בטוח שיש אפשרות לעשות את זה אבל השאלה אם יש נסיון ומישהו יכול להמליץ

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מישהו בא.ת. ישן בתחנת דלק מצדה ברחוב פלוטיציקי 17.

נקרא ס. אבי מנעולים.

לא יודע איך הוא. אבל נראה שהוא מתעסק בדברים כאלו.

רוב ההמלצות הם על פאר מנעולים בפתח תקווה. אני הייתי משקיע בשיחת טלפון ואפילו נסיעה אליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התשובה מחר אקפוץ נראה באיזור תעשייה ישן איך הוא

סהכ הבקשה שלי פשוטה אני רק צריך שהתיבה של המפתח תהיה מכובבדת ויפה כי לעשות קפיץ לא בעיה לדעתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...