Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שהכותרת נערכה כי היא ביטאה תחושה סובייקטיבית שלי וגם היתה עלולה להטעות כאילו באתי להאשים את בעל המוסך בעוד שאין לי מידע האם ההתנהלות של מנהל העבודה היתה בידיעתו.

מה שלא הבנתי זה מדוע הוחלט להעביר את השרשור לפורום הטכני.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשרשור הזה בוצעו כמה פעולות ניהוליות שלא כל המנהלים הסכימו עליהן. לא כולנו הסכמנו שמדובר או לא מדובר בעוקץ, וחלק מהמנהלים חשב שמדובר בשרשור טכני בזמן שחלק אחר סברו שמדובר בשרשור שמקומו בפורום הכללי.

בסופו של דבר הוחלט על החזרת השרשור במצבו הנוכחי לפורום הכללי והימנעות מהמינוח עוקץ/עקיצה למרות שלפי מה שעלה כאן (ובמקומות אחרים) מתבהרת תמונה ששני עובדי המוסך לא בדיוק פעלו כנדרש מהם (כן, זה אנדרסטייטמנט).

תרשו לי להתנצל בשם כל המנהלים, בסופו של דבר כולנו בני אדם וכולנו עושים את ההחלטות שלנו מתוך רצון אמיתי וכנה לשפר את הפורום ושום דבר אחר. אף אחד פה לא מחפש להגן על שום מוסך כזה או אחר, אלא אך ורק על האתר והקהילה שבו.

הדבר הכי חשוב לכולנו זה שכל הדיונים כאן ימשיכו להתנהל באופן בוגר, אחראי, שקול, מתון, ויותר מכל אלה - ללא משוא פנים ובצורה הכי אובייקטיבית שאפשר. כי בסופו של יום אתם בחרתם בנו כדי להעביר את הזמן שלכם ואנחנו צריכים להראות שעשיתם את הבחירה הנכונה.

עכשיו - מוזמנים להמשיך לדבר על האם המוסך התנהג כשורה או לא. הגדרות מילוניות של המילה "עקיצה" זה בפורום בלשנות, קומה שלישית דלת רביעית משמאל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למיטב ידיעתי הנושא טופל ביד קשה ולכן אין סיבה להחזיר את שם המוסך. אין יותר צורך ב"הצגת הבעיה" באופן ספציפי כי הבעיה הספציפית נפתרה.

כן יש מקום להשאיר את השרשור חי כדי שאנשים יראו שגם במוסך שהם סומכים עליו בעיניים עצומות, כדאי להשאיר אותן פקוחות לרווחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

העובד שסרח פוטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כתבתי שהעובד שסרח פוטר - אני מניח שמדובר במנהל העבודה, לא קיבלתי מידע מעבר לזה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למי יושב על המצפון עניין הפיטורין? אדם שמעד לא מגיע לו צאנס נוסף?

אם לא הפורום אין מצב שהוא היה מפוטר

נ.ב. אם המוסך אכן חשש מהפורום אולי היה כדאי לו לתת תגובה שהוא לוקח אחריות וכו' ושהעובד הנ"ל פוטר, אחרת סתם ממשיך לצאת עליו שם רע

מצד שני שם המוסך כבר לא מופיע בפורום ואולי טוב שכך.

פורסם

ככל שידיעתי מגעת כל ההליך בוצע לפני פרסום המקרה שלהבנתי ארע לפני יותר משלושה שבועות - כך שבמקרה זה, לא נראה שלפרסום בפורום היתה השפעה כלשהיא.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

"פיטרנו את העובד" זה יכול גם להיות עניין גנרי להגיד כי "הבנו וטיפלנו בשורש הבעיה, עכשיו תרגיש לא נעים ותעזוב אותנו באימשך".

פעם היה במוסך שבו שעבדתי בחור בשם עיסם, שהוא היה זה שגוערים עליו בפומבי או "מפטרים" לפחות פעם בכמה זמן, אפילו אם הרכב שלבעליו הייתה תלונה, כלל לא עבר לידו מעולם.

אגב, יש ניסיונות (וגם הצלחות...לפני עידן המצלמות אבטחה שיש במוסכים) רמאות גם מהצד השני, שהלקוח מגיע למוסך בכוונת תחילה להוציא איזה תיקון או נזק לרכב באמתלה שהמוסך גרם לזה.

הווה אומר שאנשים לא ישרים יש בכל מקום ומאוד לא נעים להיפגע מכאלו.

פורסם

זה יכול לקרות בכל מוסך,

בכל מקרה אני אישית תמיד צמוד לרכב בעת טיפול או תיקון במוסך גם כשמנסים לשלוח אותי לפינת המתנה :-D (מטפל כרגע במורשה).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

ברור שזה יכול לקרות בכל מוסך, טעויות קורות בכל מקום. השאלה היא איך מתמודדים עם זה.

אם מנסים לרמות את הלקוח ולהפיל את הנזק עליו, זה מוסך שקרן.

אם לוקחים אחריות ואומרים שקרתה תקלה, מתנצלים ומטפלים בזה כמו שצריך, זה מוסך מעולה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ליעד - לא בכל מוסך אתה יכול להיות קרוב לרכב. יש כאלו שיתעקשו שלא תהיה בשטח עבודה.

האמת? אני גם לא רוצה להיות שם. אני רוצה לתת למכונאי שלי מספיק מרחב ומרווח לעבוד.

אני רוצה אבל שתהיה לי זוית טובה מהחדר המתנה לראות מה עושים לי ברכב.

לצערי, עם הזמן - יש לך פחות ופחות זמן פנוי ואתה נאלץ להשאיר את הרכב וללכת.

אז אני משתדל ללכת לבעלי מקצוע שאני סומך עליהם.

להגיד לך שלא התאכזבתי? פעמים רבות.

פורסם
למי יושב על המצפון עניין הפיטורין? אדם שמעד לא מגיע לו צאנס נוסף?

אם לא הפורום אין מצב שהוא היה מפוטר

נ.ב. אם המוסך אכן חשש מהפורום אולי היה כדאי לו לתת תגובה שהוא לוקח אחריות וכו' ושהעובד הנ"ל פוטר, אחרת סתם ממשיך לצאת עליו שם רע

מצד שני שם המוסך כבר לא מופיע בפורום ואולי טוב שכך.

יש מעידה ויש מעידה.

אדם שהמעידה שלו כוללת ניסיון לגנוב מלקוח שלי (ולפני שקופצים שהוא לא גנב, מבחינתי להוציא כסף מכיס של לקוח על משהו שהוא לא צריך לשלם עליו זו גניבה גם אם הכסף לא הולך לכיסו הפרטי של זה שעשה את זה) לא יישאר אצלי אפילו שנייה. מצד שני אם היה לוקח את רהרכב לנסיעת מבחן ונכנס חזיתית בפרארי חדשה הייתי סופג את כל הנזק, מתנצל בפני הלקוח ורק מסביר לעובד שברכוש של אחרים צריך להיזהר שבעתיים אפילו בלי לכעוס עליו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...