Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אם התלהבתם מהרעיון אז אני חייב (לא,אתה לא חייב כלום!) לספר לכם מה נגמר עם הרעיון הזה.

חיזרתי במרץ חודשים אחרי מישהיא, בסוף היא נענתה לתחנוניי (וגם שילמתי כנראה לא רע), ויצאנו.

אני אוסף אותה במיני שלי, אגזוז פתוח (לא זרימה חופשית, פשוט צינור מהסעפת עד הטמבון) מנוע 1380 סמ"ק עם 123 כ"ס בגלגלים(!) ופילטר אויר שיושב כמעט ביננו.

אחרי 2-3 דקות נסיעה היא הבינה שהיא נפלה על איזה דפוק אמיתי אבל שהאוטו באמת נוסע לא רע והיא שואלת אותי אם הוא יותר חזק מה 316 של החבר הקודם שלה.

זה היה כבר מוגזם וכדי להראות לה מה האוטו יודע לעשות באמת, לחצתי על הקלאץ והעברתי להילוך שני...

בקיצור, לפני איזה סיבוב חד שמאלה, אני ב 120-130 קמ"ש (נא לא לשפוט...הייתי ילד), בולם, דבל קלאץ, מוריד מרביעי לשני, נותן גז בכניסה לסיבוב ופתאום חושך מצריים.

2 דקות אחרי, כשהבנתי שחטפתי את הבק פייר(זה שיוצא מהפילטר אויר,לא מהאגזוז) של החיים ישר לפרצוף, נקרעתי מצחוק ששניינו שחורים לחלוטין.

מאיזה סיבה עלומה, היא לא חשבה שזה מצחיק ויותר לא שמעתי ממנה.

יכלתי לסיים את הסיפור בזה שליימים היא נהייתה האמא של הילדים שלי אבל לעזאזל, אני אפילו לא זוכר איך קוראים לה!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...