Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מערכת אנדרואיד לרכב (בהמשך אכין סקירה המחיר ממש זול ולבנתיים אני מרוצה)

אז כך קודם היה מותקן 1DIN בסיסי של פנסוניק, שם הפיקוד מההגה עבד. מכיון שהחיווט מהצמה של פנסוניק הוא בצבעים אוניברסליים התחברתי אליו. הכל עובד חוץ מ...פיקוד ההגה.

לא נראה לי שצריך מתאם כי בפנסוניק לא ממש היה. אם אני טועה אשמח להבהרה.

בצמה של המערכת יש שני חוטים KEY1-2 נדמה ל שבפנסוניק רק חוט אחד.

המצב כעת שהמערכת כן מזהה את הלחצנים אבל לא מצליחה לנעול אותם על פקודה מסויימת. ניסיתי כמה אפשרויות לבנתיים לא הצלחתי. אשמח לעזרה ממי שמכיר את החיווט ברכב/לבעל פתרון.

תודה.

פורסם

בהחלט יתכן שקיים מתאם חיצוני לפנסוניק שמתחבר באמצעות כבל בודד.

כדי לאשרר זאת, חפש את חוברת ההפעלה של הפנסוניק ברשת ו/או ציין את הדגם המדויק שלו.

במערכות עם מתאם מובנה, מדובר בכזה שמתאים לרכבים בעלי שליטה מההגה שמבוססת על התנגדות משתנה.

את החוטים KEY1-2 ובדר"כ גם GND ניתן לחבר במקרה כזה ישירות לחיווט שמגיע מההגה. רק צריך לאתר אותם.

• תוכן חדש...