Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים למחשב עד 500 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה נהרסו לי הרמקולים הישנים למחשב. מדובר ברמקולים של חברת aiwa המיתולוגית שעשו אצלי עבודה נהדרת במשך... 20 שנה! אני לא שומע בוויליום מטורף, אבל כן חשוב שיהיה שמע טוב ובאס איכותי בווליום סביר פלוס.

חשבתי על אלה:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798937

יש למישהו ניסיון איתם? התגובות בזאפ הן או סקנדל או פסטיבל. חלק חושבים שהם מדהימים והחלק השני חושב שהם זוועה. אם יש משהו טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הצעות אחרות, יש לי גם סולו 7C וגם 8C והוא מצויינים למחיר שלהם, שוקלים מעל 20 קילו!.

אם אתה יכול ילפתוח את התקציב ויש לך מקום לשים אותם , ממליץ על ה7C.

https://ksp.co.il/?list_compare=.15347..12998..12997.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הצעות אחרות, יש לי גם סולו 7C וגם 8C והוא מצויינים למחיר שלהם, שוקלים מעל 20 קילו!.

אם אתה יכול ילפתוח את התקציב ויש לך מקום לשים אותם , ממליץ על ה7C.

https://ksp.co.il/?list_compare=.15347..12998..12997.

בגדול התקציב שלי הא עד 500, אבל לדעתך הם ביי פאר יותר טובים מכל רמקול עד התקציב הזה? במידה וכן, אוכל לחרוג. אגב, אני לא רואה שהוא מגיב עם סאב. איך הוא מבחינת נמוכים?

אייל-כן, רצוי שיהיה סאב או רמקולים שיכולים לנגן נמוכים בצורה טובה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם (נערך)

ב7C יש לך שתי וופרים של 6.5 אינץ שאחראים על הבאס לעומת רמקולי 2.1 זולים שיש לך שתי רמקולים פיצפונים + סאב 5 אינץ.

אתה יכול ליבדוק מה אתה מקבל עד 700 שקל לגבי איכות, גודל הוופרים ועוצמת המגבר(110W ב7C ו100W ב6C).

אחרי הסירטון הזה קניתי את שלי, וזה עוד הדגם הקודם, היום הדגם החדש עם שליטה מהצד על מקור/טרבל/באס .

בנוסף כאן יש השוואות מעניינות של הרמקולים השונים שאולי אתה מתעניין בהם:

https://www.youtube.com/user/skubny/search?query=microlab

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפי הסירטון הזה האדיפייר באמת נישמעים מעולה ואני חושב שהייתי בוחר אותם על פני ה6C כי הבאס פחות חשוב לי לעומת הפירוט של הכלים במוזיקה- זה תלוי עם פותח השירשור הוא מחובבי סיגנון הסאונד כמו אוזניות ביטס או סאונד של מוניטורים, אני חובב של המותג ולא מיזמן ראיתי את הרמקולים שלהם לרכב, אני חושב לחפש איך לייבא אותם, תמיד הם נותנים איכות מצויינת למחיר וסומך עליהם.

פורסם

המיקרולאב נשמעים מעולה ביחס למחיר שלהם.

יש לי את ה-7C מעל 3 שנים,

ממליץ מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בדיוק רכשתי מאילת את הedifire שהומלצו כאן.

מוציאים סאונד מעולה במיד ובגבוהים אצלי מחוברים לDAC ונשמעים כמו רמקולים הרבה יותר יקרים

טון חיבורים כולל אופטי ובלוטוט שזה יתרון אדיר

אבל אני חובב באס כבד ומועך וחושב שהייתי צריך ללכת על 2.1 למרות הסירבול בחיווט

כי בנמוכים לדעתי הם לא מספקים

פורסם

זה מובן כי הם רק 4 אינץ', אולי תוכל לארגן איזה סאב אקטיבי יד שניה ואז יצא לך אחלה מערכת.

פורסם

המיקרולאב 7C האלה טובים גם כחיזוק לטלוויזיה? או שעדיף משהו יותר היקפי או מקרן קול?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם (נערך)

הצליל שלהם עם באס שאתה רואה חדשות למשל, הם גדולים ובמחיר שלהם קשה להשיג משהו טוב יותר.

הם פשוט BVFM, היה לי בסלון עובדים יפה, אבל זה אם לא חייבים סאונד היקפי אלא רק הגברה זולה לטלויזיה עם סאונד מספיק איכותי ובאס, נכון שזה לא וופר 10" אבל 2 של 6.5 נותנים באס סבבה.

רוחב: 220 מ''מ

גובה: 558 מ''מ

עומק: 325 מ''מ

משקל: 22.4 ק''ג

נ.ב: הם טובים לטלויזיה גם ביזכות שיש להם שלט לשליטה על הכל, בלי זה לא הייתי רוצה לשים משהו לטלויזיה.

אגב אני רואה שבתמונות שום עשו עידכונים לעומת מה שקניתי, אצלי השלט שונה ולדעתי גם המראה קצת.

הכל עניין של תקציב והדרישות.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

• תוכן חדש...