Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 50K

idan001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

כרגע יש לי רכב מסוג מיצובישי ספייס סטאר 2015 אוטומט.

באמת שזה אחלה רכב שבעולם.

בשבילי שאני סטודנט ועובד עם הרכב, אני מבסוט עד עכשיו.

אין תקלות, צריכת דלק מומצעת 1-18 אני נסעתי ונוסע איתו מרחקים מאוד ארוכים ודרכים שהן מאמצות את הרכב.

והספייס סטאר עושה זאת בכבוד רב.

זה מה שבגדול אני מחפש ברכב.

עכשיו, אני מעוניין להתקדם לרכב אחר, מכמה סיבות.

1) אני מבין שזה רכב צעצוע וכשהרכב מתחיל להתאמץ קלות ויותר אני שומע את המנוע שואג..

2) כשאני נוסע ברכב עם יותר מ3 אנשים וקצת וציוד מאחורה, אז כל מהמורה בכביש הכי קטנה, שגורמת לרכב לקפוץ, ממש שומעים את הטמבון האחורי נוגע בגלגלים, וזה רעש מציק! (לא בטוח, אבל נראה לי שזה זה לפי הרעש וההיגיון כשחושבים על זה.)

3) בגלל 2 שתי סיבות אלו, בא לי להתקדם לרכב ששתי הסיבות הראשונות שציינתי, לא יתקיימו ברכב אחר.

ועם זאת, שיהיה ברכב שאני מבקש שתמליצו לי עליו, שיהיה בו את כל היתרונות ששיבחתי בספייס סטאר, בדברי הפתיחה שלי .

חשבתי אולי על סקודה ראפיד שיכולה לענות לי על כל צורכיי.

אבל אני גם שמעתי שהצריכת דלק ממוצעת 1-20 זה לא נכון, ויש לראפיד ובכלל לסקודה בעיה חמורה עם הגירים,

גם בדגם המומלץ של ראפיד 1.4 TSI (לא טווין).

בקיצור,

אודה מאוד למי שייתן לי ניסיון בעניין טיפים והמלצות להמשך.

תודה מראש, ושבוע טוב לכולם,

עידן.

עריכה אחרונה על ידי idan001
פורסם

הייתי מגדיל את התקציב ל 55 ומחפש פיגו 208 עם מנוע 1.2 הרכב חזק משמעותית,נוח ושקט יותר.

רנו קליאו גם זריזה מאוד אך היו פה תלונות לגבי מוח גיר באזור 60 אלף, חבר של אבא שלי רכש כזאת עם 80 אלף בנתיים ללא תקלות ומאוד מרוצה.

הרכב בעיר מרגיש קשיח יותר.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיג'ו 208 נראה בתמונות גדול ומגושם..

גם בארץ לפיג'ו ורנו יש סטיגמה וגם עובודת מוכחות שהם רכבים שצריך לשמור מרחק מהם..

וללכת לכיוון היפניות.

לכן, אני תמיד נזהר לפנות לסוגים של רכבים כאלה.

יש הצעות נוספות?

• תוכן חדש...