Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביומיים האחרונים התחילו לצאת לי אדים מהמזגן בנסיעה בבוקר. לא מיד עם תחילת הנסיעה, אבל אי אפשר היה לפספס את זה. נראה כמו עשן, אבל לא היה ריח בכלל והמזגן ממשיך לקרר.

מה זה יכול להיות?

האם יש פוטנציאל לנזק אם עוזבים את זה כך?

טכנאי מזגנים (מישהו אמין באיזור חיפה?) או מוסך מורשה שאם יפרק לי את האוטו גם ידע להרכיב אותו (דורש פירוק דשבורד?)

פורסם

לא חסרים נוזלים. לא ראיתי נזילות שמן. אין ריח של משהו שרוף.

אחרי שהאדים הופיעו סגרתי את המזגן לכמה שניות. כשהפעלתי מחדש הם לא חזרו. כעבור יומיים התופעה חזרה ונעלמה בדיוק באותו אופן ורק בבוקר

פורסם

בס"ד

יכול להיות התעבות של אדים מהגז.

קורה בימים לחים בדר"כ.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם (נערך)
אדים מהמזגן מצביעים בגדול על קיפאון שנובע מחוסר גז בדקת חוסר גז במערכת?

לא בדקתי. יש לי את הרכב שש שנים ומעולם לא מילאתי גז. יש לי תחושה שהמזגן לא מקרר טוב. בנסיעה של חצי שעה אחה״צ קשה לו לקרר את הרכב. אחרי שאני מחנה מטפטפים מים מתחת לאוטו אז יש עיבוי של מים כשהאוויר מתקרר

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אדים מהמזגן מצביעים בגדול על קיפאון שנובע מחוסר גז בדקת חוסר גז במערכת?

האוטו עבר אצל דרעי מזגנים בחיפה. היה חסר גז.

גז מלא, אין אדים, מקרר מעולה.

כל מה שנשאר זה להחזיק אצבעות שהגז יישאר במערכת.

• תוכן חדש...