Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

הלכתי לראות קרוז 1.4T 2014

הבן אדם אמר לי שהרכב היה בליסינג של שלמה ונקנה ממנו כיד 2 לפני כשנה ואכן ראיתי את הרישיון.

ק"מ הרכב הוא קצת פחות מ110K. כשביקשתי לראות תיעוד טיפול נאמר לי שהטיפולים בליסינג בוצעו ע"י שלמה ואין לו אפשרות להשיג לי אותם. אמר שביצע טיפול באפריל (מצורף צילום הטיפול שביצע) .

לפי הק"מ, הטיפול האחרון היה אמור להיות ב105K (מצורף מפרט הטיפול מאתר UMI).

לפי מה שאני רואה הטיפול האחרון לא בוצע לפי מפרט היצרן ומסוכן לקחת רכב כזה.

אני צודק? יש משהו שלא חשבתי עליו?

InkedScreenshot_2018-06-15-20-26-34-630_com.android.chrome_LI.jpgIMG_20180615_202558.jpg

עריכה אחרונה על ידי asan24
פורסם

החליף קליפרים- חלק במערכת הבלמים ולא עשו שום טיפול מעבר לזה לפחות עפ"י החשבונית.

לא חסר קרוז בים- הרכב הזה לא מצטיין בשום דבר,לא הייתי קונה אותו כיד שנייה מליסינג,עם ק"מ גבוה והדובדבן של הקצפת אם אין היסטוריה אצל שלמה (דווקא אמורה להיות,כי הם בעצם אותה חברה כמו אופל).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יכול להיות שהרכב נקנה אחרי הטיפול של ה105k, אני אבדוק את הק''מ במעמד הקניה.

איך אפשר להשיג את היסטורית הטיפולים משלמה? הם מביאים אותה לפי מס' רכב?

פורסם
רכב חלופי זה טוב או רע חח?

האם קיימת אפשרות ששלמה יספקו פירוט טיפולים לרכב שהיה פעם שלהם?

רכב חלופי של ליסינג זה לא דבר טוב

פורסם

שלמה יכולים להוציא לך פירוט שכזה - סביר להניח שהוא לא טופל במוסך מורשה יבואן אלא במוסכים של שלמה סיקטס ולכן לא תצליח להוציא היסטוריית טיפולים אצל היבואן.

האמת תופעה חדשה שאני מכיר ממש לאחרונה זה רכבים החלופיים שמסופקים הם פשוט רכבי אקס-ליסינג עם קילומטרז יחסית נמוך(יצא לי לפני חצי שנה לקבל כרכב חלופי קיה ריו 2013! עם 90 אלף קילומטר) וחברים קיבלו טויוטה קורולה/סוזוקי וויטרה עם שאיריות מדבקה של החברה שעשתה עליהם ליסינג על הכנף האחורית ונסועה מגוכחת(מודל 2015 עם 30-40 אלף).

כמובן שרכב שבילה חייו כרכב חלופי בליסינג זה לא חיובי - מדובר בדין דומה מאוד לרכבי השכרה ולכן זה פחות חיובי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

באותו הנושא:

אם הבעלים הנוכחים של הרכב מציג לי היסטורית טיפולים מספקת אבל הרכב נקנה מליסינג ואין את ההיסטוריה הקודמת. האם אפשר לסמוך על חברות הליסינג שטיפלו ברכב לפי הוראות היצרן (במיוחד רכבי טורבו) או שהליסינגים מטפלים איך שבא להם?

פורסם

זה מאוד תלוי כמה זמן היד האחרונה החזיקה באוטו אם זה כמה שנים אז העבר הטיפולי של הליסינג כבר פחות משנה אם האוטו טופל אחרי זה כמה שנים בצורה טובה עם חלפים טובים ובזמן

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

הרכב ביד פרטית עד שנתיים מהליסינג. הבעלים מטפל לפי הספר. לשים דגש על הטיפולים של הליסינג (בהתחשב בטורבו במיוחד) או ששנה שנתיים של טיפול נאות נותן שקט לקניה?

• תוכן חדש...