Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעלה את השרשור מהאדמה..

ברצוני לבקש, מכל שמכיר את הבעלים או מקורב להם שנשמח לקבל תגובה רצינית פה בפורום מטעמם בנושא .

אני עדיין לא עזבתי את הסוגייה הזו.

דווקא הכסף הוא לא העיקרון של השרשור הזה

10 שקלים לא יפילו אותי מהרגלים

וכמו שאמרתי, אם היה ארוע מסודר, שמתנהלת גבייה מסודרת, אני הייתי מוכן לשלם 50 שקל לצפייה .

ואתה יודע מה , גם מאה שקלים לצורך העניין.

אני מצדיק את זכותם של הבעלים לגבות כסף, אבל הגביה צריכה להיעשות באחידות ובארועים מתאימים

ולא באימונים של 2 אנשים ו4 צופים. ונתתי דוגמא מאוד טובה של הקארטינג -

גם שם מחזיקים מסלול, מרשלים, פקידות וכ"ו -

ועדיין לא כל צופה משלם כסף, רק מי שמשתמש בשירותי המקום, ובד"כ למי שצופה יש לאחר מכן את החשק להשתמש בשירותי המסלול במקום - ככה בונים עסק, לא מהרעיון שאתה מגיע ואין אנשים ואתה מקבל הרגשה שמנסים להוציא ממך כמה גרושים עדי להחזיק ..

זהו הרעיון הכלכלי ביותר וככה זה עובד בכל מקום.

בנוגע לאנשים שבאים לראות איזה אופנוע לגנוב , אם זאת באמת ה-סיבה, אז אל תצפו שיהיה ספורט מוטורי בארץ. בעצם אל תסעו על האופנוע בכביש בכלל, מחשש שאנשים יראו אותו וירצו לגנוב אותו.

גנבים היו ויהיו בכל מקום ובכל זמן ויגנבו הכל.

בקיצור, אני מאוד מעריך את בעלי המקום, באמת. אבל בכל עסק שמתחילים, דרושה השקעה כספית לא קטנה ולפעמים גם מפסידים.

אני מבטיח לכם שה10 שקלים שלוקחים מ4 אנשים שמגיעים לשם לאימון כרגע, לא יצילו את העסק אלא רק ירחיקו משם אנשים. במקום למשוך לשם קהל קבוע שיירצה להגיע לתחרויות וארועים בתשלום, ויידע מה מצפה לו ..רק מרחיקים אותו.

אני מאמין שיצוצו עוד מקומות בסגנון בתקופות הקרובות , ואולי אולי תהיה תחרות הוגנת בין המסלולים וסוף סוף יתחילו לגלגל כסף אמיתי בתחום הזה במדינה הזאת.

שאו ברכה ,

עודד

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
מעלה את השרשור מהאדמה..

ברצוני לבקש, מכל שמכיר את הבעלים או מקורב להם שנשמח לקבל תגובה רצינית פה בפורום מטעמם בנושא .

אני עדיין לא עזבתי את הסוגייה הזו.

ואם כבר עלה השרשור מהאדמה - מישהו יודע אם יש מועדים בהם ניתן לעלות עם אופנועי כביש על השפיצרינג או על המתחם של ראם סמואל באשדוד סתם בשביל קצת אימון קווים ?

Machines need love too - Terminator I

• תוכן חדש...