Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון ב-15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני אחרי צבא ועברתי טסט לפני 3 חודשים ועד אז אף פעם לא התעניינתי ברכבים ועכשיו אני מחפש לקנות את הרכב הראשון שלי.

העניין שאני מחודש הבא עובר למרכז וההורים גרים בצפון, מה שאומר נסיעות עירוניות ופעם בשבוע-שבועיים נסיעות לצפון. ושנה הבאה אני מתחיל לימודים גם במרכז.

בגלל שרק סיימתי את הצבא אני מתכנן להשתמש במענק ולא יותר מזה (15K), אני כמובן אשמח אם ישאר לי כסף בצד ליישור קו ועוד בלתמ"ים ובנוסף זה אוטו ראשון ומכל הניסיון של חברים שלי עדיף לא להשתגע בקניית רכב ראשון.

אשמח להמלצות לרכבים, ולקו מנחה לגבי רכבים שיתאימו לי (שנתונים,מס' יד,קילומטראז',דגמים וכו')

פורסם

הייתי מחפש יונדאי גטס באיזור 10K, יש הרבה בשוק, והאחזקה זולה יחסית.

קח בחשבון שתתצטרך לבטח את הרכב בביטוח חובה וצד ג', מה שיכול לעלות לך באיזור 4000 ש"ח אם אתה נהג צעיר/חדש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי בודק גם רנו קליאו 2011 ידנית, המחירים ביד 2 לפני משא ומתן באזור 16 אלף, היא בטיחותית ונוחה מהגטס.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
הייתי מחפש יונדאי גטס באיזור 10K, יש הרבה בשוק, והאחזקה זולה יחסית.

קח בחשבון שתתצטרך לבטח את הרכב בביטוח חובה וצד ג', מה שיכול לעלות לך באיזור 4000 ש"ח אם אתה נהג צעיר/חדש.

אתה צודק לגמרי זה ברח לי מהראש

מצטרף לתגובה מעלי^

גטס ב8-10 אלף, ותשאיר את המענק ליישור קו, דלק, ביטוח..

משהו בגטס אני לא כ"כ מתחבר אליו..

יש אולי סוגים אחרים?

ראיתי הרבה פיאט פונטו גרנדה (2010-11) בתקציב שלי, מה אתם אומרים?

בנוסף רכב שעולה המון בחיפוש ביד 2 זה סיאט קורדובה (2004)

עריכה אחרונה על ידי ButtMan
פורסם

הגרנדה הידנית אחלה, אבל שים שמנועי 1.2 חלשים והגיעו עם שני כריות אוויר, מנוע 1.4 צויד גם עם 6 כריות אוויר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקורדובה היא בעצם איביזה סדאן, וצריך לבדוקר בה כל מה שחל עליה- חלונות חשמל עולים/יורדים חלק, שאין נזילות מאטם הראש (בגרסת 8 שסתומים), שהטיימינג הוחלף בתדירות נכונה (בגרסאות 16 שסתומים), שנורת ABS לא דולקת (ולא "העלימו" אותה- מומלץ לבדוק עם רכיב OBD) ושהגיר האוטומט מעביר הילוכים חלק ללא נקישות בהעברת הילוך ובמעבר בים המצבים (D-R).

פורסם

יש לי עוד שאלה אחת האם שווה לי לקנות רכב ב 10,000 או ב 20,000 אני ממש מתלבט בגלל שרוב הרכבים במחיר של 10K אני גם ככה ישלם עליהם הרבה יותר על אחזקה, בלאי ותיקונים. או שאני טועה? מחיר אחזקת רכב ב 20k שווה למחיר אחזקה ב 10k.

אני מבין שזה לא איזה מדעים מדויקים ויש המון משתנים אבל קו החשיבה שלי נכון פחות או יותר

פורסם (נערך)

קשה לומר, אבל כן ככול שהרכב יהיה חדש יותר יהיה פחות סיכוי לתקלות.

מצד שני, אם המצב הכספי לחוץ, לא הייתי נשאר ללא כסף בצד לישור קו או הפתעות שיכולות לצוץ.

Sent from my iPad using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...