Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גטס gls 2008 1.4 ידנית עם 170 אלף ק''מ. חבר הציע לי לקנות את האוקטביה 1.8 tsi שלו שנת 2010 עם 300 אלף ק''מ, בעלות פרטית שלו יד ראשונה (הוא הוציא אותה מהחברה). קנה רכב חדש וחשב למכור ב 20k. בינתיים קפץ לו הטיימיניג והוא עשה לה תיקון ב3k. סיפר לי על כל התקלות של הרכב כולל החלפת מנוע ב157 אלף קילומטר באחריות של רצון טוב. השנה הוא עשה לה מוח גיר וקראנק (בתיקונים נפרדים ב5k). לפני שנה עשה לה קלאצ'ים. כרגע הוא מוכן למכור ב13k (העיקר להיפטר ממנה) 90 אחוז מהנסיעות שלי הן נסיעות ארוכות (באר שבע קריית שמונה) והרכב שלי עושה 12-15 אלף ק''מ בשנה.

הרעיון קורץ לי כי זאת התקדמות משמעותית אבל הפחד שלי הוא אחזקה יקרה שלא אוכל לעמוד בה. כרגע אני מוציא פחות מ2000k בשנה תיקונים ליונדאי. מצד שני אני מעריך שיהיה שיפור קל בצריכת דלק (היונדאי בנסיעה בינעירונית ב120 קמ''ש עושה 1 ל12 והוא טוען שהאוקטביה 1 ל14).

מחפש עצות/המלצות. הפיתוי גדול כי אני אוהב מאוד רכבים גדולים עם כוח מצד אחד. מצד שני לא אוכל לעמוד בהוצאות כפולות ממה שאני מוציא כיום לאחזקה שוטפת של הרכב.

פורסם

למישהו עם תקציב נמוך לא הייתי ממליץ מחליף רכב פשוט וקל לאחזקה כמו הגטס עם הנסועה היותר נמוכה באופן משמעותי לאוקטביה 1.8TSI עם 300 אלף קילומטר על השעון(הרכב מורכב יותר, "משוכלל" יותר ועם הרבה יותר רכיבים בעלי פוטנציאל קילקול).

 

עלות האחזקה צפויה לעלות משמועתית, ההפרש אם בכלל שקיים בצריכת דלק הוא אפסי - ולא יתאזן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
נשמע כמו להתחתן עם זונה לשעבר...

 

הביצועים יהיו טובים, המסביב הרבה פחות.

 

הייתי נמנע.

 

המשפט הזה. לגמרי אימצתי :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

 Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

 

פורסם

כרכב האוקטבה תהיה קפיצת מדרגה ענקית, במיוחד עם המנוע 1.8.

אבל לרכב יש ק״מ גבוה ולפי התיאורים תיקונים לא זולים.

לדעתי תשאיר את היונדאי שאתה כבר מכיר.

 

 

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איששתם את מה שחבתי. לצערי אצטרך לחכות עוד כמה שנים כדי להתקדם..

אהב מאוד את המשפט על הזונה.. תודה על העזרה.

פורסם

מה היית רוצה לקבל מהרכב האחר?

יש רכבים סופר מיני או משפחתיים אחרים, שקניתם לא תהיה מסוכנת כמו אוקטביה 1.8 עם 300 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בעיקר כוח. מצד שני האוטביה לדעתי שקטה יותר בנסיעה מרווחות ובגאז' גדול יותר, לרוב אני עם שלושה נוסעים ברכב חוץ מהנהג.

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב מרווח יותר מאשר גטס + בגאז' נורמלי, נוח ואמין, ב 20 אלף ₪ אתה מוצא מיצובישי לנסר הדור החדש 1.8 עם נתונים לא רעים.

נכון, הביצועיים רחוקים מאוד משל האוקטביה המדוברת, אבל הסיכון ליפול על תקלות יקרות במיצובישי הרבה- הרבה יותר נמוך.

סתם דוגמה:

yad2.co.il/s/c/8szdos

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אם תקבל את האוקטביה אחרי כל התיקונים היקרים שבוצעו, עדיין ישנן הוצאות קבועות של טסט וביטוח שיעלו לך בערך פי 3 כל שנה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

בנסיעות של באר שבע קרית שמונה חפש לך קורולה רובוטית, אוטו מצוין בכבישים בין עירונים, חסכונית חזקה וגם מאד נוחה (וגם תיכנס לתקציב).

לעשות נסיעות של ב''ש קרית שמונה עם יונדאי גטס נשמע כמו סבל.

 

בשביל סטודנט באוקטביה לא לגעת עם מקל אפילו, האוטו הזה ספיציפית מזמן היה צריך להיות מושבת.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

 

 

פורסם

חשבתי להחליף רק כי קפצה הצעה. בטח שאין לי תקציב להוסיף כמעט 10k על הרכב שלי. הגטס עושה אחלה עבודה וסתם חשבתי שזו הזדמנות להתקדם. כשאני אתקדם זה יהיה לרכב עם נתוני האצה לפחות כמו הסקודה ובהרכח טורבו. כל דבר הזמן שלו.

×
×
  • תוכן חדש...