Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מחפש רכב שישמש גם לעבודה-סחיבת עגלה קטנה

+3 עובדים(לא משהו חזק מדי אך כן מעל הממוצע וצריך להיות סטיישן או בעל בגאז גדול 5 דלתות)וגם לשימוש משפחתי(מה שמוציא את ברלינגו וחברותיה מהרשימה),תקציב -30,000 אשמח לייעוץ על דגם יחסית אמין(כמו"כ-אני מתכוון להסב אותו לגז כך שלא חייב להיות חסכוני מדי-חשבתי על מונדאו גיר רגיל לא טורבו,כיוון נכון? הבנתי שצורכת 1:8 ממוצע)

פורסם

למה לדעתך ברלינגו/ קנגו פסולים למשפחה? דווקא רכבים נוחים ומרווחים ברמה של מיניוואנים.

דיזלים חזקים, חסכוניים ואמינים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למה לדעתך ברלינגו/ קנגו פסולים למשפחה? דווקא רכבים נוחים ומרווחים ברמה של מיניוואנים.

דיזלים חזקים, חסכוניים ואמינים.

אתה מסכים איתי שאי אפשר להשוות בינם לבין המונדאו למשל..

פורסם

יש הרבה רכבים משפחתיים קלאסיים שאני לא יכול להשוות למונדאו. אבל אני לא בטוח שגם בתקציב כפול משלך הייתי נכנס להרפתקה של מונדאו + גז.

אגב, 30 אלף זה לפני מערכת גפ"מ או כבר כולל?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מבחינת נוחות נסיעה ומרווח פנים, הברלינגו והפרטנר מעולות!

קצת פחות נוחה ויותר מרווחת זאת הג'מפי להרפתקאת מונדאו לא הייתי נכנס.

אם בכל זאת חשקה נפשך בפריבט חפש b4 סטיישן או אווטבאק

פורסם (נערך)

מבחינת איכות הנסיעה הברלינגו וחברותיה מרגישות כמו רכב עבודה וזה מה שאני לא רוצה,וגם לא צריך,אפשר למצא מונדאו 2008-2011 באזור ה20-25 ככה שכן-זה כולל גפמ,ולמה אתה כ"כ חושש מהשילוב הזה?הבנתי שהיא די אמינה

עריכה אחרונה על ידי yehiam12345
פורסם

רכב בן 8-10, שגם ככה לא זול לתחזוקה ורגיש להזנחה, מכניסים לו מערכת חדשה של גז - אני לא עד כדי כך אמיץ.

אגב, סובארו b4 סטיישן נשמעת לי יותר טוב. לסובארו יש ניסיון טוב וארוך של שילוב מערכת הגז. אני מכיר מישהו עם סובארו כזאת +גפ"מ שעברה מעל 300 אלף קילומטרים בלי בעיות רציניות.

פורסם
מבחינת איכות הנסיעה הברלינגו וחברותיה מרגישות כמו רכב עבודה וזה מה שאני לא רוצה,וגם לא צריך,אפשר למצא מונדאו 2008-2011 באזור ה20-25 ככה שכן-זה כולל גפמ,ולמה אתה כ"כ חושש מהשילוב הזה?הבנתי שהיא די אמינה

לא מסכים עם שום דבר שכתבת. מנסיון! ואני אסביר

יש לנו במשפחה פרטנר אקסטרא 2010 שמשמשת לעבודה ולפני זה שמשה למשפחה(אישה עם שלושה ילדים) שלא רצתה להפרד מהרכב. בנוסף היתה פרטנר אקסטרא זהה שנת 2009 שנמכרה לפני כשנה וחצי

לפניהן היתה פרטנר HDI שנמכרה עם 300000 ק"מ!! וסחבה מצוין. כל הרכבים האלו הרגישו משפחתיים למדי ולא רק בגלל המרווח הפנימי. תחשוב מה היתרונות של דלתות צד בהזזהכשיש ילדים או הושבת תינוק בבוסטר וכו, תעמיס אופנים/עגלה/קורקינט/הוברבורד ומה לא......

בין לבין נרכשה מונדאו 2002. אחת הקניות המאכזבות שהיו. הן מבחינת אמינות, תצרוכת שלק ,נוחות ובהחלט שלא מצדיק את המחיר או את הסגמנט שהוא משתייך אליו

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
והברלינגו אמינה?מה צריכת דלק אמיתית שלה?
צריכת סולר 1:16 משולב.

יש לי בעבודה רכב כזה, בן 4 שלא נסע הרבה במושגים של רכבי עבודה ( 120 אלף קילומטרים ), אבל משמש 15 נהגים שונים.

0 תקלות, אני מכיר ונוהג ברכב הזה מהיום הראשון.

אתה מוזמן לקרוא שרשור של Buki על ברלינגו שעברה אצלו 350 אלף קילומטרים.

• תוכן חדש...