Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור G13

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שהנוזל קירור שלי ממש על המינימום ומתחיל להיות חם אז קניתי 1.5 ליטר בשביל להוסיף קצת. יש כאלה שאומרים שצריך להוסיף מים אבל לא ראיתי שום דבר כזה בספר. אם כן באיזה יחס שמים את המים עם הנוזל? מים רגילים או מזוקקים? תודה רבה.

פורסם

עוד שאלה - רשום לי על המיכל G13 והצבע של הנוזל ורוד, עכשיו הנוזל שקניתי בכלל סגול (מקורי) ואני לא רוצה לערבב בינהם

כנראה ששמו לי G12 שהוא בצבע ורוד. מה אפשר לעשות?

ד"א הרכב זה פולו 2015.

פורסם

אל תקשיב "למה שאומרים" אלה בצע ועשה לפי הספר.

אם אתה צריך נוזל בתקן G13, יש נוזלים מוכנים ומעורבבים מראש.

ייתכן ומה שקנית, זה תרכיז ולפיכך, רשום על התרכיז איזה סוג מים אתה צריך, למשל מים מזוקקים או מים "רכים".

עדיף לרכוש נוזל מעורבב מראש תואם לתקן ובאותו הצבע (שזה תואם לתקן).

ההבדל בין התקנים הוא בתוספים שלהם.

אם אתה צריך נוזל G13 ואתה מעוניין לחזור אך ורק לנוזל G13, אתה צריך לבצע ניקוי ושטיפת מערכת ולהכניס נוזל G13.

כיצד לשטוף את מערכת הקירור יש סרטונים ביוטוב ובמידה ואין לך את הכלים או הידע, גש למוסך כללי שאתה סומך עליו ובקש לבצע את התהליך.

תמיד אפשר לרוקן, לנסוע על מים מזוקקים ולרוקן שוב ולאחר מכן להכניס G13.

• תוכן חדש...