Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע באקסנט 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי יונדאי אקסנט 2006 במחיק מצחיק (1800 שקל) עשינו נסיעה קצרה ביותר ואחרי שעה בדקתי ובצד ההפוך של המכסה שמן קצף מה שמעיד על פי מה שאני מכיר על ראש מנוע.

1.לפי מה שאני מתאר כנראה שזה ראש מנוע?

2.כמה עולה להחליף ראש מנוע ליונדאי אקסנט 2006?

3.יש לי אופציה להחזיר למוכר ולאכול אותה רק בהברת בעלויות שהם עליי (400 שקל בערך) הייתם מחזירים?

4.חשוב לציין שגם היה חסר קצת מים..

5.כרגע אין לי ביטוח על האוטו אז אני לא יכול לקבל הצעת מחיר ממוסך אז סומך עליכם שתציעו לי לפי מה שאתם מבנינם את הטוב ביותר

תודה

פורסם

תנקה טוב את הפקק ותבדוק אם הטחינה חוזרת מייד

ואם כן צלם לנו ונוכל יותר לעזור

תבדוק גם במדיד השמן אם יש סימנים של תחינה או שמן נקי

בהצלחה

רמי

פורסם

גם אם נחוץ שיפוץ של ראש מנוע בלבד והבלוק עצמו והגיר ושאר המיכלולים ברכב תקינים אז ב 1800 שח בטח שתשאיר אותו אצלך ותסדר את ראש המנוע. שיפוץ ראש מנוע במוסך ינוע סביב ה 3000 שח. אפשר לשאול מה פשר המחיר הזול הזה ששילמת על הרכב?

פורסם

יכול להיות שיש סתם התעבות בגלל החורף ואין בעיה בראש המנוע.

בדיקה- בדוק כאשר הרכב קר שברדיאטור יש נוזל קירור ירוק ולא מי ברז,אם חסר הוסף והשלם גם במיכל העיבוי (עד הגבול מינ-מקס).

בדוק כאשר הרכב קר על בסיס יומי האם ממשיך להיעלם נוזל קירור.

במקרה הטוב זו התעבות בחורף והרווחת רקכב תקין לנסיעה במחיר בדיחה ובמקרה הרע...

1800 ש"ח לרכב כזה אם ידוע שיש בעיה בראש המנוע (ולא בטוח שזה יגמר רק בזה כי לאחר פירוק הראש יתכן ויהיה צורך בחצי אוברול שיכול להגיע בקלות לאיזור ה-5 -על הדרך החלפת טיימינג,משאבת מים וצנרת ומי יודע אולי גם טרמוסטט/רדיאטור) והנה כאב ראש אחד גדול במחיר זול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...