Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי התכוונת למכונית הקונספט של אוודי? (לה מאן)

בברכה:wink:

שי

אכן! :-P

Audi%20Le%20Mans%20Quattro%20Concept%2011.jpg

כנראה שהם גנבו אותם כמו שמכונית העל של MG לקחה את הפנסים מהפונטו (?)

MG%20X-Power%202.jpg

fiat_punto_07.jpg

פורסם
מקבלים עם המכונית ערכת סכינים?

גם

ואם אתה מוסיף קצת כסף אתה מקבל טון ג'ל, מי חמצן ומשקפי פרינס

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

חבל שכל התמונות זה גרפיקה ממוחשבת :\ היה נחמד לראות קצת תמונות אמיתיות לשם שינוי...

מקבלים לום? חשבתי שמקבלים שרשרת ח"י....

פורסם
פשש עיצוב יפה אחורה קצת חסר בו משהו.

מעניין אם גם אמינה.

או שיש יותר מדי

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

אין ספק שהמעצבים השאילו מוטיבים מהרבה חברות כגון פרארי, בנטלי (קונטיננטל GT), אסטון-מרטין ומקלארן SLR (שלא לדבר על כך שהקדים מזכיר לי במעט את היונדאי קופה בשילוב עם ההולדן טוראנה), אך אם נתעלם מכך אזי בסה"כ התוצאה אכן מרשימה, יפה ואף משתלבת באופן מרצה (לעומת הדגמים הקודמים שלהם שלא נראו מספיק מגובשים מבחינה עיצובית).

מצמץ, נותן כבוד:-)

נ.ב.

הFULGURA אכן התבססה ככל שזכור לי על למבורגיני (כמדומני דיאבלו) אך אין לי ספק שלא על הגייארדו

פורסם

יש לי שאלה, ואני לא מזלזל אלא באמת שואל, אתם חושבים שהמרוקאים מיצרים מכוניות אמינות?

כי אני עדיין לא שמעתי אפילו על רכב אחד שלהם לפני זאתי! למרות שאני חייב לציין שמבחינת צורה הרכב ממש אבל ממש יפיפה!!!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אכן מכונית מרשימה למדי, מעניין איך ומתי תצא. ומה יושב שם מתחת למכסה המנוע שנראה כל כך ארוך.

כנראה שהם גנבו אותם כמו שמכונית העל של MG לקחה את הפנסים מהפונטו (?)

גם אני חושב ככה כל יום שאני נכנס לפיאט שלי, וכל פעם שאני רואה את ה SV המדהימה הזאת. אבל השורה התחתונה היא שהSV נראית נהדר, מה שנקרא "Spot On" ולא משנה מאיפה הגיעו הפנסים.

השאלה שיותר מטרידה אותי זה למה הם הוסיפו פנסי ערפל בטמבון, אם באלה של הפיאט כבר יש.

!AWDSOME

פורסם

בתור מרוקאי

אני גאה ברכב הזה

אבל מה הבעיה ליצור רכב כזה

שמו בו מנוע של מרצדס

ושם אתה צריך רק לדאוג לעיצוב ולדאוג מבחינה אוירודינמית שהאוטו ייסע כמו שצריך

וזה לא רכב ראשון שלהם יש להם מ2002 את הפולגורה

אבל החדשה מדהימה אף על פי שחוץ מהפנסים הקדמיים היא נראית כאילו לקחו בנטלי קונטיננטל GT ושמו לה בודיקיט

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לי כבר מרוקאית אחת. והיא מספיקה לי.

:twisted:

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

• תוכן חדש...