Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיחות עדתיות זה סבבה עד שאנשים מנציחים אותן בהתנהגות שלהם ביומיום.

אחד שמתנהג כאילו עובדי כפיים חולבים ממנו מס אשכנזים הוא מהסוג של זה שמתנהג כמו ערס כי הוא מאמין שזו התדמית שהחברה מצפה ממנו להפגין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נחזור לנושא של השרשור,

שמעתי את הראיון עם בעל הרכב ,הרכב בסה"כ בן 4, מהראיון נשמע שהוא לא אחד שחיפש קומבינה להעביר את הרכב אלא שבאמת הזמן שלו יקר והעדיף לשלם עבור השירות הזה.

אני באופן אישי לא אשתמש בשירות הזה כי אני בדיוק בגלל מקרים כאלו והסיבה השניה שכבר היו דברים השהבוחנים רשמו ומה שלא הסכמתי איתם ובאמת נראה מטומטם התווכחתי וביטלו את זה. (לדוגמא baklight לתאורת מספר שחסרה במאזדה 3 דור 1 ואפילו בחברה אין את זה ורוב המאזדה 3 נוסעות בלי זה).

אביב8)

פורסם

דרך אגב - הוא אמר שהרכב בן 4, אבל לא אמר בני כמה הצמיגים.

באקלים הישראלי יתכן מאד שהצמיגים בני ה-4 מצריכים החלפה.

עדיין הקטע המצולם מטריד. מצד שני - קשה לדעת מי צועק "תרשום צמיגים" - האם זה הנהג או מי מהבוחנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האזנת סתר - פלילי לחלוטין. מותר לצלם - אסור להקליט אם אינך צד בשיחה ומן הסתם הראיה פסולה לשימוש בבית המשפט.

פורסם (נערך)

אתם לא מבינים.

שירות העברת טסט זה דבר מצויין. אני משתמש בשירות כזה קרוב ל10 שנים. זה חוסך את הזמן וההתרוצצות ומבטיח שלא "ימציאו" סעיפים להכשיל עליהם. דובר פה רבות על כך שמזוג לוחיות או זוג מגבים אפשר להרוויח כסף קל, ושהכי קל להכשיל על כל שריטה הכי קטנה בפינה של אחת הספרות.

כשאני מוסר את רכבי לטסט, אני יודע שלא "ישחילו" לי סעיפים כאלה.

פה מתועד מקרה שהבחור שלוקח את האוטו לטסט, "בגד" באמונו של בעל הרכב, בכך שביקש מהבוחן שיכשיל אותו "סתם" על סעיף שיכניס כסף רב למוסך. ואל תבינו לא נכון- אם הצמיגים אכן שחוקים, אהלן וסהלן, נחליף. אבל לא "סתם" כי רציתם להכניס כסף למוסך.

ועל זה הקיטור והתלונות.

גם אם מדובר במלך הערסים שבמקרה לא מבין כלום ברכב.

אין דבר כזה. כל הערסים מבינים ברכבים. :-P

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...