Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ערב טוב, אני רוצה חוות דעת אמיתית וכנה מחברי הפורום על אלפא מיטו 1.4 155 HP.

אני מאוד מעוניין ברכב, לאחר חיפושים רבים אחרי מיני ידנית גודשת, הגעתי למיטו, אני חובב יפניות גדול אך האופציות היפניות פשוט כמעט ואינן, מעוניין ברכב צעיר ויפה, מודרני ידני וגודש, בלי קילומטרז' בשמיים שרובו היה לחיצות (WRX) והמיטו תפסה לי את העין.

אשמח לחוות דעת שונות, בין אם מדובר בביצועים, התנהגות, אמינות, צריכת דלק וכו'.

מעריך כל תשובה, אשמח מאוד להתאהב במיטו לפתוח לעצמי את העיינים כי בנתיים עיניי נשואות אל JDM. (נ.ב אני כבר 3 שנים נוהג על קורולה, אז אני חושב שמגיע לי ;)

פורסם

אהלן, אני חולה על רכבי GTI כמו פעם, הם יכולים לעשות הכל והם מאוד מהנים. אני לא חובב אלפא בדרך כלל, למעט הדור החדש של הג'וליה ועכשיו הסטלויו שנראה מדהים. אבל הדור של המיטו עדיין מגיע עם בעיות אלפא טיפוסיות, ויכולים להיות בעיות (תלוי רכב כמובן). חבר לעבודה החזיק מיטו למשך שנה והחליט למכור, הביצועים היו מהנים, אבל הפלסטיקה לא היתה טובה כל כך ודברים נשברו, המנוע היה מעולה, צריכת דלק לא ממש שיקול ברכב כזה אם קונים להנאה. לא היו בעיות מיוחדות אבל האיכות אכזבה אותו.

אישית הייתי בודק את הפולו GTI, נכון צריכים לבדוק את הגיר, שיכול לעשות בעיות אבל רכב שמור יכול להיות מאוד מהנה.

פורסם

אתה יכול להתייעץ עם מיכאל אלפא, הוא מומחה לאלפות ויוכל לייעץ לך.

לדעתי, חיפוש קצר בגוגל יניב את מספר העסק שלו, אחלה אדם, אמין ומקצועי.

8) ידני זה הכי אחי 8)
  • תוכן חדש...