Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

חבר הלך לטיפול 15,000 אמור להיות 900 ש"ח הגיעו במוסך ל 6000 ש"ח! הסכימו להנחה של חמש מאות שח.

האם המחיר הזה הוא סביר?

הרכב, הונדה סיויק 2007, יש לציין שהיתה תקינה לחלוטין לאורך כל הדרך ללא בעיות מיוחדות. 8ee0df105f80482dcdbcb75a4267b948.jpgd018f3411b78c840f6f5743a6f4fe407.jpg

פורסם

הייתה לי אקורד 10 שנים ! כל פעם שיצא לי להגיע למרכזי בראשון הסכום היה אלפי שקלים , נסעתי במיוחד לגל רון בת"א ולמרות שזה מוסך מורשה המחירים היו אחרת לחלוטין !

המרכזי בראשון גם להונדה וגם לוולוו זה עושק בכל צורה אפשרית .

ככה שאני לא יודע איך זה אבל צריך לבדוק מחירים בכמה מוסכים ליפני הכנסת הרכב לטיפול .

:fadein:
פורסם

בוודאי שהמחיר הגיוני....מדובר במורשה! פעם הבאה לפני ביצוע כל טיפול ולו הקטן ביותר, לפני ביצוע העבודה יש לקחת הצעת מחיר לתיקון ואז לבוא ולשאול. היו נחסכים פה כמה אלפי שקלים אם היינו חווים דעתינו לפני. פשוט חבל וכואב הלב שאת החודש הזה הוא יעבוד נטו בשביל התיקון הזה. ולמה מורשה באמת?

פורסם

מסנן שמן ב 90 ש"ח לפני מע"מ?

פילטר אויר ב 180 לפני מע"מ?

עבודה 1650 ש"ח לפני מע"מ?!

היה יכול לקחת את האוטו לטיפול אצל כירורג בכסף הזה.

מעריך שאם היה קונה את החלקים בעצמו ומטפל במוסך אמין והגון שאינו מורשה, היה עולה פחות מחצי.

לא נורא, לומדים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לקחו פה 2500 שח להחלפת ברקסים וצלחות בכל הגלגלים. לא בטוח שהיה צורך וגם אם כן - היה אפשר לעשות את זה בחצי מחיר או פחות.

עוד 1600 הלכו על החלפת גומיות בולמים, לא מכיר עלויות של זה אבל אני מניח שגם זה יכול להיות זול בהרבה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
מדוע בעל רכב שנת 2007 מטפל במורשה יבואן?
האמת? מטפל בקביעות לא במורשה, אלא... שפעם אחרונה הצטרך משהו ספציפי שקשור לקודן של הרכב ומורשה פתר לו את הבעיה, ולא לקח סכום כסף כלל וזה קנה אותו.

אמר לעצמו אולי כדאי שהם יטפלו הפעם.

בוודאי שהמחיר הגיוני....מדובר במורשה! פעם הבאה לפני ביצוע כל טיפול ולו הקטן ביותר, לפני ביצוע העבודה יש לקחת הצעת מחיר לתיקון ואז לבוא ולשאול. היו נחסכים פה כמה אלפי שקלים אם היינו חווים דעתינו לפני. פשוט חבל וכואב הלב שאת החודש הזה הוא יעבוד נטו בשביל התיקון הזה. ולמה מורשה באמת?
אכן כן, לא שאל אותי לפני....
מסנן שמן ב 90 ש"ח לפני מע"מ?

פילטר אויר ב 180 לפני מע"מ?

עבודה 1650 ש"ח לפני מע"מ?!

היה יכול לקחת את האוטו לטיפול אצל כירורג בכסף הזה.

מעריך שאם היה קונה את החלקים בעצמו ומטפל במוסך אמין והגון שאינו מורשה, היה עולה פחות מחצי.

לא נורא, לומדים.

ניראה מחירים גבוהים מאוד
לקחו פה 2500 שח להחלפת ברקסים וצלחות בכל הגלגלים. לא בטוח שהיה צורך וגם אם כן - היה אפשר לעשות את זה בחצי מחיר או פחות.

עוד 1600 הלכו על החלפת גומיות בולמים, לא מכיר עלויות של זה אבל אני מניח שגם זה יכול להיות זול בהרבה.

לא ידע לפני מה מצבם, פשוט העלו על ליפט, עשו 15,000 ואח"כ שהוא על הליפט אמרו לו שחייב להחליף הכל והרכב במצב על הפנים...
פורסם
האמת? מטפל בקביעות לא במורשה, אלא... שפעם אחרונה הצטרך משהו ספציפי שקשור לקודן של הרכב ומורשה פתר לו את הבעיה, ולא לקח סכום כסף כלל וזה קנה אותו.

אמר לעצמו אולי כדאי שהם יטפלו הפעם.

בגלל זה כל פעם לפני כל טיפול בכל מוסך ובכל רכב שומעים הצעת מחיר וסוגרים מראש מה להחליף ומה לעשות

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אתה יכול להגיד לחבר שלך שיחפש לו מישהו שמכיר את הרכב ויודע להתעסק איתו ושהוא ייקנה את החלפים בעצמו ורק את העבודה יעשו לו. הוא לא מבין כמה כסף הוא יחסוך.

פורסם
עצוב ומקומם. הפעם השיעור הזה יצא יקר. מה שניקרא שיעור לחיים יקרים.
נכון מאוד התבאסתי בשבילו ממש אבל הסברתי לו שלהבא ידבר איתי לפני
מחיר של החלפת מנוע/שיפוץ גיר אפילו טיימינג אין לך.
לא יודע איך הגיעו לדבר הזה, העניין הוא שאין את החלקים ה"פגומים" לדעת.
אתה יכול להגיד לחבר שלך שיחפש לו מישהו שמכיר את הרכב ויודע להתעסק איתו ושהוא ייקנה את החלפים בעצמו ורק את העבודה יעשו לו. הוא לא מבין כמה כסף הוא יחסוך.
הוא מטפל בקביעות במוסך מורשה אבל לא יבואן רשמי, ומחירים סבירים מאוד מאוד, העניין הוא שנתנו לו במוסך מורשה יבואן תחושה שהם הצילו אותו רגע לפני שהאוטו לא מתפקד ויהיה סכנה לציבור והוא אמר לי, זה כבר על הליפט מה אני יעשה... במוסך הרגיל שלו הוא בחיים לא היה מגיע למחיר הזה...
פורסם

פעם אחרונה שקראתי דיון מהסוג הזה, זה דווקא היה על בחור שלקח רכב למוסך לא מורשה וקיבל מחיר זול , ואז כל התגובות היו בסגנון "זה זול מדי , כל החלקים לא מקורים הכל חלפים זולים מסין " היה אשכרה דיון שלם רק על סוג השמן שהחליפו. חבר שלך יכול לפחות להתנחם שכנראה מדובר בחלקים מקוריים שזה גם משהו .

• תוכן חדש...