Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס A45 AMG - מבחן דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני שמח לשמוע שלא רק אני טוען שלמאזדה 3 יש תא נוסעים ברמה הרבה יותר גבוהה מA קלאס על שלל דגמיו וצורותיו.

מרצדס מודעים היטב לנקודת התורפה העיקרית של המכונית, והציגו לוח מחוונים חדש לגמרי, ברמה אחרת לגמרי משל הדגם היוצא.

לפחות ה A מצליחה היכן שה 3 לא - במכירות.

תודה על השיתוף, נהנתי לקרוא !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יופי של כתיבה ויופי של ביקורת.

בתור בעלים של הקודמת בעבר ואולי הבאה בעתיד, אני דווקא אהבתי את ההתנהלות היומיומית איתה. בטח יותר מהקאדילק ATS-V הלא פרקטית. אין ספק שהקאדילק עולה עליה בהרבה בנס הרים ושות אבל לצערי אצלי זה קורה רק אחת לחודש-חודש וחצי וככזה אני אעדיף הנעה כפולה.

לגבי המושבים, אלו הסטנדרטים כמו שהיו לי. בתוספת כסף ניתן לרכוש את מושבי הספורט

050914_su_mercedes_a45_amg_1_0.jpg

לגבי עיצוב הפנים אני מסכים שזו לא E קלאס אבל לא מסכים שזה נראה פשוט. ללא ספק יותר נעים ויפה מהקאדילק. את האינטיריוור של המאזדה 3 לא ראיתי אז לא יכול לשפוט.

פורסם
זה לא ימשך עוד הרבה זמן.

תא הנוסעים בA קלאס החדשה שתוצג השבוע.

[ATTACH]497244[/ATTACH]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ניראה כמו ניסיון של סוזוקי למכונית יוקרה

פורסם

לא. זה נסיון של מרצדס לשחזר את תא הנוסעים של הE קלאס בA קלאס. האם זה מוצלח או לא, או האם זה יפה או לא זה עניין של טעם, אבל אין לי ספק שהאיכות תהיה מרשימה.

את הקשר לסוזוקי לא הבנתי. אבל בעצם אני כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין את הדמיון המפותח של אנשים פה.

פורסם

לא יודע אם זה מצועצע אבל זה קצת עמוס לי בעיניים זה כן (מעדיף את הגישה המינליסטית יותר של ב.מ.וו ואודי). זה מהתמונה לפחות ולא תמיד זה משקף את המציאות כך שאחכה לשפוט כשאראה את זה בעיניים (מניח שבג׳נבה).

פורסם

אחרי סיבוב לילה בצעצוע המטורף הזה, אני יכול לומר שמי שיש לו זמן להסתכל על העיצוב, ולהעיר הערות/הארות על הצג מדילאקסטרים שהם שמו שם - לא מבין איך היה לכם זמן לזה.

הרכב הוא הרכב השני הכי מטורף שנהגתי בו בחיים. (הראשונה היתה איזו גירסת קצה של 911 שנמכרו ממנה 82 יחידות,מודל 97', ולאחרונה עברה לאיזה מוזיאון בארה"ב תמורת חצי מיליון דולר, רק לשם הפרופורציות.)

כמות הצחוקים לק"מ הוא הכי גבוה.

זה מתחיל בהתנעה בה נובח עליך מאחורה איזה רוטווילר עצבני שרוצה לנשוך לך את התחת. אז אתה מאיץ כדי לברוח ממנו, ומגלה שהרוטווילר נמצא איתך באוטו. כל האטה רגילה מלווה בגעפצים 'מתוכנני מחשב ולא ממש הכרחיים אבל מגניבים' ואתה לא יכול להפסיק לחייך.

מהירות גבוהה היא ללא ספק יחסית. המרצדס הזו גורמת למרבית הנהגים להיכנס לפרופורציות לגבי כל מה שהם ידעו עד אותו הרגע לגבי מהירות גבוהה ויכולת האצה.

שלושת רבעי השעה בהם ישב איתי ברכב אדם רציני בד"כ ולא הפסקנו לצחוק כמו ילדים ביסודי שמצאו חוברת פלייבוי.

איזה כיף של רכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אך היא ביחס לקופרה?

קצת קשה להשוות. הקופרה יכולה להיותמהנה לנהיגה (יחסית, כן?) אבל היא לא מרגשת מספיק.

במרסדס יש כ״כ הרבה תפאורה (רעש, המון רעש!!) וכוח (גם האצה וגם בלימה) שהם בלבד מעמידים אותה במקום אחר אל מול הקופרה.

אם ננתק את התפאורה ונדבר על ההתנהגות נטו המרסדס תהיה יותר מהנה אבל בפער זניח.

החוו״ד שלי בהמשך

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

השתתפתי בסבב הנהגים של הרכב הזה, מעבר לדברים שכבר נכתבו אוסיף את הדגשים שלי.

האוטו - אהבתי מאוד את הרכב, זה אוטו בן ז©#? שלא משאיר איש מהנוהגים בו אדיש, סיכום הנסיעה - אני ממש אוהב את החיה הזו.

מנוע - למנוע הרכב יש חן של מסור סרט שבו משתמשים נגרים, אכזרי ורועש בכל סל'ד ובכל מהירות.

לחובתו אציין שבניגוד לרמיזות מהמספרים שעל הנייר הרכב מושך פחות טוב מהמצופה בסל'ד נמוך, וכדי לנהוג באוטו ממש מהר חייבים להוריד הילוכים וללחוץ חזק על דוושת הגז.

נוחות נסיעה - סבירה מאוד ביחס לרכב מהז'אנר, אלה קפיצי ברזל שקשים מהאוטו שלי במצב 'קומפורט' אבל דומים למצב 'ספורט'.

עיצוב ואיכות פנים - זו מרצדס? אחרי שראיתי מה היצרן הזה יודע לעשות ובהתחשב בתג המחיר הצמוד לרכב - בניית הפנים ממש לא לעניין.

נו אז משחררים צ'ק? - אדם שהפסיק לעשות חשבון לכסף בהחלט יכול לרכוש את האוטו וזו תהיה אחלה קניה בעבורו.

מישהו אחר שעדיין מחפש תמורה הולמת למחיר יגלה שבכסף הזה אפשר למצוא מכוניות לא פחות טובות שישאירו עודף מכובד בכיס.

סיכום - אחלה רכב עם תמורה בעייתית למחיר.

פורסם
אחרי סיבוב לילה בצעצוע המטורף הזה, אני יכול לומר שמי שיש לו זמן להסתכל על העיצוב, ולהעיר הערות/הארות על הצג מדילאקסטרים שהם שמו שם - לא מבין איך היה לכם זמן לזה.

הרכב הוא הרכב השני הכי מטורף שנהגתי בו בחיים. (הראשונה היתה איזו גירסת קצה של 911 שנמכרו ממנה 82 יחידות,מודל 97', ולאחרונה עברה לאיזה מוזיאון בארה"ב תמורת חצי מיליון דולר, רק לשם הפרופורציות.)

כמות הצחוקים לק"מ הוא הכי גבוה.

זה מתחיל בהתנעה בה נובח עליך מאחורה איזה רוטווילר עצבני שרוצה לנשוך לך את התחת. אז אתה מאיץ כדי לברוח ממנו, ומגלה שהרוטווילר נמצא איתך באוטו. כל האטה רגילה מלווה בגעפצים 'מתוכנני מחשב ולא ממש הכרחיים אבל מגניבים' ואתה לא יכול להפסיק לחייך.

מהירות גבוהה היא ללא ספק יחסית. המרצדס הזו גורמת למרבית הנהגים להיכנס לפרופורציות לגבי כל מה שהם ידעו עד אותו הרגע לגבי מהירות גבוהה ויכולת האצה.

שלושת רבעי השעה בהם ישב איתי ברכב אדם רציני בד"כ ולא הפסקנו לצחוק כמו ילדים ביסודי שמצאו חוברת פלייבוי.

איזה כיף של רכב.

בלי לזלזל חס וחלילה, אבל אם זה הרכב השני הכי מטורף שנהגת בו בחיים, מן הסתם חוות הדעת שלך תהיה אוהדת במיוחד. באותה מידה אם אני אקח מישהו מהאייטיז במכונת זמן ואשים אותו במיצובישי אטראז' הוא יעוף עליה כי יש לה טאץ' סקרין ותיבה אוטומטית.

אני מסכים שזה רכב מהיר מאוד (בקנה מידה של האצ'בק) ושיש לו יכולות מדהימות מבחינת אחיזה, אבל יש פרמטרים בהם הוא נופל מהתמחרות בטווח מחירים הזה. הוא נופל מהסידרה 2 של ב.מ.וו בהנאה מנהיגה, באיכות תא הנוסעים ובמחיר (ה-240 זולה ב-40 אש"ח). הוא נופל מהאודי RS3 בביצועים (הבדל לא זניח של חצי שניה ל-100) ובאיכות עיצוב הפנים. הוא נופל מהקמארו במחיר (גם בגרסאת קבריולט שלה היא זולה בכמה עשרות אלפי שקלים), בחוויה ובעיצוב (אבל מנצח בביצועים). בקיצור, רכב מרשים מאוד, אבל יש לא מעט שהייתי מעדיף עליו.

להגנתו יש לומר שמדובר על רכב בן כמעט 5 שנים ולכן יש לחכות למחליפה ולעשות את ההשוואה למתחרות מחדש.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
בלי לזלזל חס וחלילה, אבל אם זה הרכב השני הכי מטורף שנהגת בו בחיים, מן הסתם חוות הדעת שלך תהיה אוהדת במיוחד. באותה מידה אם אני אקח מישהו מהאייטיז במכונת זמן ואשים אותו במיצובישי אטראז' הוא יעוף עליה כי יש לה טאץ' סקרין ותיבה אוטומטית.

לא מסכים איתך.

A45 גם בין המכוניות הכי מטורפות שנהגתי בהן. אני לא חושב שזה רכב מושלם, היא מגניבה אבל גם לא הכי מהנה ממה שנהגתי בו (אעדיף מגאן או brz למרות שהן נחותות מספרית ו״טירופית״ מול הגרמנייה)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני היחיד שחושב שהרכב הזה פשוט מכוער? רק לי הוא מזכיר מונית B-Class עם הפרונט הקעור למחצה הזה שלפתע נופל לקו כמעט ישר?

מקווה מאוד שמרצדס ירעננו עיצובית את הדגם הזה לחלוטין, מבפנים ומבחוץ.

פורסם

אני מסכים שזה רכב מהיר מאוד (בקנה מידה של האצ'בק) ושיש לו יכולות מדהימות מבחינת אחיזה, אבל יש פרמטרים בהם הוא נופל מהתמחרות בטווח מחירים הזה. הוא נופל מהסידרה 2 של ב.מ.וו בהנאה מנהיגה, באיכות תא הנוסעים ובמחיר (ה-240 זולה ב-40 אש"ח). הוא נופל מהאודי RS3 בביצועים (הבדל לא זניח של חצי שניה ל-100) ובאיכות עיצוב הפנים. הוא נופל מהקמארו במחיר (גם בגרסאת קבריולט שלה היא זולה בכמה עשרות אלפי שקלים), בחוויה ובעיצוב (אבל מנצח בביצועים). בקיצור, רכב מרשים מאוד, אבל יש לא מעט שהייתי מעדיף עליו.

פספסת את הנקודה בהרבה קליקים.

זה רכב על גבול הפסיכי. לא הכי טוב. לא הכי מהיר. לא הכי אוחז. לא הכי כייפי. לא הכי נחשק. בטוח שלא הייתי קונה אותו כרכב דיילי גם אם הייתי מאוד מאוד עשיר. אולי בתור רכב חמישי / שישי כזה.

סתם רכב פסיכי שגורם לך לחייך בלי הפסקה בגלל שהוא פסיכי והכי לא פוליטקלי קורקט.

אין קשר בין אייטיז לאטראז' או ליתר ההשוואות שלך.

זה סתם רכב פסיכי, שיכולת לחשוב שכמה ילדים בעיתיים התגנבו למעבדות של מרצדס והחליטו לעשות צחוקים, ואת זה הוא עושה הכי טוב.

לצאת מהשכונה המנומנמת שלי ב 22:30 עם הדבר הזה גורם לך לרצות לשים כובע גרב שהשכנים לא יזהו אותך ולא ישאלו את אישתך למחרת בגן הילדים "לאן בעלך נסע אתמול בלילה? פשוט לא יכולנו שלא לשמוע..."

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פספסת את הנקודה בהרבה קליקים.

זה רכב על גבול הפסיכי. לא הכי טוב. לא הכי מהיר. לא הכי אוחז. לא הכי כייפי. לא הכי נחשק. בטוח שלא הייתי קונה אותו כרכב דיילי גם אם הייתי מאוד מאוד עשיר. אולי בתור רכב חמישי / שישי כזה.

סתם רכב פסיכי שגורם לך לחייך בלי הפסקה בגלל שהוא פסיכי והכי לא פוליטקלי קורקט.

אין קשר בין אייטיז לאטראז' או ליתר ההשוואות שלך.

זה סתם רכב פסיכי, שיכולת לחשוב שכמה ילדים בעיתיים התגנבו למעבדות של מרצדס והחליטו לעשות צחוקים, ואת זה הוא עושה הכי טוב.

לצאת מהשכונה המנומנמת שלי ב 22:30 עם הדבר הזה גורם לך לרצות לשים כובע גרב שהשכנים לא יזהו אותך ולא ישאלו את אישתך למחרת בגן הילדים "לאן בעלך נסע אתמול בלילה? פשוט לא יכולנו שלא לשמוע..."

קיבלתי את התיקון. מסכים.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...