Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתמחרים דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יא כמה חפירות לשאלה פשוטה... (שווי שימוש, אופי החברה וכו', בסוף היא עוד תחליף מקצוע :) )

לשאלתך,

אם המרחק היומי מהבית לעבודה הוא 40 ק"מ הלוך חזור, אז עלות הדלק החודשית ל 22 ימי עבודה היא 533 ש"ח (לפי חישוב צריכת דלק של 1:10)

צריכת הדלק בפועל תלויה בסוג הנהיגה שלך ובסוג הרכב שתקבלי (קיה פיקנטו צורכת יותר ממיצובישי ספייסטאר, למרות ששניהם מוגדרים כרכבי מיני)

אני מעריך שאם תבקשי תוספת להוצאות נסיעה של 550 ש"ח - זה יכסה אותך יפה.

פורסם

בד"כ החזרי הוצאות - הכוונה לתוספת בנטו (המעסיק מגלם את המס).

לנו אין הכלים להעריך כמה התוספת ברוטו לשכר מכיוון שזה תלוי ברמת השכר שלה. שחשבת השכר תעשה את החישוב המדוייק.

פורסם

ההערות בעניין המס הן במקומן ויש לכך השלכות, מצב העניינים הוא כזה:

את אמורה לשלם שווי החזקת רכב, שווי זה מגלם בתוכו את כלל המס בעבור שימוש כולל ברכב, לכן לא נכון מבחינה חישוב מס שתשלמי פעמיים מס בגין תחזוקת הרכב (מס הכנסה בגין החזר דלק)

הפתרון הוא שיותקן על ידי המעסיק דלקן, את החלק של נסיעות העבודה (לצורך העניין 550 שח) ישולם על ידי המעסיק, והיתרה תרד לך מהברוטו (ולא מהנטו), כך בעצם את לא משלמת פעמיים מס.

* זו דעתי מנסיוני עם חברות שונות, אני לא רואה חשבון, ועל כן אני חושב שראוי שתעלי נקודה זו, חבל שתשלמי מס כפול שלא לצורך.

• תוכן חדש...