Jump to content

alma57

  • הודעות

    6
  • כאן מאז:

הנקודות של alma57

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. alma57

    איך מתמחרים דלק?

    החברה משכירה לי רכב. אני רק צריכה לחשב את הדלק כדי להגיע להסדר מראש לפי קילומטר. אני רוצה לבוא עם העליות הנכונות כי החברה קמצנית במהותה אני לא יכולה להגיש חשבונית דלק וזהו - כי מן הסתם אשתמש בו לצרכי הפרטיים אז זה יהיה קשה לחשב שלום רב בקרוב אקבל מעבר תפקיד בעבודה הכולל רכב. מחר אני אמורה לדרוש/להתמקח על העליות הדלק, כמובן שלמעסיק יש נטיה גדולה להקטין את העליות לטובתו ולתת סכום נמוך לקילומטר שלא בהכרח משקף את עלות הדלק האמיתית. לפי הנתונים הבאים , כמה עליי לדרוש לקילומטר כדי לכסות את עליות הדלק בלבד ? * רכב אוטומט מקבוצה של הרכבים הקטנים. * 20 קילומטר נסיעה ביום שע"פ נתוני גוגל מפות הנסיעה היא בין עירונית אבל 15 קילומטר ביום יעשו בפקקים ו5 קילומטר בכביש זורם... (גם בהלוך וגם בחזור) איך אפשר לתמחר עד כמה שאפשר עליות דלק בתנאים הבאים?
  2. alma57

    איך מתמחרים דלק?

    החברה משכירה לי רכב. אני רק צריכה לחשב את הדלק כדי להגיע להסדר מראש לפי קילומטר. אני רוצה לבוא עם העליות הנכונות כי החברה קמצנית במהותה אני לא יכולה להגיש חשבונית דלק וזהו - כי מן הסתם אשתמש בו לצרכי הפרטיים אז זה יהיה קשה לחשב.
  3. alma57

    איך מתמחרים דלק?

    עלות חופשי חודשי היא 243 ש"ח. בוודאות זה פחות מדלק.
  4. alma57

    איך מתמחרים דלק?

    תודה! מדובר על 40 קלומטר ליום
  5. alma57

    איך מתמחרים דלק?

    אני מדייקתת יותר אני אקבל רכב שכור ע"ח החברה, אז לא אמורות להיות לי הוצאות נוספות מלבד דלק. הנסיעה היא מהבית לעבודה הלוך ושוב. וכמובן שנסיעות פרטיות שלי - זה על חשבוני. אני מדברת על עלות הדלק אך ורק לנסיעות לעבודה (שבעצם לא מחשבנות הוצאה של אחזקת רכב)
  6. שלום רב בקרוב אקבל מעבר תפקיד בעבודה הכולל רכב. מחר אני אמורה לדרוש/להתמקח על העליות הדלק, כמובן שלמעסיק יש נטיה גדולה להקטין את העליות לטובתו ולתת סכום נמוך לקילומטר שלא בהכרח משקף את עלות הדלק האמיתית. לפי הנתונים הבאים , כמה עליי לדרוש לקילומטר כדי לכסות את עליות הדלק בלבד ? * רכב אוטומט מקבוצה של הרכבים הקטנים. * 20 קילומטר נסיעה ביום שע"פ נתוני גוגל מפות הנסיעה היא בין עירונית אבל 15 קילומטר ביום יעשו בפקקים ו5 קילומטר בכביש זורם... (גם בהלוך וגם בחזור) איך אפשר לתמחר עד כמה שאפשר עליות דלק בתנאים הבאים?
×
×
  • תוכן חדש...