Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברצוני לשכור רכב ואני מעוניין ברכב הכי חסכוני בקטגוריה למי שמכיר CDAR, מה שמוצע זה פיקאנטו, מיצובישי ספייס סטאר, I10, וניסאן מיקרה, מה הדירוג של כל אלו? ומי כמובן הנוחה מבניהם, הנסיעה היא מאוד קצרה כל יום

תודה רבה

פורסם

אוטומט, סימון A באות השלישית בקוד של חברות ההשכרה מעיד על רכב עם תיבת הילוכים לאוטומטית.

במידה וזה בארץ,

הכי חסכונית? המיקרה והספייסטאר יהיו הכי חסכוניות - הפיקנטו והi10 לטעמי נוחות יותר.

אני לא חושב שאתה יכול לבחור - באתרי חברות ההשכרה רשום ״או דומה״, אתה יכול לקבל כל אחת מהן או אפילו דגם שלא חשבת עליו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אוטומטי, בארץ.

כרגע יש לי ספייסטאר, אבל עתיקה-רציתי להחליף (אפשרי) ולכן אני שואל, מה ההבדל בצריכת דלק?

תודה רבה

פורסם

הכי חסכונית תהיה ספייססטאר

אחריה מיקרה ואז פיקנטו/i10.

תבדוק לגביי אייגו/c1/108 שהם ברמה של תצרוכת הדלק של הספייססטאר ואפילו יותר טובה ממנה

פורסם

תודה רבה

אייגו/c1/108 לא נמצאים בבחירה לפי מה שאני יודע.

לגבי הספייסטאר, יש הבדל בין החדשה לישנה בצריכת הדלק?

תודה

פורסם

האמת שכולם בערך באותה רמה פחות או יותר

אני יודע שהספייס סטאר חסכונית...

בכל אופן תלוי בנסיעה שלך גם, אם אתה נוסע נניח בעליות רכב כזה יאכל יותר ממשפחתיות

פורסם
האמת שכולם בערך באותה רמה פחות או יותר

אני יודע שהספייס סטאר חסכונית...

בכל אופן תלוי בנסיעה שלך גם, אם אתה נוסע נניח בעליות רכב כזה יאכל יותר ממשפחתיות

אתה טועה.

לגבי אם יש הבדל בצריכת דלק בין החדשה לישנה אז לא, מדובר כל אותה חטיבת כוח.

לחדשה פשוט מושבים נוחים יותר והיא רוכנת פחות בסיבובים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספייסטאר והמיקרה יש להם אותו נפח מנוע, הגיר הרציף זהה לחלוטין, המימדים דומים, ההבדל שבספייסטאר הורידו כ 100 קילו לעומת המיקרה מה שלדעתי שיפר בקצת את צריכת הדלק.

פורסם

ואי עדין מציע לבדוק עלות של מונית לסיפור הזה.

אפשר להגיע לאיזה הסכם עם נהג יחיד ואז אולי המחיר יהיה קצת יותר טוב.

בלי לשבור את הראש בפקקים, על דלק, חניה וכיוצב'.

• תוכן חדש...