Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהחלפת מצבר במונדיאו היא מורכבת מבחינת מערכת החשמל, היא יכולה לנעול את מערכת המולטימדיה וגם את הקודנית.

בדרך כלל מחלפים עם מצבר גיבוי.

זכור לי משהו ששמעתי פעם על צורך בקוד מסויים כדי לשחרר את הנעילה הזו, לא ממש זוכר אם זה מדבר על מערכת המולטימדיה או על הקודנית.

פורסם

אם יתברר שהבעיה בסוף היא בקודנית, אנא פרסם את שמות המוסכים שאבחנו לך את התקלות במנוע ובמשאבת הדלק המזרקים.

מצמרר לחשוב שיש אנשים שלא היו שואלים ובודקים פעמיים ומשלמים עשרות אלפי שקלים סתם.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
אם יתברר שהבעיה בסוף היא בקודנית, אנא פרסם את שמות המוסכים שאבחנו לך את התקלות במנוע ובמשאבת הדלק המזרקים.

אני לא חושב שצריך לפרסם את שמות המוסכים שכשלו באיבחון במידה והתברר שהבעיה באמת בקודנית או בעית חשמל פשוטה. בהרבה מקרים אנחנו בפורום לא ממש יודעים את כול הפרטים של המקרה במיוחד כאשר מדובר על מידע שנמסר לחבר הפורום מחבר שלא ממש מבין בתחום לכן ייתכן קצר במידע או מידע חלקי או לא מדוייק.

ייתכן מאוד שהאיבחון הראשוני היה משהו בסגנון של השערה ראשונית של מכונאי מסויים ללא בדיקה מקצועית של מכונאי מומחה לכן צריך לשמוע את כול הצדדים המשתתפים 'באירוע'.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...