Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע בורר סירקולציה פנימית סיאט איביזה 2014

talko95

פוסטים מומלצים

מה נשמע חברים, אני הרבה זמן בפורום אבל תאמת לא יצא לי לפתוח משתמש עדיין

לפני כחודש התחלתי לשמוע דפיקות רציניות מהתא כפפות בזמן הילוך R ובP ובנסיעה הרעש מפסיק

נכנסתי לגגג רעננה ואחרי בדיקה זריזה עם האוזן אחד המכונאים אמר לי שהלך מנוע בורר סירקולציה פנימית

1800 שקל כולל עבודה, אמרתי תודה רבה וחזרתי הבייתה

אני ועוד חבר רצינו לבדוק שהמכונאי אכן היה דובר אמת (לצערי אני לא סומך על מוסכים מורשים יותר) ופתחנו את התא כפפות ואכן כן הלך המנוע לצערנו הרב.

בנתיים ניתקנו את הקונקטור בשביל להמנע מראש ומשתדל לסוע עם חלונות פותחים מדי פעם בשביל לא למות מיתר co2 קראתי קצת פה בפורום שזה משו נפוץ מסתבר.

רציתי להזמין את החלק חדש מebay אבל לא הצלחתי למצוא את השם של החלק אוו את המספר דגם שלו

אני שוקל להביא מפירוקיה את המנוע אבל מעדיף חדש.. מכוון שהבקרות אקלים באיבזות דואגות להעיץ את הבלאי של המנוע עם המשחק שהוא כל 15 דק סוגר ופותח

יש מישהוא פה שיודע את השם של החלק? תודה רבה חברים

טל

עריכה:

אם מישהו יודע גם אם ההתקנה מסובכת אוו שההחלפה פשוטה?

עריכה אחרונה על ידי talko95
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלק מיותר לחלוטין

סיכוי גדול שצריך לפתוח DASHBOARD בשבילו.!

אצלי נדפק ואמרו לי אל תתעסק איתו, לא לתקן בכלל.

מאז הוא מכובה. ואני עדיין חי.

אל תתקן, סע ככה ותהנה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה על הבורות אבל.. אין סיכוי לנתק את המנוע כשהמדף במצב סגור? או לחליפין לסגור אותו ידנית?

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^ עשיתי בדיוק את מה שאמרת עם רנו קליאו. השאלה אם יש גישה פשוטה.

בקליאו היה צריך לפרק כמה דברים בתא המנוע מתחת לווישר צד נוסע, ואז הייתה גישה למדף ולמנוע.

כאן יכול להיות שצריך באמת לפרק את הדשבורד בשביל גישה.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ועוד חבר רצינו לבדוק שהמכונאי אכן היה דובר אמת (לצערי אני לא סומך על מוסכים מורשים יותר) ופתחנו את התא כפפות ואכן כן הלך המנוע לצערנו הרב.

בנתיים ניתקנו את הקונקטור בשביל להמנע מראש ומשתדל לסוע עם חלונות פותחים מדי פעם בשביל לא למות מיתר co2 קראתי קצת פה בפורום שזה משו נפוץ מסתבר.

רציתי להזמין את החלק חדש מebay אבל לא הצלחתי למצוא את השם של החלק אוו את המספר דגם שלו

אם פירקתם את תא הכפפות והייתה לכם גישה למנוע יחסית כנראה הפירוק לא מורכב במיוחד. תפרק שוב פעם את תא הכפפות וצלם את המנוע ואת מנגנון הסגירה. לדעתי הבעיה היא לא במנוע אלא במנגנון המכני אשר מחובר למנוע וסוגר את פתח הסירקולציה.

למצוא את מק"ט החלק זו לא ממש בעיה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם פירקתם את תא הכפפות והייתה לכם גישה למנוע יחסית כנראה הפירוק לא מורכב במיוחד. תפרק שוב פעם את תא הכפפות וצלם את המנוע ואת מנגנון הסגירה. לדעתי הבעיה היא לא במנוע אלא במנגנון המכני אשר מחובר למנוע וסוגר את פתח הסירקולציה.

למצוא את מק"ט החלק זו לא ממש בעיה.

היי מרק, תוכל להסביר לי קצת מה הכוונה שאתה אומר שהבעיה אינה במנוע אלה במנגון המכני ?

אכן יש גישה מלמטה ואין צורך לפרק את הדש בורד, אני עובד על הרכב ביום שישי אני עושה טיפול קטן אוכל לשלוח בשישי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע החשמלי הוא רק חלק אחד במנגנון.

המנוע מחובר בעזרת תמסורת כלשהי (גלגל שיניים למיניהם) למדף פיזי שהתנועה שלו משנה את זרימת האויר.

בקיצור הרבה חלקי פלסטיק ששבר בכל אחד מהם יגרום לתופעה שאתה מתאר.

כיוון שנשמעות נקישות, זה מראה על כך שהמנוע עצמו מסתובב.

כניראה שציר כלשהו כשל ולכן תנועת המנוע לא מגיעה למדף.

לדוגמא בדגמי רנו של סוף שנות ה90 תחילת ה2000 (שמשהו פה נתן בתור דוגמא כבר) הכשל הנפוץ הוא שבר בציר של המדף עצמו. התופעה זהה לחלוטין לתיאור שלך.

הגישה למנוע אולי פשוטה, אבל הגישה למדף עצמו עלולה להיות טריקית הרבה יותר ועלולה לדרוש פירוק תעלות איוורור שאמנם נגישות אבל דורשות פירוקים רבים סביבן בשביל לצאת ממקומן..

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי מרק, תוכל להסביר לי קצת מה הכוונה שאתה אומר שהבעיה אינה במנוע אלה במנגון המכני ?

אכן יש גישה מלמטה ואין צורך לפרק את הדש בורד, אני עובד על הרכב ביום שישי אני עושה טיפול קטן אוכל לשלוח בשישי

מצורפות תמונות של החלקים השייכים למנגנון פתיחה/סגירה של המדף. לעולם לא פירקתי בסיאט את המנגנון לכן אינני יכול לעזור לך בהסברים מעבר למה שכבר נכתב.

מק"טים (חובה לבדוק מול המוכר האם החלקים מתאימים לרכבך לפי מספר שילדה)

6R1907511A

8Z1819133

skoda_8z1819133.jpg

672820110.jpg

$_57.JPG

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המנוע החשמלי הוא רק חלק אחד במנגנון.

המנוע מחובר בעזרת תמסורת כלשהי (גלגל שיניים למיניהם) למדף פיזי שהתנועה שלו משנה את זרימת האויר.

בקיצור הרבה חלקי פלסטיק ששבר בכל אחד מהם יגרום לתופעה שאתה מתאר.

כיוון שנשמעות נקישות, זה מראה על כך שהמנוע עצמו מסתובב.

כניראה שציר כלשהו כשל ולכן תנועת המנוע לא מגיעה למדף.

לדוגמא בדגמי רנו של סוף שנות ה90 תחילת ה2000 (שמשהו פה נתן בתור דוגמא כבר) הכשל הנפוץ הוא שבר בציר של המדף עצמו. התופעה זהה לחלוטין לתיאור שלך.

הגישה למנוע אולי פשוטה, אבל הגישה למדף עצמו עלולה להיות טריקית הרבה יותר ועלולה לדרוש פירוק תעלות איוורור שאמנם נגישות אבל דורשות פירוקים רבים סביבן בשביל לצאת ממקומן..

אני חושב שאתה אכן צודק בקשר לגלגלי שיניים אבדוק את זה בשישי, תודה!

מצורפות תמונות של החלקים השייכים למנגנון פתיחה/סגירה של המדף. לעולם לא פירקתי בסיאט את המנגנון לכן אינני יכול לעזור לך בהסברים מעבר למה שכבר נכתב.

מק"טים (חובה לבדוק מול המוכר האם החלקים מתאימים לרכבך לפי מספר שילדה)

6R1907511A

8Z1819133

ואו, נהדר תודה על המידע!! אם אפשר לשאול מהיכן השגת את הסרטוט ? והתמונות של החלקים

יוצא לי לא מעט לעבוד על הרכב פרטי והייתי שמח ליותר מידע :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 7 שנים מאוחר יותר...
  • 5 חודשים מאוחר יותר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...