Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדלתות. לרכב יש מכות יחסית עמוקות בצד הימני כולל תיקונים לא יפים בפח שצריך לעשות שוב. פגוש קידמי זקוק לצבע ,ופגוש אחורי זקוק לתיקון קטן וצבע גם. כמו כן תיקון חדש של פחחות וצבע בכנף אחורית שמאלית. 2 ג'אנטים גם צריכים תיקון צבע. מישהו נעזר פה אולי בעסק שמפורסם ונקרא תיקון ברגע? כמו כן אני רוצה להגן בעיקר על הפגושים משריטות ושפשופים לאחר התיקון. בסגנון מדבקה שקופה כזאת עליהם. איזו שיטה יש יחסית זולה וטובה להגן עליהם? יש עסק שנקרא אנטי סאן נגיד. או ללכת לעסקים שמפרסמים על רכבים שיעשו לי ציפוי? כמו כן מהו אוטם צבע?

תודה מראש.

פורסם

אם אתה רוצה תיקון איכותי, זה יעלה לך לא מעט. לגבי פגושים, לדעתי, מגיני פגוש ארוכים או פס גומי שמדביקים לאורך כל הפגוש יגנו על פגושים בצורה מספקת. מדבקה לא תוכל למנוע פיצוץ צבע חדש אם רכב אחר ידפוק לך את הפגוש. חבל על הכסף.

פורסם

הרכב הזה מעוצב בצורה כזאת שאם אני ידביק פסי גומי על הפגושים זה יכער אותו מאוד ,אלא אם כן יש לך לינק למוצר שאני יתרשם ממנו.

פורסם

ציפוי שמגן טוב עושים PPF - עשיתי אצלי בפרונט ובמכסה מנוע אצל סמארט דיטיילינג, עשו עבודה מעולה.

פלסטיקים להגן על הרכב זה משהו שלא כל כך חביב על אנשים למראה חיצוני, ואפשר להבין מדוע.

יהיה טוב יותר אם תעלה תמונות של הנזקים הקיימים.

Opel Adam S 2017

פורסם

IMG_4218.jpgIMG_4202.jpgIMG_4203.jpgIMG_4204.jpgIMG_4205.jpgIMG_4206.jpgIMG_4207.jpgIMG_4208.jpgIMG_4209.jpgIMG_4210.jpgIMG_4211.jpgIMG_4212.jpgIMG_4213.jpgIMG_4214.jpgIMG_4215.jpgIMG_4216.jpg

ציפוי שמגן טוב עושים PPF - עשיתי אצלי בפרונט ובמכסה מנוע אצל סמארט דיטיילינג, עשו עבודה מעולה.

פלסטיקים להגן על הרכב זה משהו שלא כל כך חביב על אנשים למראה חיצוני, ואפשר להבין מדוע.

יהיה טוב יותר אם תעלה תמונות של הנזקים הקיימים.

אלו התמונות של הרכב לפני פחחות וצבע כמובן. בעניין ההגנה האם אפשר לעשות אולי אוטם צבע ואחריו ווקס? האם הוא מגן גם על פגושים ועד איזו רמה? נגיד פתיחת דלתות גם?

פורסם

על פגושים אני יכול להמליץ לך לשים ppf. אני בגולף שלי שמתי ואפילו שנכנסו בי מאחורה והצבע של הרכב שנכנס בי עבר לציפוי, קצת מים והכל ירד..

מבחינת פתיחת דלתות זה כבר יהיה יקר מאוד לצפות את כל הרכב ב ppf, לכן אולי כדאי לך לעשות ציפוי ננו בשאר המקומות,(בציפוי עושים לפני כן פוליש ומרבית הנזקים הקטנים של פתיחת הדלתות למיניהן נעלמים ואיפה שלא ניתן לעשות תיקון מקומי באמצעות מכחול וצנצנת צבע שאפשר לקבל חינם מהמורשה למשל)..

פורסם
מה העלות של ppf? ומה העלות של ציפוי ננו? והאם ניתן לעשות אותו לבד?

עלות ppf נע סביב 900 למטר (נכון ללפני שנה וחצי ולא נראה לי שהשתנה יותר מדיי), ציפוי ננו זה כבר תלוי בחומר שאתה בוחר (יש המון בשוק),ועדיף לתת ליד מקצועית לעשות את זה,ניתן לעשות זאת גם לבד אבל לא הייתי ממליץ באופן אישי.

פורסם

עדיף תמיד ציפוי PPF על ננו, ההגנה הכי טובה כיום לצבע הרכב, כמובן המחירים משתנים באיכות המדבקה, יש בצבעים שונים יש כאלה שלא מצהיבים אחרי 5 שנים (שזה הכי חשוב ותמיד לבדוק עם המתקין) ולשים לב לאחריות שנותנים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...