Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש לשדרג את הרכב שלי. אני משדרג מהונדה ג'אז ולא מחפש רכב עצום - מחפש משפחתית קטנה או סופר מיני שעומדת בדרישות. אני אוהב יותר האצ'בק מסדאן אבל אני פתוח להצעות.

אני עומד להקים משפחה בקרוב ואני מחפש משפחתית שיהיה אפשר לשים בתוכה כיסא תינוק בצורה נוחה.

חשוב לי גם כמובן, בטיחות הרכב וכריות האוויר - על זה אני לא מוכן להתפשר.

אלא הדברים שחשובים לי לפי הסדר:

1. בטיחות.

2. נוחות, מקום מרווח מאחור - לפחות לאדם אחד וכיסא תינוק ומקום לעגלה בתא המטען.

3. אמינות.

4. צריכת דלק.

5. הנאה בנהיגה =)

שמתי על הכוונת שלי את הרכבים הבאים:

קיה סיד או קיה ריו - אני נוטה לכיוון הקיה סיד כי היא גדולה יותר מקיה ריו. האם אתם חושבים שסעיף 2 אפשרי בריו?

סוזוקי SX4 - שמעתי הרבה דברים טובים על הרכב אבל גם שהוא לא הכי גדול.

מאזדה 3 - החיסרון היחיד של הרכב הזה הוא זלילת הדלק - עד כמה הזלילה נוראית? הבנתי גם שהוא לא הכי גדול.

סיאט ליאון - שמעתי על בעיות בגיר אבל שאר הדברים נשמעים טוב.

פולקסוואגן פולו - אני ראיתי פה הרבה תלונות בפורום על בעיות גיר ברכבים האלו. האם הרכב הזה גם קורבן?

סיטרואן c3 - צפופה מאחורה ויצא שם רע לצרפתיות עם בעיות חשמל. האם הדברים אחרת מששמעתי?

אני לוקח את הג'אז שלי לטרייד אין באחת מהסוכניות הגדולות (אוטו סנטר, אלבר, טרייד מובייל...) כי אין לי זמן וכוח למכור את הרכב.

אשמח לשמוע הצעות אחרות אם יש =)

פורסם

קיה סיד או יונדאי I30 מקיימות את דרישות האמינות והמרווח מאחור.

המאזדה 3 (דור שני ) עם מנוע 1.6 עושה 1-10 שזה דיי ממוצע (גם הI30 עושה את זה ועוד כמה משפחתיות דאז) הייתי מחפש מנוע 2.0 אם לא גורם לירידה גבוהה מדיי בשנתון, זו האופציה שתיתן לך הכי הרבה ממה שציינת בנוגע להנאה מנהיגה.

קיה ריו מתרסקת על שיבושים אבל מציעה מרווח דיי מכובד.

לאון ופולו וכל רכבי קונצרן פולקסווגן העממים שווקו רק עם DSG בתור אוטומט לאחר 2010.

אפשר גם לחפש פורד פוקוס עד 2011 (דור שני בלבד עם גיר אוטומט) עם מנוע 2.0.

• תוכן חדש...