Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכן לעשות טיפול לרכבים בבית לקראת החורף , כרגע לא מיושם כלום על הרכבים הם פחות מחודש על הכביש .

הטיפול יתבצע : שטיפה עם שמפו אגרסיבי, מעבר עם פלסטלינה , מעבר עם ipa וישום חומר .

כרגע מה שיש לי זה bsd, Wolfgang deep gloss אני מחפש הגנה קצת לתווך יותר רציני של מינימום חצי שנה .

התסתכלתי על הפוסו או הקולינט 476

ועל פוליש אנגל מאסטר סילנט שכרגע אני מבולבל כי מבדיקה מסרטונים וקריאה באינטרנט מספר חודשים בודדים הוא כבר לא מתפקד.

אשמח לעוד המלצות על חומרים שונים ועל חומרים שישמשו כציפוי לזכוכיות תודה

פורסם

יש לך את האוטם של וולפגנג או את הספריי דיטיילר / אוטם ?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם (נערך)

מהנסיון והעבודה שלי עם polish angel master sealant עבור 2 שכבות שלו אתה מקבל שנה של הגנה. אני מבצע עליו בדיקות כבר זמן יחסית ארוך לכן אני מופתע ממה שאתה אומר כשיתרה מכך polish angel נועד למצבים של חורף כמו באזורי סקנדינביה כמו גם ה cosmic ו ה viking shield..

לא בדיוק יודע איפה מצאת שאחרי מספר חודשים הוא לא מתפקד. תשלח לי לינק לראות.

עריכה אחרונה על ידי nfsmw31
פורסם

פוסו יכול להחזיק חצי שנה לדעתי, אם לא בא לך להשקיע ממש וללכת על ציפוי, אז כל האוטמים האיכותיים פחות או יותר אותו דבר מבחינת עמידות. אני מאוד מרוצה מהפוסו, ואם אתה מאזור הקריות אתה מוזמן לבוא ולקחת חתיכה לנסות.

עם כל הכבוד לעמידות, לא חושב שזה כזה קריטי, אולי שווה לך להסתכל על RELOAD שזה גם עמיד וגם יישום קליל ביותר שאפשר אחרי שטיפה.

פורסם

יש לי שתי ציפוים את ה cqourtz U.K ואת ה si3d הבעיה שזה לא רכב שהולכים לשטוף רק בבית כי זה רכבים של ההורים, הוא הולך לעבור במכוני שטיפה עם כפפה שאני מביא אז הציפוי אני מאמין שיהיה השקעה שסתם תלך לפח.

אני מעדיף ווקס או אוטם עם עמידות גבוה כי זה פחות בעייתי מבחינת הזמן עבודה איתו אז לא יהיה לי נורא לחדש אותו כל 3 חודש במקרה הכי גרוע שהוא לא יעמוד בשמפו ובחומרים ששמים בשטיפה .

מבחינת הreload יש לי איתו נסיון אבל רציתי קצת לגוון

פורסם

אני כבר כמה חודשים עם

viking shield חומר מעולה עמיד מאד לכימיקלים ושמש,נראה מעולה,יכולות הידרופוביות די טובות,חומר מצויין.

• תוכן חדש...