Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

נכנסתי למגרש וביקשתי לבצע טרייד אין על הפוקוס 2010 שלי ובמקומה לקחת סיאט איביזה.

הוצע לי מודל 2015 AM5 מליסינג עם 79000 ק"מ.

לפי כל הנתונים שלהם הכל נראה כמובן ורוד אך בוודאי שאקח לבדיקה.

מה המחיר שלדעתכם רצוי לי להוסיף כדי לקחת אותה אם הכל יעבור חלק?

תודה רבה.

פורסם

בסוף 2015 האיביזה עברה מתיחת פנים ובמקום am5 הגיע הסטייל, הסלון שונה מעט ואיכות החומרים הפכה לטובה יותר ולממוצע בקטגוריה כמו כן האביזור היה משמעותית טוב יותר. כמו כן המנוע החדש בנפח 1.0 הגיע יחד עם הסטייל לכן לדעתי חפש כזאת.

לגבי הרכב הספציפי הקמ מאוד גבוהה.

הגיר יכוחה להיות נקודת החולשה ואם הרכב ננהג בעיקר בעיר או פקקים יכול להיות שתצרך החלפת מצמדים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה,

מציעים לי את הרכב בסביבות ה40K וכמובן גם את הפוקוס (כאילו לא ציפיתי שיתנו הרבה בכל זאת מגרש).

נניח והכל עובר תקין איזה מוסך ממולץ לטיפול ברכבים כאלה שהוא מורשה (בכל זאת יש עוד אחריות) ולא יקר במחירים.

תודה!

פורסם

בסיאט האחריות היא לשנתיים כך שאין טעם לטפל ביבואן.

מאיזה אזור אתה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אין בעיה באזור המרכז מאוד ממליצים על מוסך רון:

http://rongarage.co.il/

הראפיד משמעותי מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר אך עם איכות פנים פחות טובה.

• תוכן חדש...