Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית רכב audi a3 2.0 קבריולט חדשה, ובודק איזה תוספות משתלם לקחת ואיזה לא.

אשמח לעזרה מנסיונכם, האם לחבילת לד יש יתרון על פני קסנון פלוס שמגיע באיבזור הבסיס? האם שווה להשקיע על זה כסף?

*אציין רק שה"חבילת לד" מדובר על הפנסים הראשיים בלבד, כלומר קיים לד לתאורת יום (הלד הזה מסביב לפנסים, שכחתי אם יש לזה שם או לא).

פורסם
אני לפני קניית רכב audi a3 2.0 קבריולט חדשה, ובודק איזה תוספות משתלם לקחת ואיזה לא.

אשמח לעזרה מנסיונכם, האם לחבילת לד יש יתרון על פני קסנון פלוס שמגיע באיבזור הבסיס? האם שווה להשקיע על זה כסף?

*אציין רק שה"חבילת לד" מדובר על הפנסים הראשיים בלבד, כלומר קיים לד לתאורת יום (הלד הזה מסביב לפנסים, שכחתי אם יש לזה שם או לא).

DRL - Day-Time Running Lights

פורסם

יתרונות LED מול XENON הם באורך חיים של בערך פי 5 יותר (אבל גם קסנון מחזיק מעמד הרבה יותר זמן מאשר לקוח ממוצע מחזיק ברכב), צריכת אנרגיה קטנה יותר (לא חושב שזה אמור לעניין אותך יותר מידי), מידות קטנות יותר (ולכן יש יותר אפשרויות ליצרן לשלב ולעצב), בעל עוצמת תאורה רבה יותר (אבל אני לא מרגיש בהבדל במכוניות שלי), אין בו חלקים נעים או חיווט מסובך והוא עמיד הרבה יותר טוב בזעזועים.

היתרון הגדול - וכנראה היחיד - של קסנון הוא בכך שהוא פחות יקר לייצור ולכן גם זול יותר לך כלקוח.

The older you get, the better you used to be

פורסם

לוקח LED כמו גדול, התאורה בה לבנה וחזקה מאוד ואני לא מוצא יתרון לקחת קסנון במקרה שיש אופציה, הלוואי ואצלי היתה האופציה.

Opel Adam S 2017

פורסם

באבארת' יש Bi-XENON, באטקה יש FULL LED - ואני בוחר LED, ללא צל של ספק.

תאורת LED לא רק מספקת גוון בהיר הרבה יותר, אלא גם עוצמת הארה חזקה מהותית (למרחק ולצדדים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

צריך לקחת בחשבון שמדובר בחבילת איבזור (להבנתי, חבילת SHARP*) שכוללת עוד מספר דברים (ופותה"ש פתח שרשור מקביל בנושא חישוקים גדולים יותר שגם הם חלק מהחבילה).

עלות החבילה, היא כ-25K. כ-10% ממחירון הרכב.

* החבילה הנ"ל היא לתצורת האצ'בק הרגילה, במחירון של הקבריולט לא ראיתי תוספות כאלו. פותה"ש, אנא ציין עלויות נספחות והאם מדובר בחבילות נפרדות או לא.

עדין הייתם בוחרים בלדים ע"פ קסנון?

מה לגבי עלויות החלפה של פנס כזה אם וכאשר הוא נשרף/מתקלקל? האם ניתן להחליף רק את מודול ה-LED או שנדרשת החלפה של כל הפנס?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
צריך לקחת בחשבון שמדובר בחבילת איבזור (להבנתי, חבילת SHARP*) שכוללת עוד מספר דברים (ופותה"ש פתח שרשור מקביל בנושא חישוקים גדולים יותר שגם הם חלק מהחבילה).

עלות החבילה, היא כ-25K. כ-10% ממחירון הרכב.

* החבילה הנ"ל היא לתצורת האצ'בק הרגילה, במחירון של הקבריולט לא ראיתי תוספות כאלו. פותה"ש, אנא ציין עלויות נספחות והאם מדובר בחבילות נפרדות או לא.

עדין הייתם בוחרים בלדים ע"פ קסנון?

מה לגבי עלויות החלפה של פנס כזה אם וכאשר הוא נשרף/מתקלקל? האם ניתן להחליף רק את מודול ה-LED או שנדרשת החלפה של כל הפנס?

בדגמי הקבריולט זה שונה, ברגע שאתה לוקח את המנוע 2.0 אתה מקבל את רוב האיבזור כסטוק. מכאן אתה בוחר מה תרצה להוסיף או לא, אין כאן חבילות שלמות של איבזור אלא רק מה שאתה רוצה להוסיף.

אם אני זוכר נכון החבילה של הLED עולה בסביבות ה6 אלף, אני יכול לתת מחיר מדוייק יותר.

על פי התגובות לא השארתם לי בכלל מקום להתלבט, אני כנראה אלך על הLED.

• תוכן חדש...