Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי עשן לדירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התראה מוקדמת על שריפה (בעיקר בשעות הלילה) יכולה להציל חיים.

אני מעוניין להתקין בדירה גלאי עשן (בסלון/מטבח ובחדרי השינה) ואני לא יודע באיזה גלאי לבחור.

מכיוון שמדובר במכשיר שצריך להיבחן ברגע אמת (שאני מקווה שלא יגיע) אני מעוניין לדעת שהוא מגיע מבית טוב על מנת שלא יפשל ברגע האמת.

התחלתי לבדוק את הגלאים, על אלו שנמכרים בארץ לא ממש מצאתי מידע.

באמזון לעומת זאת עושים משלוחים לארץ לחלק מהגלאים (חלק מאמזון ארה״ב וחלק מאמזון בריטניה) אבל המבחר מבלבל.

אשמח להמלצות ותובנות ממי שכבר עשה איזושהי בדיקה בנושא

מה שכן, אין לי תשתית חשמל לחיבור קבוע של הגלאים לחשמל אז ארצה גלאי שעובד על סוללות.

מכיוון שלא מתחשק לי לדבר עם מנהל הסניף אעדיף סוללות דאבל או טריפל A ול 9V

חוץ מזה, אין לי מושג מה אני צריך, גלאי פוטואלקטרי (הבנתי שהוא טוב יותר לעשן ולשריפות ״איטיות״) או גלאי שעובד על חומר רדיואקטיבי (שטוב לשריפות מהירות - וחייב להגיד שאני לא אוהב את הרעיון של להכניס לחומר רדיואקטיבטי לבית גם אם בכמות זעירה). או אולי גלאים שמשלבים בין שתי השיטות ?

אשמח להמלצות על חברות ודגמים ספיציפיים

פורסם

קניתי לפני שנתיים גלאי מאמזון, עם שני סנסורים. הרדיואקטיבי והרגיל.

https://www.amazon.com/gp/product/B00O8MVW0S

מה שאפשר להגיד עליו:

1) האריזה הגיעה עם מדבקה גדולה עם סימן של חומר רדיואקטיבי, אז זה היה קצת מצחיק לראות שעבר בדואר, כנראה לא עליתי במדגם.

2) הסוללות 2AA החזיקו שנה וחצי בערך.

3) בפעם הראשונה שעשיתי סטייק על המחבת, הוא ציפצף, וככה אני יודע שהוא באמת עובד. אז עכשיו אני דואג לפתוח חלונות לפני בישולים עם עשן. כי הצפצוף שלו די חזק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אורי, בניגוד לדגם של Car me לדגם הזה אין ionization.

השאלה היא מה עדיף לבית ? האם להסתפק בגלאי פוטואלקטרי ? או לשלב עם ionization?

אני חייב לציין שמטריד אותי ש 18% מהלקוחות נתנו לו כוכב אחד מתוך 5

Car me, באיזה מרחק מהכיריים הגלאי מותקן ?

פורסם

למען האמת הוא די קרוב לכיריים, מעל המקרר שנמצא 2 מטר מהכיריים. קניתי בעקבות זה שלשכנים נשרף המקרר.

עכשיו אני רואה בביקורות שהרבה מתלוננים שיש הרבה אזעקות סרק, גם אם יש אדים של מקלחת.

הם צודקים, ברגע שיש עשן אז הוא מתחיל לצפצף, וגם קרה שהיו אדים ממכשיר טיגון ללא שמן וגם הוא צפצף. הפתרון זה חלון פתוח.

לא היה מקרה שסתם ככה באמצע הלילה הוא צפצף.

בכל מקרה כנראה שלא מאפשרים לשלוח את הרדיואקטיבי לארץ בגלל תקנות.

אני שלחתי דרך חברת שילוח דרך דואר רגיל.

אמזון לפני שנתיים לא שלחו כמו היום, מלא דברים ישירות לארץ.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הגלאים במערכת האזעקה שלי, כולל גלאי העשן, עושים שימוש בסוללות ליתיום הקרויות 123 (או 123A, זה אותו דבר). מחזיקות 2-4 שנים, ומדובר במערכת אלחוטית שבה הגלאים "מדברים" עם המרכזיה על חשבון הסוללה.

את כל הסוללות לבית, חוץ מ-AA ו-AAA אני מזמין במרשתת. הרבה יותר זול מאשר רכישה בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...